søndag 18. januar 2009

Blått i blåttBle mye blått her på bloggen nå, men det var plutselig fargen som dominerte i stua her, så da får det bare bli slik, hihi... Jeg har sydd en pute til sofaen, i et stoff jeg har hatt liggende en stund. Har vært litt så som så med kreativiteten her i huset etter jula, tror nesten jeg "pysslet" meg tom før jul, hehe... Noen flere som har hatt det slik i januar...?? Men i dag kom jeg heldigvis i gang igjen, med denne puten :)Etter at jeg ryddet bort jula, fikk den blåstripete puten innpass i sofaen, og da fant jeg ut at det blåblomstrete stoffet jeg hadde liggende kunne passe til den :) Jeg hadde nok stoff kun til en side, så da ble baksiden i hvitt linstoff. Blomstene i stoffet er veldig duse, så jeg sydde også på to kanter med blonder foran, som prikken over i'en :)Jeg rakk ikke engang å stryke den før jeg måtte skynde meg å ta bilder, i et svinnende dagslys... Så dere får bare unnskylde at bildekvaliteten er så som så i dag :/ Det har snødd og snødd i to dager nå, og i ettermiddag ble det et veldig fint blålig lys ute. Blått både ute og inne! Jeg har fortsatt girlanderen hengende i kjøkkenvinduet, jeg har bestemt meg for at den ikke er kun til jul, men til vinter også, hihi... Så da har jeg den der en stund til ;)I morgen er det mandag igjen, helgen har gått kjempefort! Så da får jeg bare ønske alle som er innom en herlig ny uke :)

I have made a new pillow for my living room, this time in a fabric with a lovely rose pattern in blue, to go with the other blue items in the room. It has been snowing non stop for the last two days, and today there was also a wonderful bluish light outside, which I tried to catch on camera.

9 kommentarer:

h.espe sa...

Åh, så nydelig puter du har sydd. Ble inspirert jeg, så nå fikk jeg lyst til å ta frem symaskinen selv!

Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og herlig kommende uke!!

Stor klem fra Hildegunn

Kine sa...

For noen lekre puter!!Leker med ideen om å sy meg et par i lin selv;) Får se hva uken bringer!Ha en fin kveld:) klæm

Torunn sa...

Syns du er flink og driftig jeg Synnøve. jeg kommer ikke i gang med noe jeg, enten det er januar eller desember .-)

Ha en flott arbeidsuke

Klem Torunn

janne - kathrine sa...

Oj, nå er det utrolig lenge siden jeg har vært innom deg... Jeg har jo gått glipp av så mange koselige innlegg, spes. juleinnlegg ;-)
Har lagt deg til på listen min nå, så jeg ikke "mister" deg igjen.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en riktig god uke!
Hilsen Janne - Kathrine

sortekatt sa...

Nydelig pute!!!
Blått er flott,hehe:)
Jeg har også merket litt kreativsvikt,men kjenner at jeg må begynne med noe snart....
En fin uke til deg og:)
Klem Mona.

Hulda sa...

Syns putene stod så fint til hverandre. Virkelig vakre roser på den du sydde nylig. Girlanderen kan jo godt henge oppe i vinter, bare fint det, med litt sølv. :)

Millas hem sa...

Den sista bilden är magisk!

Kram

My little footprints sa...

Hei Synnøve!
Puten var nydelig, likte så godt at stoffet var helt lyst. Man skimter blomstene så fint!
Jeg leste litt flere innlegg i dag. Kunne ikke unngå å se den flotte rammen under her! Jeg har jo helt rammedilla.. hihi ;) Jeg leste at du hadde tenkt å lage en familievegg med gamle rammer? Jeg synes det er bare så utrolig koselig å ha! Jeg lagde det faktisk selv for en stund tilbake av gamle rammer jeg hadde funnet på loppis(ta deg gjerne en liten tur innom bloggen og se hvordan det ble, vet ikke om det var noe slikt du hadde tenkt?) Det er så koselig med gamle bilder og mange stunder til å mimre når man ser dem!
Ønsker deg en fin uke ;)

Synnøve. sa...

Hei.
Blått er en nydelig farge, i mange varianter. Eg elsker blåfargen.
Den girlanden var så pen. Klart den kan hengde der under vintern.
Önsker deg en fin kveld nå.
Klems Synne.

Related Posts with Thumbnails