søndag 30. mars 2008

Nye bøker!Bilder fra boken "Vintage Crafts"

Hurra, på fredag fikk jeg endelig bøkene jeg hadde bestilt fra Amazon. O herlige fryd, med inspirasjon...! Disse har jeg kost meg med i helgen kan dere tro :D Den ene er en jeg har lurt på å kjøpe en stund, og nå gjorde jeg endelig det, etter jeg så flere andre bloggere anbefalte den, bl.a Mia på den flotte bloggen Mias Landliv i et innlegg her. Og det angret jeg ikke på! Boken er "The French-Inspired Home". Dette tror jeg er en av de meste inspirerende bøkene jeg har sett i på lenge, hodet mitt var fullt av ideer etter å ha bladd en stund i denne! Slike bøker liker jeg veldig godt :)Bilder fra boken "The French-Inspired Home"

Den andre var også en bok jeg har ønsket meg en stund, "Vintage Crafts". Det er egentlig litt morsomt, siden jeg ikke eier en symaskin, hihi... Men, det har jeg store planer om å skaffe meg snart! Må bare friske opp de gamle sykunnskapene fra formingstimene på skolen ;) Det er både enkle og litt vanskeligere prosjekter å prøve seg på her, og selvfølgelig de nydeligste bilder å se på. De fleste av stoffene her er fra Cabbages & Roses, som har de nydeligste stoffer...


Bilder fra boken "Vintage Crafts"

Disse bøkene får jeg nok glede av i lang tid fremover...
Ha en fin, inspirerende uke alle sammen!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Virker som det er masse fint i de to bøkene. Har tenkt på om jeg skal kjøpe den første, ser veldig fin ut. Jeg har ei bok som heter Homemade Vintage, den ligner litt på den andre du viser bilder fra. Er fra den samme forfatteren.

elin1976 sa...

Flotte bøker. Er det en en ting jeg ikke kan få nok av så er det akkurat bøker. Kjøper alt for mye lesestoff generelt. (etter mannens mening vel og merke he he) Ha en fin fin mandag:O)

Mia sa...

Så koselig at du likte "den franske" boken, Synnøve! Jeg synes jo selv at den var herlig, fargerik og fresh. Den andre boken du har kjøpt deg har jeg ikke, men jeg har de to andre til Christina Strutt. Jeg er utrolig fascinert av stilen hennes, og bare elsker Cabbages & Roses stoffer. Det er så synd at de ikke er så lett tilgjengelig her i Norge. Nesten så jeg vurdere en tur til London bare for å få tak i flere (jeg har sydd noen puter av hennes stoffer, innkjøpt i London, og jeg blir aldrig lei dem...)

Anonym sa...

Vilka fina böcker du visar!
Kul med lite bilder inifrån böckerna.
Jag vill ha en sådan tunn vit gardin men en hissgardin till mitt nya kök
Kram Lena

Maria sa...

Åh, det er så skønt med nye bøger. De blir næsten som venner, man kan tage frem igen og igen. Og glæde sig over billederne i, og bare "svømme" helt væk i dem.
Jeg eeeeelsker bøger *smiler*

Klem Maria

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka underbara bilder och tips och du har verkligen en smakfull blogg! Mari.

Maria sa...

Kommer lige et tillæg til min kommentar her...

Jeg vil meget gerne sende dig en invitation til min blogg. Jeg lukker ned for den her i helgen, så det bare er inviterte der kommer til at læse med, og vil gerne have dig med om du har lyst ?
Da vil jeg bede om din mailadd, du kan sende til:
Frk.Fryd@mail-online.dk

God weekend, og klem fra Maria

Related Posts with Thumbnails