mandag 25. februar 2008

Litt rosa... i hverdagen gjør seg! Jeg kjøpte denne i helgen, ferskengren. Nydelig og vårlig å se på, med sine små rosa blomster... (Som lukter deilig også :) Vasen står på et gammelt engelsk fat jeg fant på loppis, hele 20 kr måtte jeg ut med for det ;) Dette står for øyeblikket og pynter opp på den gamle, litt slitte vedovnen vår, som visstnok er fra Ulefos, ca. 1930-tallet. Innsatsen er tegnet av arkitekt Børre B. Ulrichsen.Jeg tror min bedre halvdel egentlig har et ønske om en nyere peis, som er litt mer energieffektiv etc. Men der står jeg på mitt, det hadde vært trist å kvitte seg med denne flotte ovnen, den er virkelig en del av huset synes jeg. I mønsteret er det både måne, stjerner og enhjørninger, det er jo til å bli glad av :) Det er også litt morsomt at jeg så nylig at Monica på den flotte bloggen M&Co har maken ovn! Om du vil se hennes bilder, kan du titte her.Takk for alle deres kjempekoselige kommentarer, det er så gøy å lese dem :)

Ha en flott uke alle sammen!

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej :)

Så flot den er den ovn !! Kan bestemt godt forstå du ikke vil have den byttet med en mere energivenlig ovn - der må du holde på dit ja *SS*

Ferskengrenen er skøn at se på - og sikkert også at dufte til. Dejligt.

Ang. billedet vi har i entreen. Det er en gammel reklame ja. Den er malet på noget spån-lignende træ. Jeg har fisket den op af søppelcontaineren der hvor vi boede i Oslo. Listede mig derud en mørk aften, for synes det var lidt flovt. Men er bare SÅ glad for den, hi hi. Må også lige kommenterer på ordet "bøsse". Ha ha.. det betyder faktisk også sådan en man kan spare penge på i Danmark - udover at ordet som du selv siger har en helt anden betydning også. Sproget kan være forvirrende ja :)

Klem Maria

Anonym sa...

Hihi lekker ovn du har må jeg si!!!! ;-) Jeg mener man kvitter seg ikke med en ovn med enhjørning på!! :-) Nydelig den fersken grenen!! Hvor får man tak i sånt? Regner med du ikke har det i hagen ?!;-) Så lekre bilder du har tatt!

Lilla Blanka sa...

Hej Synnøve, tack för dina snälla ord i min blogg!!!
Åh vad roligt att titta i din fina blogg, det ser så mysigt ut!
Kram
Mia

Mia sa...

Sååå vakkert med ferskengren. Jeg har tatt inn noen kirsebærgreiner fra hagen, som etter et par uker inne bøomstrer så sart og vakkert nå. Men det ser ut til å være kortvarig lykke, siden blomstene begynner å visne allerede... Ovnene din er flott, bare "hold på" den du. Og så vil jeg bare si at du tar nydelige bilder og lager flotte innlegg, som er en glede å lese å se (takk for tipset ang. hotell i Køben også, det er mulig at det blir prøvd en gang...)

My little footprints sa...

Heisann!
Ja litt rosa gjør seg, jeg er jo veldig glad i rosa! Nå driver jeg å forsøker å få til slike bestemors-ruter, jeg ser dine er kjempeflotte! Jeg håper jeg snart får det til! Skal ta med meg det på senga, og de mange forklaringene jeg har fått på hvordan det gjøres ;)
Ønsker deg en kjempefin kveld!
Klemmer fra Beth

Anonym sa...

Hei. Eg har nett flyttet inn i en leilighet som har denne ovnen, men når eg sko fyre datt det tykke lag av ett eller annet av begge sidene, det ser ut som murstein bare at det er mye lettere, lure bare på om dette er noe som egentlig skal vær der, at ovnen er ødlagt eller om det skal vekk... Vett det er et litt dumt spørsmål men tenkte eg kunne prøve her før eg måtte betale i dyre dommer for at noen skal komme å se på det. Håper bare at den ikkje er ødlagt for ovnen er nydelig, litt av grunnen til at eg valgte denne leiligheten..

Related Posts with Thumbnails