lørdag 22. mars 2008

Jommen sa jeg vårVi har hjemmepåske i år, og det har ikke gjort meg så mye siden været har vært nydelig, og våren virkelig var på vei. Helt til i går, da våknet vi til dette synet, vinterlandskap igjen...
Så da er det bra vi kan kose oss i varmen inne, med masse god mat, levende lys, snop og gode bøker :) Dette blir dermed et "gult" lite innlegg, men denne gangen er det helt enkelt fargen på bildene det er snakk om ;) Det er ikke mye som ser så lite trivelig ut som skikkelige blitzbilder tatt på kveldstid, så dere får heller bære over med at disse bildene er litt gule, så får jeg håpe at det illustrerer kosen og varmen bedre, hihi...


Dette er kosekroken min i stua, der jeg ofte sitter og hekler blant annet. Kurven med garn og diverse prosjekter kan skimtes der :)

På langfredag spiste vi faktisk pinnekjøtt med alt deilig tilbehør, det var helt nydelig... Jeg har aldri spist det utenom julaften før, så det føltes nesten litt ulovlig, men akk, så godt det er...! Har forstått det sånn at det ikke er uvanlig å spise det i påsken, så jeg får håpe jeg ikke var alene om "forbrytelsen"... ;)

Ønsker dere alle en fortsatt fin påskeferie!

8 kommentarer:

Garden Angel sa...

Hei Synnøve!
For noen nydelige egg du har laget!
De var fantastisk vakre!!!
Synes ikke bildene fra stua di blir noe mindre koselig, med gult lys. For nettopp som du sa, så viser det heller til varme og lunhet:)
Vi har hatt en nydelig solskinnsdag idag..men brr så surt og kaldt.
I går lavet det ned som bare det, i denne byen også...Jeg blir som vanlig litt skuffet, fordi jeg trodde våren var her og at det ikke kom mer snø i år...hmm
Dette skjer hvert år. Og jeg lærer aldri;)
Fortsatt god påske til deg!
Klem(",)

Hulda sa...

Heisann! Så koselige bilder fra stua, helt enig i at disse bildene man tar om kvelden, må ha dette gule skjæret, da får man god stemnng da. :) Ser at dere har det veldig koselig. :) Kos deg videre i godstolen!

liven sa...

Hei!! Veldig koselige bilder!!!
Spiste pinnekjøtt vi også på fredag! Deilig var det......men synest liksom det smaker litt annerledes på denne tiden:O)
Ha en fin søndag!!

Marianne sa...

Hei, så lunt og trivelig dere har det! Best å kose seg inne i slikt vintervær. Jeg er heldigvis frisk igjen, men er litt i utakt. Har ikke fått bakt eller lagd mat, ikke bedt gjester slik vi pleier. Så jeg venter egentilg på hverdagen igjen. Ikke har jeg fått kjøpt inn mer garn, så jeg kommer ikke videre på strikkeprosjektet mitt heller. Men har fått lest mye da!
Fortsatt god påske, hilsen Marianne

White Season sa...

Vackra bilder som alltid :-) Påskäggen längre ner var ju bara underbara, har du gjort dom själv? Önskar dig en fortsatt härlig påskhelg, Kramar Malin

Tove sa...

Så flotte bilder av stuen din! Syntes det "gule", altså varme lyset:) bare var flott. Og nå husker jeg jo også hvor lys og "lett" det er på dagtid hos deg fra tidligere innlegg:)

Og ja, så kjedelig det må være med snø nå..men våren er uansett rett rundt hjørnet:) Med deilige soldager, krokus og hestehov:)

klem

Anonym sa...

Helt pyton at våren forsvant, men det ser jo fryktelig koselig ut inne hos dere da!! Klem Monica

n o r d i n g å r d e n sa...

Gud så mysigt du har det hemma! och den fåtöljen, så vacker!! Mari.

Related Posts with Thumbnails