tirsdag 1. juli 2008

SommerdagerTenk at vi endelig fikk litt sommer igjen! Det er så deilig, men vi må visst nyte det mens vi kan nå, de sier at det ikke skal vare lenge... Jeg koser meg i hvert fall veldig, føler virkelig at jeg har ferie, og bare gjør koselige ting jeg har lyst til :)I går var jeg bl.a en tur i Sandefjord, for å besøke en god venninne av meg. Vi hadde det kjempekoselig i det fine været. Det ble jo så klart litt shopping der også, var bl.a innom to trivelige butikker som var helt i min smak :) På Milde Himmel og Lykke kjøpte jeg disse tingene, som jeg bare "måtte" ha med meg... En kjempefin gammeldags boks, får liksom ikke nok av slike! De er kjempepraktiske, bl.a til å ha te i. Så da måtte jeg jo kjøpe litt te også, har hørt om denne teen, Pukka, så tenkte jeg måtte prøve den også. Og så denne søte lille vasen, og fine servietter fra Comptoir de famille.Så spiste vi en god lunsj i bakgården på Café Lady og Landstryker'n i det fine været... :) Ellers om dagene så blir det jo soling på terrassen, pusling i hagen, grilling, og late sommerkvelder i stua... Akkurat slik jeg liker det i ferien :) Monsieur Maison har ikke ferie enda, så enn så lenge er vi hjemme, og det er jo helt greit når været er slik!Blir også en del turer på posten med pakker, og det er jo en kjekk jobb det ;) Så slik går nu dagan her i huset, helt frem til neste helg, da drar vi til nordvestlandet for å besøke familien, det gleder jeg meg til. Håper dere alle har godvær der dere er! Ønsker dere en fortsatt fin uke :)

8 kommentarer:

Maria sa...

Hej.

Sikke en dejlig dag du har haft idag. Shopping, venindesnak, og mad. Hvor herligt !
Fine ting du har købt også, og så må jeg sige - jeg var lige inde i din butik og kigge lidt. Du har virkelig meget lækkert. Flotte sæber med madonnamotiv, det har jeg ikke set før.

Ha en rigtig god aften,
klem Maria

Anonym sa...

Hei hei :) Hørtes ut som en deilig shoppingdag! Den boksen var bare SÅ fin. Elsker de der koselige boksen. Det er noe man ikke kan få nok av.

Og så må jeg si at det hvite teppet i sofane ble kjempe fint. Det er så godt med litt forandring av og til. Blir jo akkurat som nytt nesten.
Ha en fin kveld videre.
Klems Miriam

Mitt hvite hus sa...

Ååå høres herlig ut deilig sommervær, koselig besøksturer og shopping.
Vi reiser i morgen nedover til Stavanger og videre til Kristiansand. Gleder meg til en ukes ferie. Rekker kanskje ikke å dette nedpå før det er på`n igjen. Men men skal kose meg:=)

Ha en strålende fin kveld.
Klem

Prinsesse Elin sa...

Herlige dager. Her også koser jeg meg glugg i hjel. Litt jobbing men det er bare kos.
Nå har endelig sola også kommet tilbake så livet er egentlig helt perfekt. Ha en fin fin kveld:O)

h.espe sa...

Jaaa - pass på å nyte sommeren mens den er her!! Nyt dagene, livet og sommeren :o)

Klemmer fra Hildegunn :o)

hvorfor ikke... sa...

Sommer-sommer-sommer i dag er`n her
HÆRLIG!
ja, man må nyte mens man kan.

Deilig med sånne venninnedager, også, det må man sette av tid til.
Fortsatt god ferie!

Smil fra Torunn

Tove sa...

Kjempefine ting du har kjøpt:)m tror den lille hvite vasen er den samme som jeg har i "headeren" min? Og den boksen...*vilha*

Høres ut som deilige feriedager du har:) Og jobben med å sende ut pakker skjønner jeg bare er morsom nå som du nettopp har startet. Går det som forventet med nettbutikken? Er bare litt nysgjerrig.. skal jo etter planen starte butikk, og selv om jeg er 99% positiv og sikker på at dette skal jeg få til, er det den lille siste % som gir et par "søvnløse" netter innimellom...

Kos deg vidre med ferie!

klem

mali-mo sa...

Kjempefine ting du hadde kjøpt, da satser jeg på en sving innom Sandefjor seinere i sommer! Den boksen hadde oasset perfekt i annekset nemlig :)

Related Posts with Thumbnails