lørdag 14. juni 2008

I beg your pardon...... I never promised you a rose garden... Men her får dere en allikevel :) Nå kommer rosene for fullt her, og det er jo en fryd for øyet! Disse nydelige røde rosene klatrer oppover til andre etasje, og vår veranda. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva de heter, da disse nok var plantet en god stund før vi flyttet inn her...! Men vakre å se på er de jo uansett :)Her har det vært et ubestemmelig vær i dag, overskyet og regn det ene øyeblikket, og sol og blå himmel det neste... Så da fikk jeg meg en liten time i solveggen i hvert fall, og fikk knipset disse bildeneNå er det bare et par uker igjen til sommerferien begynner for min del, hurra! Det skal bli veldig godt, og jeg satser selvfølgelig alt på at det blir tidenes sommer...! Spesielt siden vi ikke skal til utlandet i sommer, men til Nord-Norge der Monsieur Maison kommer fra, og til Nordvestlandet der jeg kommer fra :) Så det må jo bare bli fantastisk vær! Hva med dere damer, har dere noen spennende ferieplaner for sommeren??Ha en fortsatt flott helg alle sammen!

17 kommentarer:

Emmeline sa...

Fantastisk skjønne bilder og ikke minst vidunderlige roser. Ser ut som om de passer helt perfekt til mørke trevegger og hvite karmer. STILIG:) Her har vi også roser i blomst for tiden, men du vet...Jeg er ikke noen avansert botaniker jeg heller... Ikke aner jeg hva de heter og ikke gjør jeg noe for å få de til å blomstre heller? Tror de rosetrærne har vært her i hagen i hele mitt 37 årige liv faktisk, så da står de vel for en støyt.
Det går heldigvis mot sommer. Bare noen uker igjen så tar vi ferie og drar sørover til Lindesnes; skal bli deilig. Men det er jo litt tid igjen enda selvfølgelig. Hvordan går det med ny nettbutikk? Håper det går supert:) God tur nordover og takk for alltid like hyggelig hilsen på bloggen:)

Hulda sa...

Å, så nydelige sommerbilder du viser. Rosene er praktfulle. Her har vi mistet et rosentre i vinter, det er dumt.. Det var så flotte og store roser på det.

mali-mo sa...

Nydelige roser. Er så flott med sånne mørke hus som dere har, vi har tenkt å beise hytten i en lignende farge, men det blir nok til neste år...

Ferieplanene våre er ikke så spennende, iallfall ikke foreløbig. Det blir nok mest her hjemme og på hytten, prøve å jobbe litt med alle prosjekter som er i gang....ellers blir det vel en tur til familie i Telemark og en snartur til Haugesund tenker jeg...satser på fint vær ;)

Hilsen fra landet sa...

Hvis du legger inn bilder på nettstedet Hagegal, er det sikkert noen som kan fortelle deg navnet på rosene dine!

Herlige bilder da - får sommerfølelse med det samme, her har det vært kaldt og regnet nå.

Mitt hvite hus sa...

Så fine bilder. Rosene ble så fine mot den mørke veggen.
Dette likte jeg...

Ferieplaner for meg er ikke så spennende. Skal noen småturer ellers skal jeg jobbe:=)

Ønsker deg en nydelig søndga. Hr skinner sola:=) JIppi!

Sologbolig sa...

NYDELIG !! Roser er bare flott! De ligna litt på Flammentanz, men eg er ikkje sikker på om det er det. Ha ei fortsatt fin helg!

Magdalena sa...

~vakkert å se dette....
~håper du får sommer i Nord, flotte strender er det ihvertfall å finne...
~selv blir vi en del på landstedet,- mr.Krinkelkrok skal male huset vårt både inne og ute, så jeg stikker nok av dit alene;O)
Pusen vår venter unger i slutten av juni, den må vi også passe godt på. Så det er deilig å vite at vi skal ha oss denn fatse uken til Provence i slutten av august. :O)
Ha en skjønn dag, her skinner solen fra skyfri himmel ~¨~

n o r d i n g å r d e n sa...

La, la, jag började sjunga på den låte direkt, jag äslskar den låten, I never promised you a rose garden....

Underbara rodenbilder från din egen garden!!! Mari.

Kine sa...

Flammentanz?Nydelige iallefall:) Roser er såååååå fine,skal til å lage meg enda et rose bed,som skal bestå kun av gamle hageroser!Maidens Blush,står høyt på ønskelisten;) klæm!

Marianne sa...

Flotte roser. Jeg har begynt å samle litt, men den mest gunstige rose-plasserings-veggen har vi ikke kledt om ennå så jeg må vente med å plante der ellers så kverker vel snekkeren dem når den tida kommer! Ellers er det masse lus på den ene busken : ( Har vel egentlig ikke peiling på roser...

Maria sa...

Ahh, jeg kan faktisk næsten dufte roserne her til. Vi har nogle der ligner veldig på dem, jeg jeg ved heller ikke hvad de hedder;)

Flotte billeder, ser godt ud mod den mørke væg som flere andre også nævner.

Sommerplaner... Vi skal være mest hjemme. Satser på fint vejr (vil ha, vil ha), skal på småture rundt i landet og besøge zoo, legoland o.s.v. Vi skal en tur til København, og besøge min søster samt hendes familie, OG så får vi vist også besøg fra Norge sidst på sommeren. Så der sker nok, og jeg glæder mig :-)

Klem Maria

Garden Angel sa...

Å så mange herlige roser!!!!
Elsker roser!
De er så vakre, og noen av de dufter bare fantastisk!
Så du skal nordover i sommer du også!
Nordvestlandet? Hvor langt opp da?
Vi skal til Vesterålen litt senere i sommer:)
Skal bli helt nyyyyydelig med ferie!
Ha en fin ny uke!
Klem fra meg(",)

Gamlå sa...

Heisann. Så flotte roser du har i hagen din!!!
Her var det FLOTT.
hilsen Gamlå

h.espe sa...

Så nydelige roser - tror jeg må løpe avsted å kjøpe meg en liten rosebusk til å ha på verandaen min...

Strålende uke til deg!!

Klem fra Hildegunn :o)

hvorfor ikke... sa...

Helt skjønne!
Jeg tror jeg stikker å kjøper noen rosebusker, jeg også.... =)

Mia sa...

Nyyyydelige roser, Synnøve! Jeg har helt dilla på roser, kan rett og slett ikke få nok av dem... og dine ser alldeles herlige ut. Og tenk at den vakre røde vokser seg oppover mot annen etage... (høres veldig fornemt ut, det der... hihiii). For øyeblikket er det Hurdalsrosen som er den "store sternen" i hagen min... men det kommer flere etter den, og det er jeg glad for, for roser, de kan man da ikke få for mange av, ret og slett!

Ferie i Norge høres helt herlig ut, og skal man tro på væreprofeter av ymse slag så skal vi få tidenes sommer. Foreløpig så klager jeg ikke, jeg synes at sommeren har begynt bra (selv om det har vært litt skiftende vær den siste tiden, men jeg tenker meg at hagen og rosene mine er da glad for det...) og sommeren skal tilbringes her i landet for min del også, bortsett fra en liten tur til et naboland litt senere ut på sommeren.

Ingrid sa...

Hei! Flott blogg du har! Jeg liker så godt den hvite stilen din! :)
Håper det er greit om jeg legger deg til i linkene mine..

Related Posts with Thumbnails