fredag 8. august 2008

Gammel benk og awards



Selv om det fortsatt kjennes ut som sommeren er på hell her, så kan jeg da alltids jukse litt, og vise noen bilder som ble tatt tidligere her, da været var bedre. Jeg har tidligere vist dere bilder av trappen som leder ingensteds hen. Vel, det er en sannhet med modifikasjoner, hihi... Den leder opp til en tom, gjengrodd tomt ovenfor oss. Vi eier et par meter inn på den tomta, så da måtte vi jo finne på noe der. Vår koselige nabo som bor over oss, fant denne herlige gamle benken på et marked i vår. Er den ikke flott?? Den ser ut til å være ganske så gammel og slitt, med flere lag maling som skaller av. Så nå har vi den stående der oppe som et lite blikkfang :)



Jeg har vært så heldig å få tre awards, fra Livet er heeerlig, Mitt hvite hus og Jorunns lille verden. Tusen takk! Jeg blir like glad hver gang jeg, hihi... Synes fortsatt det er rart at noen leser bloggen min i det hele tatt jeg ;) Så takk igjen, og takk til alle som legger igjen de koseligste kommentarer hos meg også! Hyggelige, oppmuntrende ord om alt fra skjeve puter til ruglete grovbrød, hehe... :D




Jeg ser at noen av disse skal gis bort til opp til 7 stk, og det er sikkert mange av dere som har fått disse allerede. (Jeg er attpåtil veldig treig med å gi dem ut, pga sommermodusen som har regjert her i huset...!) Så jeg gir dem rett og slett til alle bloggene på linklisten min jeg! Dette er alle herlige blogger som gir meg bøttevis med inspirasjon og glede hver eneste dag :)



Så, dett var dett for i dag, neste innlegg skal omhandle det mystiske Dronningsyltetøyet som flere lurte litt på... ;)

5 kommentarer:

Viola sa...

Hejsan, vilka underbara naturbilder så mysigt. Här regnar det och åskar. Känns som sommaren är slut och september är här. Ha en bra helg så ses vi, kram VIola

h.espe sa...

Hei på deg!!
Så utrolig nydelig benk, og flotte bilder...

Og duuuu - gratulerer med awarder - de er deg ærlig fortjent, ikek tvil på det!!! Storkoser meg her hos deg!!!

Ønsker deg en super helg!!!

Klemmer:o)

hvorfor ikke... sa...

Absolutt fortjent!!!!
GRATULERER! Bloggen din er vanskelig å holde seg unna, hihi!

Du, den benken var bare kjempe sjarmerende....koselig nabo, da.
God helg til deg.
smil Torunn

Mitt hvite hus sa...

Hei:O=)
Du fortjener hver eneste award du får. Bloggen din er herlig, liker den så utrolig godt:=)
Benken du viser er kjempesjarmerende. Det er mye historie en slik gammel benk. Herlig der den står og roper kom å sitt på meg:O=)

Ha en fin helg .O=)
Klem =)

Maria sa...

Tillykke med awards. Dem har du virkelig fortjent. Du er bare super :-)

Og bænken, den bare emmer af historier. Fin plads i har stillet den.

Klem Maria

Related Posts with Thumbnails