fredag 28. mars 2008

Organic
Hurra! Jeg har fått pakke i posten, og det er alltid gøy... ;) Jeg har bestilt diverse rengjøringsprodukter, og jeg trodde ikke jeg noengang skulle bli så glad for det, hihi...!

Disse fine flaskene kommer fra The White Company i England. Jeg leste om dem i engelske Country Living, og bestilte sporenstreks en flaske med organisk oppvaskmiddel, (adjø gamle grønne Zalo-flaske) en flaske med rengjøringsmiddel til badet, og en flaske med universalspray. De lukter kjempegodt, litt lett grapefrukt, til forandring fra de andre sprayflaskene...


Bilder: The White Company

Jeg har lest en del om det i det siste, at det er visst mye av det vi puster inn fra diverse rengjøringsmiddel, og spesielt fra alle disse forskjellige sprayene, som ikke er så bra for oss. Så da tenkte jeg at dette må jo være perfekt! De har ingen syntetiske materialer i seg, ingen farlige kjemikalier, ikke kunstig farge, de er allergitestet og ikke testet på dyr. Herlig! Selve produktene er ikke dyre, ca. 30 kroner. Men pris for frakt er litt stiv, så det må jo tas med i beregningen da... Men jeg er fornøyd i hvert fall, rent blir det, og godt lukter det! Og flaskene i seg selv er jo så flotte, vil jo nesten ikke gjemme dem bort i skapet...!


Bilder: The White Company

The White Company har så klart mye annet lekkert til hjemmet også, nesten skummelt å titte for mye på sidene, alt det fine, hvite... Sukk. Om jeg blir millionær skal jeg bestille hele nettbutikken tenker jeg ;)

God helg alle sammen!

14 kommentarer:

Tea Kristin sa...

Ooo... Lekre rengjøringsprodukter!! :) Det skulle vært en forhandler i Norge også!!!

Tove sa...

Å de var nydelige. Og som du sier, vi puster inn mye unødvendig fra slike produkter ja..jeg tror de fleste har en formening om at skal det være rent så må det lukte rent også, men det er jo slett ikke sant. Dvs lukte rent bør det jo, men ikke lukte direkte såpe:)

Flotte bilder derfra altså..*vilha*


Ha en flott helg:)

Tove sa...

Og forresten, så fin du har gjort "headeren" på bloggen din:)
Stilig!

Mia sa...

The White Company har bare såååå mye fint! Jeg har vært i butikken deres (faktisk i to av dem) i London, og vært så fristet. Men jeg har ennå tilgode å handle der, eller å handle pr. mail order. Men neste gang (vet ikke når det blir... hihii) jeg skal til London, skal jeg ihvertfal handle, det vet jeg nå! Ønsker deg en kjempefin helg, Synnøve. (Og de vaflene dine så bare så utrolig deilige ut i det forrige innlegget ditt...hmmm).

Marianne sa...

Oi, har du "pussa opp" her inne? Fint med forandring : )
Må sjekke ut The White Company, nydelige bilder!
Og ja, det er mine saker inne på bloggen min, bruker mest egne bilder. God helg til deg!
Hilsen Marianne

MODERN COUNTRY sa...

Åååå, her var det mye deilig Synnøve!! Først nøt jeg koselige bilder fra påska, så tok jeg meg noen biter av vaflene dine og så luktet jeg på de nye produktene fra The White Company.
Og de var jammen billige! Nå ble jeg selv interessert i å prøve. Men lurer på om det ikke var flere andre bedrifter nærmere som selger dems produkter? Jeg har også hørt mye fint om Durance, men de er litt stive i prisene. I mellomtiden er jeg godt fornøyd med den gode gamle grønnsåpa :)

Hyggelig med besøk igjen, det blir jeg glad for :) Ha en riktig fin helg!! Klemmer

Maria sa...

Man får lyst til at gøre rent når man ser de lækre produkter. De har jo faktisk alt i eet ! Ingen farlige stoffer, og flot design :-)

Meget inspirerende billeder derfra også.

Ha en fin lørdag, Klem Maria

Mummimamma sa...

I like, I like!
Produkter som både ser lekre ut, gjør nytten sin og er sunn for miljøet, det er noe som er midt i blinken for meg (og mange andre).

Ha en fortsatt fin helg. Klem fra meg

elin1976 sa...

Vaske jesus er enig med meg og vaske jesus synes at du hadde fått en nydelig blogg:O)Våropp pussing?

elin1976 sa...

Bre gå inn på veslehuset sin side og mail meg på den hotmail adressen:O)

Anne sa...

S� mye lekkert, og s� vakre bilder. Fikk meg til virkelig � lengte etter v�ren :-)

...og s� fikk jeg lyst p� vafler...

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Så fint du har fått det her inne! Jeg og kunne kjøpt hele den nettbutikken, dåååån så mye fint.
Ha en skjønn søndag.
Klem

Marie sa...

Vilka snygga rengöringsprodukter!

Kakorna du såg hos mig heter Brysselkex! Servisen har vi fyndat på loppis för många år sedan.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Smilla sa...

Har bestilt håndduker og pysjer til lillemann fra TWC, og det er bra kvalitet. Skal til London om noen få uker, og da får butikken et besøk av meg!

Spent på å høre hvor fornøyd du blir med kjøpene dine. Kanskje jeg må ha med hjem?

Related Posts with Thumbnails