søndag 1. juni 2008

Skjenk på en søndagOg da mener jeg skjenk som i møbelet ;) Her har det ikke vært så mye bloggings de siste dagene, det fantastiske sommerværet må jo bare nytes...! Synes det er litt stillere generelt sett her inne om dagen, så det kan kanskje tyde på at det er mye bra vær rundt om i landet...? Hurra for det i hvert fall, jeg nyter hvert minutt :DViser noen bilder av skjenken vår, som hører til spisestuen vi var så heldige å finne på Finn :) Dette er det som for øyeblikket står på den, det blir med ujevne mellomrom flyttet litt rundt på ting her, slik som jeg har inntrykk av at det gjør hjemme hos ganske mange bloggere...? "Et lite stilleben her, bytter ut den der, lager et helt nytt et der borte, hm, står ikke den litt finere sammen med de der", osv osv. Eller hur, damer....? ;)

Her finnes (så klart) hennes høyhet Dronning Ingrid og et par lysestaker i fattigmannsølv og en "godteskål" fra Lisbeth Dahl. Hm, jeg har et par slike rundt om her har jeg lagt merke til... Lurer på hvorfor det mon tro. Tja, det er vel greit å ha godteriet lett tilgjengelig, hihi :) Selv om denne var sørgelig tom akkurat nå! Snøft. Det vakre fatet var et av dem jeg var så heldig å få av mormor da vi gikk på skattejakt i kjelleren hennes. Liker så godt mønsteret og fargene på det :)Vi har en fondvegg bak spisestuen, en nydelig tapet som heter Blossom Trail, fra Sanderson. De har maaaasse fine tapeter, om noen vil inn og titte litt :)

Jeg har også vært så heldig å få en award fra Marianne på den fine og inspirerende bloggen Mariannes :D Tusen takk!! Jeg skal gi den videre til tre andre, og det må bli Hespe, for sitt positive syn på alt og kjempehyggelige kommentarer, Prinsesse Elin for gode historier og hverdagsbetraktninger, ikke minst om Vaskejesus! Han fortjener jo egentlig en award helt for seg selv, hihi... Og Veien Husby, for at hun deler av seg og sitt, og alltid legger igjen en koselig kommentar :)Vel, det ble alt fra meg i dag, må gå og smøre den røde nesa med litt after sun... ;)

Ha en fin kommende uke alle sammen!

5 kommentarer:

Maria sa...

Hi hi, jo vi flytter vel alle lidt rundt på tingene. Omarrangerer og ordner. Sådan er det at være interiørintereseret tror jeg ;)

Veldig fine ting du har på skænken, og fin skænk i øvrigt også.

Ha en god uge
klem Maria

h.espe sa...

Næmmen, tusen, tusen takk for at du tenkte på meg da! Alltid så kos å føle at en blir satt pris på!!

Huhei for en deilig helg vi har hatt - helt fantastisk, og helt perfekt :o) Ble ikke mye innesitting nei - må jo nyte sommeren når man kan...

Ønsker deg en herlig uke!!

Klemmer fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

Ja været er strålende, nyter det hver dag som det skulle være den siste soldagen:=)

Ha en fin uke.
Klem :=)

Garden Angel sa...

Gratulerer med award!!!
Flott sjenk og alltid like koselige bilder hos deg:)
Bare innom for å ønske deg en fin dag i solen!
Klemz meg:)

h.espe sa...

Heisann...
Stikker bare innom for å ønske deg en strålende helg. Kos deg masse med sommer, sol og deilige temperaturer...!

Klem fra Hildegunn :o)

Related Posts with Thumbnails