lørdag 8. mars 2008

Nicoletta CeccoliI går hadde jeg to måneders "bloggebursdag", og det må jo feires ;) Så i dag viser jeg disse nydelige bildene er laget av en italiensk illustratør som heter Nicoletta Ceccoli. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er med disse bildene som tiltaler meg sånn, men det er vel en blanding av de nydelig duse fargene og hele den litt merkelige stemningen i hvert bilde der disse jentene på forskjellig vis blir en del av naturen rundt dem.Hun har illustrert en del barnebøker også, blant annet denne, "The girl in the castle inside the museum", den tror jeg at jeg må kjøpe meg, bare for å se på de vakre tegningene... :)


www.nicolettaceccoli.com

9 kommentarer:

elin1976 sa...

Grattis med 2 måneder. Bildene er nydelige. Ha en fin søndag:O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Gratulerer med 2 måneder! Rart det der hva en faller så pladask for og ikke kan sette fingeren på, fine bilder er det.Ha en skjønn neste uke.
Klem

Tea Kristin sa...

Gratulerer masse!! :)

Nyyyydelige bilder du viser - jeg er ikke kjent med denne illustratøren så tusen takk for tipset!!

Tove sa...

ja, helt enig. Fantastiske bilder, hmm tror jeg skal ta meg en tur på alibris å se nå som jeg vet hva hun heter:)Har sett dem før og det er ikke bilder man glemmer med det første

og gratulerer med bloggjubielumet:)

klem

Verkstedet sa...

for noen spennenede bilder. fikk virkelig lyst på det første!!!
ha en fin uke vidre!
hilsen fra såta

Mia sa...

Det var da noen herlige og litt mystiske bilder du viser her. Jeg kjenner ikke til kunstneren fra før, men en slik bok må jo være herlig å ha i bokhyllen sin, bare på grunn av de nydelige bildene.

Mia sa...

Oi, jeg glemte jo å gratulere deg med 2 måneder med blogging! Tiden går jo så fort, og jeg håper bloggingen hittil har gitt deg mye glede.

My little footprints sa...

Hei!
Gratulerer så mye med 2 års bloggebursdag!! ;)
Og jeg er enig med deg, tegningene var fantastisk fine! Så mye liv i dem på en måte! Tenk å kunne tegne slik!!
Ønsker deg en fantastisk fin og vårlig dag!
Klemmer fra Beth

Anonym sa...

Gratulerer med 2 mnd dagen!! :-) Håper det blir uendelig mange ganger 2 mnd til!! Nyelige bilder! Jeg har også en forkjærlighet for denne illustratøren ....må kanskje kjøpe den boken til meg selv og ;-) (Elsker godt illustrerte barnebøker)

Related Posts with Thumbnails