onsdag 19. mars 2008

Påskeegg del IIHer kommer årets siste påskeegg fra min kant, hi hi... Jeg ser det er flere rundt om på bloggene som har laget nydelige påskeegg, og Marie på den fine bloggen Vita Ranunkler var så snill å gi meg "oppskriften" på hvordan hun laget sine :) Så da var det bare å sette i gang med å gi de gamle glorete påskeeggene en skikkelig makeover! Til det bedre må jeg si... ;) Det var en morsom aktivitet som innebar maling, klipping, liming, silkepapir og blonder. Og jeg synes påskeeggene ser bedre ut enn noen gang! Til bildene valgte jeg ut noen som hadde litt gult i seg, for anledningen.Så har jeg vært så heldig å bli tildelt en award, takk snille Garden Angel :) Jeg skal gi den videre til fem bloggere, og det må bli disse: Jullas Lille for tanken bak bloggen, Lykke & Lykkeliten for fargene i hennes hjem, M&Co for inspirasjon og engasjement, Mias Landliv for vakkert håndarbeid og like vakre dyr på gården, og Lisbeths lille verden for morsomme innlegg fra hennes flotte hjem ;)


Reglene er som følger:
Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site.

Det var alt for i dag, må bare igjen takke for alle kommentarer fra dere som gjør meg så glad!

Ønsker dere alle en riktig
god påske!

Synnøve

9 kommentarer:

Tove sa...

TUSEN TAKK for award! Skulle gjerne ha gitt den tilbake:)

Så nydelige påskeegg, tror vi har vært på samme nettsted å funnet vintagebilder. Det bilde med jenta som holder det store skjellet er spesielt fint syntes jeg, passer så godt med gulfargen også:)

klem

Hulda sa...

Veldig fine påskeegg du har laget med klipping og liming også. Jeg har laget et par egg jeg også, i samme stil. :) bilder ligger på bloggen min i dag, har pynta litt. :)

Emaljebildet i mitt forrige innlegg er ikke stort. Jeg tipper det er 20 cm langt. Veldig fint. :)

Marianne sa...

Tusen takk for award, Synnøve! Det varmet på en elendig dag, jeg svømmer i snørr og vandrer rundt i svette feberfantasier : )
Bra jeg ikke kan smitte over nettet!
Hilsen Marianne

n o r d i n g å r d e n sa...

Otroligt vackra ägg du har gjort och såna ljuvliga foton! Njutbart! Ja, det är jag som fotat kakorna i min kompis café. En rikigt God Påsk önskar jag dig! Mari.

Anonym sa...

Nydelige påskeegg du har laget:)Anita

Marie sa...

Vad vackra dina ägg blev, kul att jag kunde vara till hjälp!

Ha en trevlig påskhelg!
Kram Marie

mali-mo sa...

Kjempenydelige påskeegg du har laget! Jeg fant deg gjennom Tove, og dette var jo en flott blogg å kikke i, så jeg kommer tilbake jeg! Legger en link til deg håper det er ok? God påske!

My little footprints sa...

Hei Synnøve!
Eggene dine ble jo kjempefine! Jeg er enig med deg, at de vanlige eggene som man får kjøpt i butikken, er ikke akkurat slike egg som jeg ønsker skal pryde mitt hjem i påsken! Da er det mye koseligere med slike egg som du har laget!
Jeg har i år også forsøkt meg på egg! Jeg synes det var kjempemorsomt, og et arbeid som består av mye pussel, og det liker jeg! Det falt veldig godt i smak hos meg, så jeg kommer nok til å gjenta det til neste år! Har laget kun ett egg jeg da, og det skal jeg gi bort i dag til et vennepar av oss som en liten påskehilsen ;) Egget inneholder også ikke mindre enn 2kg med godteri, så de blir nok kjempefornøyde ;)
Ønsker deg en kjempefin påske! Må du kose deg masse med venner og familie!
Påskeklem fra Beth

Mia sa...

Disse påske eggene er jo bare helt bedårende! Og det er forresten de i det forrige innlegget ditt også. Jeg har sett en del forskjellige påske egg rundt omkring i bloggene nå, og dine falt spesielt i smak hos meg!

Tuuuusen takk for den koselige awarden! Jeg setter veldig stor pris på den, det skal du vite.

Den blomstrete puten i min "French inspiration"-innlegg har jeg sydd av stoff fra Cabbages and Roses (innkjøpt i London), jeg er veldig glad i stoffene derfra, men dessverre ikke lette å få tak i her. Den blomstrete muggen i det forrige innlegget mitt er gammel, den har jeg fått av min mor (som fikk den i bryllupspresang is sin tid...) God Påske til deg, Synnøve!

Related Posts with Thumbnails