fredag 27. juni 2008

Ny sofa!Eller, nesten ny sofa da, hihi... ;) Jeg har tenkt en stund på at jeg har hatt lyst til å prøve å ha et teppe over den store sofaen vår i stua. Jeg er så lei den, men vi blir nok ikke kvitt den med det første... Så da tenkte jeg at det var jo verdt et forsøk med å dekke den til med et teppe. Jeg hadde mest lyst på et stort, hvitt quilte-teppe, men fant ingenting som passet helt, og i hvert fall ikke noe til en ok pris. Men så tittet jeg på Kid, og der fant jeg akkurat det jeg så etter! Og til og med til nedsatt pris, kun 299,- betalte jeg for dette store teppet :) Hurra!Så nå har jeg endelig fått prøve det ut... Til å begynne med så syntes jeg det ble veeeldig hvitt, og ble litt skeptisk, har jo vært vant til den offwhite/beige sofaen lenge. Men nå synes jeg bare det ser lyst og sommerlig ut, og er veldig fornøyd! Teppet skal i hvert fall få ligge i sommer :)Møblene som sto i mormors kjeller er jo også på sin plass i stua, er så glad i disse stolene og det flotte bordet. I vinduskarmen trives to hvite pelargoner, og i sofaen trives Anne Katt. Så teppet er tydeligvis godkjent av henne også, så her er alt bare blomster i stua for øyeblikket :)Tusen takk for alle deres gode kommentarer, som gjør meg så glad :) Ønsker dere en herlig helg, og håper virkelig at dere har bedre sommervær enn hva vi har her...!

Klem fra Synnøve

12 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så lyst og fint det ble. Det er ikke alltid det skal så mye til før en får litt oppfriskning.=)
Flotte pelargonier du har.
Du har et sjarmerende hjem:=)

Klem

Ann-Cathrin sa...

Så koselig du har det:)

h.espe sa...

Titt-tei, her er jeg igjen....

Det der ble jo kjempefint :o) Gøy å handle på Kid, ofte veldig gode tilbud. Teppet ditt var jo råfint og til gi-bort-pris!

Ha en fortsatt fin fredagskveld!

Klem:o)

Jorunn sa...

Der fikk du deg billig og fin ny sofa! Ble jo så lyst og fint :0) Det viser bare igjen at man fint kan freshe opp det man har isteden for å kjøpe noe nytt ;0)

Hulda sa...

Har akkurat maken teppe som du har. Bruker å ha det i sofaen om sommeren og til jul.Veldig fint med røde juleputer til. :) De gamle møblene etter mormoren din er så fine. Liker så godt slike gamle møbler. :) Vi har hatt regn hele uka, SÅ kjedelig. Men, er meldt godt vær en stund nå. Ser faktisk at det klarner opp nå i kveld.

Magdalena sa...

vakkert...
lucky you...
klem til deg~

hvorfor ikke... sa...

Så lyst og trivelig det ble!

åh! de kule møblene! - fint med sånne linker, så jeg kunne gå tilbake å se - jeg elsker også ting med historie, også er det så gøy å mikse, blir mer personlig. Ting ble laget mer solid før.
Kan man slenge på et teppe og få ny stue, uten at det koster "skjorta" er sommeren reddet - tross regn!

Smil fra Torunn

Kine sa...

NYDELIG!!!!Skikkelig "mormor" stemning fikk jeg av disse bildene her;) Go,gammeldags sommer!!Ha en fin kveld!

Nunne sa...

Å så fint det ble! Og så fint SALONGBORD du har!!!!!!! Har presis makan her i huset, men det står på rommet til sønn vår, kanskje vi skulle tatt litt bedre vare på det. Jeg er litt irritert på det iblant, lett å bikke over...og i grunnen ikke så pent , før NÅÅÅÅ, nå ser jeg at det egentlig er ganske så FINT!! :)
Merkelig!
Jeg må skylde meg opp å gjøre en handel med han, like godt først som sist..ha det.... Nunne..

PS.du er invitert på min blogg!

Maria sa...

Nogengange skal der ikke så meget til, før man får følelen af en ny sofa.
Den blev rigtig fin, og sikke billigt du fik tæppet.

Og så må jeg bare sige - jeg elsker altså dit bord !

Klem Maria

Midnattsola sa...

Synes det ser veldig fint ut med det hvite teppet!

Kjempekoselig!

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Related Posts with Thumbnails