fredag 29. februar 2008

På kjøkkenetI dag viser jeg noen detaljer fra kjøkkenet vårt. Denne muggen er jeg veldig glad i, den var egentlig mammas, hun fikk den fra sin bestemor da hun var yngre tror jeg. Men så var jeg så heldig å få den av henne :) Synes den er så flott, både mønsteret og fargen.Den står på et gammelt klaffebord som er malt hvitt. Det er ikke så lenge siden vi fikk det i hus, men det har jeg blitt veldig glad i allerede. Det har en liten skuff på siden, og det blir en fin størrelse på det når det slås ut. Veldig praktisk med sånne bord, de tar ikke store plassen når klaffene er nede. Veldig greit når kjøkkenet ikke er så stort, sånn som vårt :) Her er også en håndduk i lin, med et monogram, liker disse så godt. (Det er ikke jeg som har brodert, den er kjøpt og betalt altså ;) Selv om jeg har veldig lyst til å lære meg. Ser det er flere bloggere som broderer de vakreste monogrammer...! Det skulle jeg ønske jeg kunne også :) På bordet står også en skål som jeg fant på loppis i høst. Den har et fint mønster, og ligner på en av mormors gamle skåler, bare at hennes har en mer kantete form. (Og under den igjen står et av fatene jeg fant i kjelleren til mormor i julen, dem har jeg vist tidligere i innlegget her). Skålen pleier jeg å fylle med frukt, det frisker opp med litt farger på kjøkkenet:)
Jeg må dessverre jobbe hele helgen, så det blir ikke mye avslapning her. Men ønsker alle en deilig og stressfri helg, nå skal jeg ta meg en runde på bloggene deres og kose meg med alle de flotte innleggene :)

God helg!

11 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej Synnøve! Vilket fantastiskt klaffbord ni har..det ser så fint ut..och dina bilder är härliga!
Kram
Mia

Maria sa...

Det er så skønt med gamle ting, der oven i har en historie bag sig.
Klaff bordet er lige som det skal være. Forstår godt du er glad for det. Samme med skålen og de andre ting - bare nydeligt. Og sikke en fin gave din mor har sendt dig, hvor er hun sød om omtænksom :)

God arbejdslyst til dig her i helgen - jeg jobber også, men må ha en lille stund herinde også, he he

Klem Maria

elin1976 sa...

Er innom for å ønske deg en flott søndag.
Masse klemmer fra Elin:O)

White Season sa...

Å vilka vackra bilder och ditt klaffbord, underbart! Vad kul att du tyckte lilla påskägget var sött, det står Ihr Ideal Home Range på det, annars hojtar du till så kan jag köpa ett till dig och skicka, kostade inte så mycket :-) Kram o ha det så bra på jobbet. Malin

Kamomilla sa...

Ser så fint ut. Du har en massa mysiga saker...

Kamomilla

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Sier ja takk til alt du viser, nydelige saker. Kaffekannen er helt bedårende. Man blir så glad i slike arvesaker ikke sant?!
Ha en skjønn kveld og flottt ukestart.
Klem

Hulda sa...

Så nydelig mugge, og ikke minst bord! Klaffebordet er supert, skulle gjerne hatt tak i et lignende selv, ja. :)

Tea Kristin sa...

Oooo... Så masse herlige ting! Klaffebordet falt jeg helt for!! :) Håper du har hatt en fin helg, og ha en strålende ny uke!!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så fint så!!!

En solig, vårig hälsning !!
Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥
~~~`*'*´~~~

Tove sa...

Sier som jeg har sagt før, du er utrolig flink til å ta bilder, og motivene dine er jo nydlige. Det klaffebordet var kjempestilig, og kannen var flott. Det er så morro med arvede ting! Også passa den jo så godt inn også:)

håper jobbehelgen ikke var for slitsom. Du har vel fri noen dager i løpet av uken da? Er det helsevesenet du jobber i?

Ha en flott uke:)

klem

My little footprints sa...

Hei!
Og så var helgen over gitt ;) Ukene bare raser av gårde, litt fint også da,for da vet vi jo at det nærmer seg vår og sommer!
Forstår godt at du er glad i kanna di, den var jo kjempefin, med et vakkert mønster! Jeg eier ikke så mange slike ting enda, men jeg er jo stadig på utkikk ;)
Ønsker deg en fortsatt herlig uke! Jeg tok meg litt fri i fra malingsarbeid i går, så i dag må jeg vel nesten kaste meg over penselen igjen tenker jeg. Ønsker jo å bli snart ferdig, slik at vi kan begynne ute så vi er ferdig til sommeren ;)
Klem fra Beth

Related Posts with Thumbnails