torsdag 31. juli 2008

Kål og Roser!
Ja her fortsetter godværet, men skal vi tro værmeldingene så skal det bli slutt nå til helgen... Ser ut som om det flytter seg nordover da, og det er jo kanskje like greit for oss, for det gjør vi også, hihi ;) Vi drar til Nordland i morgen, og det er jo nesten ikke noe vakrere sted enn når det er skikkelig godvær der oppe! Så da blir det et lite bloggeopphold igjen her... Tenkte jeg da skulle la dere fråtse i disse godbitene, fra engelske Cabbages & Roses.De har de nydeligste stoffer, som jeg nesten ikke kan få nok av å se på... På nettsiden deres selger de forskjellig, fra klær til stoffer og puter etc. Kunne tenkt meg noen meter av de forskjellige stoffene, de er så vakre å se på. Tror det var litt derfor jeg likte så godt stoffet i puten jeg sydde i det forrige innlegget, for det minte meg litt om Cabbages. Men dog i en litt annen prisklasse, hihi... Har dessverre ikke råd til å bestille fra nettbutikken der, det blir litt vel dyrt med toll etc... Men vakkert er det å se på, bl.a har jeg to bøker fra dem; Vintage Chic og Vintage Crafts. Nydelige bøker med masse inspirasjon :)Så dere får ha det så godt så lenge, jeg er plutselig tilbake... :)

11 kommentarer:

Viola sa...

Hej där ute, var inne och tittade i butiken, vilka vackra saker, men så dyrt. Du får väl hälsa på mig i min butik istället. Här ska vädret också bli sämre till lördag. Än så länge har vi fint väder och varje dag säger vi och svettas; idag måste det vara den varmaste dagen...Ha det gott och vad bra att du flyttar med det fina vädret, många kramar från Viola

by Siv sa...

Heihei Synnøve!

Så utrolig mye fint!!!
Er på jakt etter et stoff jeg kan kle en stor kurv med... Godt med litt inspirasjon :)
God tur til det glade nord. Jeg skal til Oslo en tur i morgen, hurra.
Ha en riktig god ferie :)
Klemm fra Siv

Prinsesse Elin sa...

Har bøkene og elsker dem. Disse skal brukes flittig når høsten kommer og minnene fra sommeren svinner hen. God tur nord over og nyt det:O)

h.espe sa...

Hi, hi - snakk om å følge etter sola....!!! Selv krysser jeg fingrene og håper og tror at sommeren fortsetter her også... :o)

God tur nordover, og ha en herlig sommerhelg!!!

Klemmer fra Hildegunn :o)

Tove sa...

så mange flotte bilder! Har en av de bøkene jeg også

God tur nordover:)

klem

hvorfor ikke... sa...

Helt enig: Nordland i flott vær: juhuuu! Håper du får det - kos deg masse!

Kjempeflott innlegg her!

smil Torunn

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder:=) Så kjekt å reie etter solen og været da. Håper dere får en herlig tur:=) Skulle gjerne ha besøkt Nordland jeg også:=)
Klem og god tur:=)

by Siv sa...

You`ve got an award :)

Tara sa...

hei...håper det er greit at jeg linker dag på favoritt-lista mi?

Hulda sa...

Så masse flott! Jeg liker veldig godt denne stilen jeg også. Herlige stoffer, vakre mønster.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

God tur nordover. Håper godværet er med deg ! TV er ikke min sterkeste side om sommeren så jeg aner ikke noe om værutsikter, ser ut vinduet om morgenen og lever deretter hi hi. C&R har så mye flott, elsker designet deres.
Vi blogges!
Klem

Related Posts with Thumbnails