søndag 17. august 2008

Rips!Mmmm... Rips med vaniljesaus, da er det sommer! Og jeg liker dem med myyyye vaniljesaus på, hihi... ;)

RIPS
Den friske smaken og det høye pektininnholdet hos nesten modne bær gjør at de egner seg svært godt til gelé og marmelade. Pektininnholdet er mindre i helt modne bær, og derfor er disse bedre til saft. Men det aller beste er å nyte dem helt friske på forskjellige måter. Hele klaser er flotte til dekorasjon. Rips er tilgjengelig stort sett hele året fra forskjellige steder i verden.


Rips kan spises naturell til dessert med sukker, vaniljesaus, til is eller med melk. De kan også brukes til syltetøy, pai, saft og gelé enten alene eller sammen med andre bær. Rips er også egnet som pynt på kaker eller kakefyll. Rips bør lagres i kjøleskap. Inneholder forholdsvis store mengder C-vitamin samt en god del mineraler som kalium, fosfor og jern.

(Kilde: Bama.no)

4 kommentarer:

h.espe sa...

Enda en blogg som frister med rips på en søndagskveld!! Mmmm - deilig med rips og vaniljesaus....

Ønsker deg en strålende kommende uke!!

Klemmer fra Hildegunn :o)

Mitt hvite hus sa...

Mmmm , i dag ble det rips ja:O=) Hehe. Det er så mange som frister med bær for tiden .Inne hos deg var det rips og vaniljesaus. Høres deilig ut.
Ha en fin uke O=)

Klem KerstinO=)

Anonym sa...

Har du prøvd med eggelikør i vanilljesausen? Mmmmmmmmmm......

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片

Related Posts with Thumbnails