onsdag 26. mars 2008

Bare litt til...
Kan jeg by på nystekte rømmevafler...? Jeg er kjempeglad i vafler, (kanskje litt for glad, kremt) så det lages ofte her i huset. Og alt det gode man har på, smør, syltetøy, rømme, brunost, nam nam! Og med en mugge med god saft til, er alt topp! Jeg er kjempeglad i hylleblomst økologisk saft, den er helt spesiell synes jeg :) Vi bruker også dronningsyltetøy på vaflene, det er min kjæres absolutte favoritt...! Jeg prøvde å lage det i fjor høst, og det var veldig godt om jeg får si det selv ;) Da lagde jeg også syltetøy med jordbær og rabarbra, kokt med vaniljestang, det kan anbefales. Det skal jeg gjøre igjen når høsten kommer, gleder meg allerede!Jeg liker veldig godt den blå bakebollen min fra Lisbeth Dahl, den er både fin og praktisk! Hm, jeg hadde jo egentlig planlagt å gå målrettet inn på den smale sti etter en mektig påske sånn rent matmessig sett... Det var mer enn et par marsipanegg og sjokoladehøner som fikk ben å gå på i påsken, og jeg tror jammen de gikk rett ned og satte seg i lårene jeg...! Merkelig. Men men, den smale sti får vente til etter disse vaflene i hvert fall;)

7 kommentarer:

Maria sa...

Uhhhhmmm, hvor ser det lækkert ud.

Jeg tror også snart vi må lave vafler her i huset igen. Kunne været lækkert med frisk rømme til, men det må jeg vist tænke mig til. Rømme på dansk, er bare ikke det samme som den norske variant.
Økologisk hyldebloms saft er også godt. Den eneste type saft vi drikker faktisk. Den er så lækker og frisk synes jeg.
Og den bageskål du har fra Lisbeth Dahl - Den MÅ jeg altså have også ! Så nostalgisk og samtidig praktisk er den jo.

Ha en forrygende kveld
Klem Maria

mali-mo sa...

Mmmm, det så kjempelekkert ut. For noen fristelser. Ser det er ikke bare meg som liker vafler nei, jernet er hyppig igang her i huset også. Er jo så deilig! Pen&praktisk bakebolle, tror jeg må ønske meg en sånn, og bildene dine var så fine syns jeg.

me and alice sa...

Hej!
Håller med dig jag älskar också våfflor...Mums!
Hade ni också våffeldagen i Tisdags?
Din sylt med rabarber och vanilj lät så himla god!!!
Ha det så bra!
kram /Susanne

Marianne sa...

Så fine bilder! Får lyst på vafler nå. Syltetøyoppskriften må prøves ut til sommeren, men da må du komme med detaljene for at jeg skal få det til. Pelargoniene dine må jeg også følge med på. Jeg har aldri klart å få noe til å overvintre i kjelleren, men jeg prøver like optimistisk hvert år...
Nei, nå må jeg gjøre statistikkoppgaver som skal leveres i morgen, livet kan ikke bare være morsomt! Sukk
Hilsen Marianne

frk. vims sa...

yum yum gimme some! Jeg elsker vafler! man kan aldri spise for mye! :D
Husker vi pleide å vekke mormor fra middagsluren da vi var små. hvisket forsiktig inn i øret hennes... mimmi, kan vi lag vaffelkak? :)

da kunne vi spise det to ganger daglig, blir ikke like ofte nå lenger, men liker det like godt. Og de skal være brune, ikke like lyse som røra!!!

Verkstedet sa...

ja, takk, jeg vil gjerne ha;)
så bare helt nydelig og koselig ut!!! vi laget amerikanske pannekaker med lønnesirup på i går, mmm:) elsker sånn kosemat.
hatt en fin påske??
her er hverdagen akkurat tilbake, kjenner en blir fort trett når en er blit vant til så avslappende dager uten vekkerklokke, men er vel snart inne igjen i det nå.
ha ne deilig helg.
klem

Tove sa...

ÅÅ det så deilig ut det! Har bare spist vafler to ganger det siste året, en gang på en skandinavisk messe og en gang på norsk bakeri i epcot parken i disneyworld. Ingen tvil om at vafler er typisk norsk nei:)

Og så delikate vaflene dine så ut, og det jeg så av kjøkkenet ditt. Har kjøpt en masse sånne bolle lignende den l.d bakebollen din her, i flere størrelser og mange farger. Gleder meg til å få dem hjem på kjøkkenet mitt.

Og du, vafler er gode uten noen ting også..åå fikk så lyst på vafler nå:)

klem

Related Posts with Thumbnails