lørdag 15. mars 2008

Gul vår!

Endelig endelig er overtiden og 14-15 timers arbeidsdager over for denne gang :D Nå skal jeg ha påskeferie og avspasering, og bare kose meg i det nydelige været, ta vårrengjøring, og endelig få litt påskestemning i huset her...! Har fått tatt noen korte bloggerunder litt innimellom, og det er jo så mange som lager så mye fint, og har startet påskepyntingen for lenge siden, så jeg har litt å ta igjen ;)Jeg har vanligvis ikke pyntet til påske med masse ting, det går for det meste i blomster av forskjellig slag, gjerne i gult. I år er intet unntak, så jeg har hamstret inn forskjellig til påsken, så dette blir et knallgult innlegg ;) Jeg prøvde å lage noe nytt i år som dere ser over her, en liten blomsterdekorasjon! Dette er ikke noe jeg har prøvd på før, så dere må bare unnskylde om det ikke er veldig proft gjort altså, hihi... Men jeg ble egentlig fornøyd med resultatet, gule roser, og en hvit blomst jeg aldri husker navnet på, og litt grønt innimellom. Satte det i oasis i denne søte lille sinkpotten med trehåndtak. Det var ikke vanskelig, men veldig gøy å prøve :)Ellers har jeg kjøpt Narcisser, det synes jeg hører til påsken, de er jo så søte og fargeglade. Og så klart må de gule tulipanene med hvert år :)

Håper det ikke ble for mye gult for dere...! Nå skal jeg kose meg, og ta meg en skikkelig runde på bloggene, har mye å ta igjen og sikkert mange innlegg jeg har gått glipp av... Ha en fortsatt god helg!

Synnøve

9 kommentarer:

Marianne sa...

Høres ut som du fortjener en skikkelig avslappende ferie! Nydelige blomster, kjempefin sammensettning.
Jeg later som det er pent vær selv om sola er langt borte, til slutt MÅ det da bli varmt i solveggen, gleder meg til det! Ha en fin ferie,
hilsen Marianne

Garden Angel sa...

Nei. Absolut ikke for mye gult. Det er jo påske tross alt:))
Herlige blomster!
Synes oppsatsen din er flott jeg!
Tror de hvite kalles: Japanske roser.
Ha en fortsatt flott helg! Tusen takk for koselig kommentar hos meg:))
Klem(",)

Tove sa...

Oj, skal si du har jobbet masse i det siste ja! Får håpe du klarer å "senke skuldrene" og bare nyte fridagene dine:) Og når det gjelder påske og blomster kan det ikke bli for mye gult:) Flotte bilder du har tatt!


Kos deg masse i påsken!
klem

Anne sa...

Skikkelig påskebuketter her ja... ordentlig påskestemning fikk jeg nå ja, til tross for regn i trøndelag.

Fin påske til deg.

Mummimamma sa...

Hei!
Titter innom for å ønske deg en riktig fin og knallgul PÅSKE!
Gult er herlig (eller kult).
Klem fra meg

liven sa...

Hei!! kjempefin dekorasjon!! Synest det ser proft ut jeg!! Flott sinkpotte også.
Ha en fin påske:O)

Mia sa...

Gult hører liksom påsken til, synes jeg, og bildene og blomstene dine er kjempefine! Jeg har også tenkt å kjøpe inn noen gule tulipaner og påskeliljer. Deilig for deg å få litt påskeferie nå, tenker jeg, etter all jobbingen med masse overtid. Håper påsken blir fin og avslappende for deg, og så Anne Katt da (hun kan vel kunsten med å slappe av uansett, hun...)

elin1976 sa...

Dette var skikkelig koselig og flotte planter. Å jeg som ikke liker gult engang. he he.
Her er det ikke pyntet med så mye, vi skal jo ikke være hjemme så da blir det liksom ikke nødvendig. Ønsker deg en fin mandag:O)

n o r d i n g å r d e n sa...

fast jag inte är så förtjust i gult var detta bara så fantastiskt avckert, oj oj så fint me det gula i buketten, ljuvligt! Mari.

Related Posts with Thumbnails