torsdag 7. februar 2008

En studie i hvitt...
...og litt mørkebrunt ;) Dette er bilder fra soverommet vårt, som dere ser går det for det meste i hvitt her. Det gjorde det forresten utenfor også, det var ordentlig vinterlandskap da jeg tok disse bildene. Jeg pleier å variere med sengetøy med litt farger også, men det er noe spesielt med det helt hvite, vet ikke helt hvorfor. Det virker så lyst og rent å legge seg i... :) Er ikke helt ferdig her, trenger bl.a noe på veggene, (vanskelig å finne det helt "riktige") samt muligens nye gardiner eller en annen løsning der. Om man skal ha lyse, florlette gardiner trenger man kanskje noen lystette rullegardiner e.l. under, ellers blir det vel muligens litt vanskelig å sove, spesielt om sommeren ;) Kanskje noen som har tips om hva de har valgt på sine soverom?Dette er "utsikten" vår fra det ene soveromsvinduet, det lille uthuset vårt. Gleder meg til lete frem hageutstyret derfra til sommeren... :)I dag har jeg faktisk blogget i 1 mnd! Jeg har ikke angret et sekund på at jeg turte å prøve dette selv, etter å ha fulgt med leeenge på alle de fine bloggene her ute... :) Tusen tusen takk til alle som legger igjen så koselige kommentarer her, uten dere hadde det jo vært litt stusslig vil jeg våge å påsta...! I morgen er det helg igjen, ønsker dere alle en flott en!

Synnøve :)

16 kommentarer:

Mummimamma sa...

Så nydelig et soverom dere har!
Likte at det var rene linjer der jeg, og ikke alt for mye stæsj. Men så er jeg også i anti-stæsj-humør i dag, hehe.

Selv har vi bare rullgardin på soverommet, det er fordi vi har takvindu :)
Men en lystett rullgardin er jo kjekt å ha uansett, syns jeg.
Og en enkel hvit en gjør jo ikke så mye ut av seg at det er skjemmende heller, syns jeg da.

Ha en fortsatt fin kveld!

Emmeline sa...

For en FRYYYD!! Både for øye og sinn:) Jeg er så enig med deg med at det hvite gjør seg fantastisk. Jeg er også blant dem som ender med å friske opp med litt farger innimellom, men når du har et sånt fint rom som her så kan du jo bare leke deg litt frem og gi rommet litt ulik karakter etter hvilke tekstiler du velger!! Gøy. Dette var iallefall et knallstilig rom, takk for boktipset i innlegget under. Jeg skriver alle tipsene opp i en bok og så er jeg stadig på utkikk, kjekt med noen nye impulser innimellom:) Ha en fin kveld og tusen takk for oppmuntring på bloggen:)

Hulda sa...

DU kan være glad for at du begynte med blogging, syns du tar flotte bilder, av herlig interiør. Senga ser så fin ut, det er noe lekkert over ei hvit seng, ja. Helt enig! Så søtt og koselig det lille uthuset deres er. :)

me and alice sa...

Hej!
Åh, ett sånt vackert sovrum. Så vilsamt vitt det är. Snyggt med den svarta rullgardinen. Den bryter av så fint mot allt det vita. Jättesnyggt!
kram /Susanne

MODERN COUNTRY sa...

Gratulerer med 1 mnd. Synnøve! Ja er det ikke gøy å blogge?
Helt nydelig lyse bilder fra ditt hjem. Så delikat!
Å du, takk for tipset om boka "Household Wisdom", den så jammen meg interessant ut.

Ha en toppen helg!
Klem fra Aina

White Season sa...

Vilket underbart sovrum och vilken utsikt sen då. Tänka att ni har snö, här har vi bara gegga, är riktigt trött på det. Ljuvliga bilder du visar... Trevlig helg, Kram Malin

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

ååå...vilket vackert hem du har!!

Millas hem sa...

Hej!
Så fint med mörkbrunt till allt det vita, tycker jag. Väldigt fräscht..
Tittar gärna in här igen!
Camilla

Tove sa...

ÅÅ for et vakkert soverom! Så mange flotte detaljer og likevel ser de så enkelt og stilig ut.

Klem

Marianne sa...

God helg til deg, Synnøve, og takk for boktips. Har lest Bikubesong, og ditt tips passer meg sikkert. Skal spore opp den boka! Nydelige bilder, gratulere med månedsjubileum! Jeg starta jo på tampen av desember og synes det er moro og blogge. Tror jeg lager bloggen mest for min egen del, også blir det en bonus at andre titter innom : )
Fredagshilsen fra Marianne

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh vilket vackert inlägg, som att drunkna i ljuv mjuk grädde... Mari.

Lene sa...

Ååå, for noen lekre bilder, Synnøve. Hehe, jeg gjentar meg selv fra min forrigje kommentar, tenker jeg - men du tar virkelig flotte bilder og komponerer såå nydelig. Såå utrolig tøft med de sorte detaljene fra soverommet - satt sammen med bildet av uthuset. Et studie i hvitt, ja - og en studie i sort og hvitt :) Koooosa meg :) Lekkert, lekkert :))

Ha en finfn kveld, Synnøve :)

Klem fra meg :))

Mia sa...

Soverommet ditt er veldig lekkert, lyst og delikat, Synnøve! Jeg også foretrekker hvitt sengetøy, det er noe rent og behagelig med slike rolige tekstiler på soverommet. Og gardiner, hos oss er soveromsgardinene av det florlette slaget, uten rullegardin, til og med... Vi synes det er deilig med sollys inn på soverommet om morgenen, og de lyse sommernettene er heller ikke noe problem. Men nå har jeg et veeeeldig godt sovehjerte... (og ingen naboer i nærheten)

Gratulerer så masse med 1 mnd. med blogging! Det er jo gøy å blogge, og bloggen din er særdeles lekker, og en stor glede å besøke (så elsker jeg Anne Katt også da...)

My little footprints sa...

Hei!
Ja jeg er enig med deg, det er noe ekstra og gå å legge seg i en seg med hvitt sengetøy! Er veldig glad i det selv, og flere og flere fargerike sengetøy har gått i søppledunken her hos meg ;) Sovverommet ditt så veldig koselig ut!
Klem fra Beth

Linda sa...

Hei!Nydelig soverom,lyst og lekker.
Lykke til med gardinjakt og bilder til veggen.Ha en fin søndag!
Hilsen Linda :))

elin1976 sa...

Synes soverommet ditt er så nyeldig. Flotte putetrekk. Å så den lysekronen da....sukk....
Grattis med en måned. Nå har jeg blogget i nesten et og et hvalvt år og synes det er like kjekt enda. Ha en fin mandag. Masse klemmer fra Elin:O)

Related Posts with Thumbnails