torsdag 8. januar 2009

1 års-kavalkade :)

I går var det faktisk akkurat ett år siden jeg begynte å blogge, og hadde mitt første spede blogg-innlegg :) Har sett at flere har hatt flotte "nyttårskavalkader" på bloggene sine, og da tenkte jeg at det passet jo bra for meg å ha en 1-års bloggekavalkade her her i dag :)Mine første blogginnlegg handlet om å rydde bort julen, og skattejakt i mormors kjeller, og fra da av var det gjort! Jeg var bitt av bloggebasillen :) Jeg var superstolt da jeg fikk mine første kommentarer....! Jeg lurte først på om jeg kunne ha noe særlig å blogge om, men det viste seg å ikke bli noe stort problem... Jeg har fått så utrolig mye inspirasjon fra andre bloggere dette året som har gått, og det har vel aldri vært så mye prosjekter på gang, og så mange ting som har blitt prøvd og gjort i dette huset, som etter at jeg begynte å blogge.Min mormor lærte meg å hekle for ca tre år siden, men det har virkelig blitt fart på heklingen det siste året. Babytepper i fleng, fargerikt sengeteppe og slumreteppe i julefarger er noe av det som har dukket opp. Ingen mangel på bestemorsruter i dette huset nei...!Etter hvert kom lengselsfulle innlegg etter våren, (det er vel ikke lenge før det skjer igjen ;) men da påsken kom, var det fortsatt full vinter. Da var det greit å kose seg inne med forskjellig puslerier, som påskeegg og gule påskebuketter :)
Men endelig kom våren, og med den; loppemarkedsesong!! Jeg fant noen kupp synes jeg, og bl.a fikk en gammel krakk, en tallerkenhylle og en gammel stol noen lag med maling :)

Etter hvert som sommeren nærmet seg, ble det betydelig mer hageliv her på bloggen. Massevis av blomsterbilder, jeg er relativt fersk i hagegamet, men synes det er veldig morsomt å lære og prøve meg frem.
I mai gikk også en drøm i oppfyllelse, endelig åpnet jeg nettbutikken Lille Maison! Snart er det allerede ett år siden jeg åpnet den også, og håper så klart å få holde på med den i maaaange år til :)Sommeren kom og gikk, litt roligere var det på bloggen i ferietiden. Men det ble da noen innlegg da også, mye i blomster og hage så klart, og litt jordbær og fløte og vin på terrassen i varme sommerkvelder... :)


Sommeren brakte også med seg en symaskin (!) Dette var en maskin jeg ikke hadde vært venner med siden formingstimer på ungdomsskolen, så jeg så på det som en utfordring... For å si det mildt. Men igjen var det denne inspirasjonen fra andre bloggere da. Som tryllet frem de lekreste puter av de lekreste stoffer, når det passet dem. Så jeg måtte jo bare prøve. Så noen puter har det da blitt, og jeg synes de ser ikke så aller verst ut, i all sin enkelhet ;)Så var sommeren ubønnhørlig over, men høsten ække så verst den heller :) Innhøsting av verdens minste gulrøtter i et potteeksperiment, lyng og andre farger erstattet etter hvert sommerens farger og blomster.
Og så, noe jeg hadde gledet meg til leeeenge, desember og juleforberedelser....! Det er så lett å inspireres og ha masse å pusle med før jul synes jeg, både hjemmelagede gaver, og prøving og feiling på kjøkkenet med årets julebakst :)
Det har også vært noen funderinger på bloggen her, på mine tanker rundt spørsmålet jeg fikk om jeg var et skikkelig "husmoremne", kan du lese om her :)Og sist, men ikke minst, så ble det ganske raskt klart hvem som var stjerna her på bloggen, og som fikk de mest entusiastiske kommentarene...!Hihi, det var så klart vår kjære lille pusefrøken Anne Katt. (Som langt i fra er så liten lengre, en voksen dame på ett og et halvt år må vite ;) Hun sniker seg med på bilder titt og ofte, og er slett ikke redd for å posere litt....!
Det ble en laaang kavalkade, men er ikke så lett å oppsummere et helt bloggeår i full fart, hehe... Så da vil jeg vel egentlig bare takke for følget så langt, takk for besøket, inspirasjonen, og for alle koselige kommentarer som har blitt lagt igjen av dere. Gleder meg til enda et bloggfylt år! :)

17 kommentarer:

Synnøve sa...

Gratulerer med 1årdagen:))
Nydelig bilder og tekst:))
Håper du ikke gir deg med blogging på lenge:))

Klem Synnøve

Bette sa...

Grattis med 1-års dag!!! Kjempefine bilder=)
Ha en fin torsdagskveld=)

-Bette-

by Siv sa...

Heihei!
Så flott innlegg :)
1 år går jammen meg fort gitt, iallefall i bloggeverdenen!
Du er så utrolig gjennomført i alt du gjør, så gleder meg til hvert innlegg...
Ha en superflott kveld, jeg skal prøve å få gjort noe nyttig :)
Klemm fra oss

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer med 1 årsdagen. helt nydelig kavalkade=)Kjempekoselig å se igjen en del bilder jeg har sett før hos deg.
Klem Kerstin

Marianne sa...

Gratulere med ettårsdagen! Gleder meg til å følge deg videre. Du har en kjempefin blogg : )
Skulle gjerne sett et nærbilde av hvordan du har montert lappeteppene dine, bare luftmasker?
Klem fra Marianne

My home is my Castle sa...

Gratulerer med 1 års dagen :)
Så moro å lese hva du har holdt på med gjennom et helt år :))
Flotte bilder...
Jeg fikk så lyst på nyplukkede jordbær og gulrøtter ;)

Klem,Kari

Hulda sa...

Gratulerer! Har alltid beundra bildene dine, de er så godt tatt, fra fine vinkler. Det du tar bilde av er akkurat i min gate også. ;) Koser meg her, men det vet du nok. :)

h.espe sa...

Gratulerer så mye med 1 årsdagen!!

For et fantastisk år vi har fulgt deg gjennom :o) Kavalkaden forteller jo alt - det har vært en fryd å følge deg frem til nå, og blir definetivt en fryd å følge deg videre!!

Ha en stårlende kveld!

Klem fra Hildegunn

Josefine sa...

Gratulerer med dagen! Et år er leeeeenge:) Jeg startet i slutten av august og føler meg egentlig ganske fersk blant alle disse flinke bloggdamene! Men er veldig glad for at jeg fant deg:) Syntes du har en veldig flott og sjarmerende blogg. Kjekt å få oppsummering i bilder! Ha en fin kveld, klem JOsefine

liven sa...

Gratulerer med 1 års dag for bloggen!!
Så mange fine bilder og så mye fint du har gjort i løpet av dette året:o)
Gleder meg til å følge med videre her hos deg!!
Så fin Anne Katt er.......en søt pusefrøken:o)

Ha en fin kveld Synnøve:o)

Nooria sa...

Koselig kavalkade :-). Håper ditt neste bloggeår blir like inspirerende!

Knitty, Vintage and Rosy sa...

lovely bilder

Lisa
knitty vinhøst og rosenrød

Anonym sa...

grattis med 1års jubileum :):) å du, lurte på en ting, har så lyst å lære meg å hekle, har du kanskje oppskrift på enkle bestemorsruter??

klem :)

Mia sa...

For en herlig kavalkade, Synnøve! Bloggen din hører så absolutt til mine favoritter! Jeg liker måten du blogger på, bildene dine... og selvfølgelig Anne Katt også da. Du er filk til å ta bilder og til å lage koselige, inspirerende, og også tankevekkende (ref, det forrige innlegget ditt) innlegg. Grattis med et år med blogging, og jeg gleder meg til maaange herlige og inspirerende innlegg framover også.

sortekatt sa...

Gratulerer med 1.års-bloggingsdagen,hehe!
Veldig koselig kavalkade:)
Liker bloggen din veldig godt,og kommer til å fortsette å "besøke" deg:)
Ha det godt! Klem Mona:)

Mamman til Nellie Pirellie sa...

Hei store pip! Må si du er en førsteklasses blogger! Veldig flink er du! Tenkte jeg skulle legge ut bilde av lille pip med marach... (veit ikke helt åssen det skrives) men venter på bilde fra søstra mi. Hun tok nemlig et bra bilde på julaften. Da skal du få se hvor førnøyd hun var. Håper alt er bra til ellers ;)

Millas hem sa...

Gratulerar till dig och din rara blogg!
Jättefina bilder hos dig!
Kram Camilla

Related Posts with Thumbnails