fredag 1. februar 2008

Gamle møbler, vakre detaljerDette er den gamle spisestuen vår, med tilhørende skap og skjenk, som vi fant på Finn.no. Jeg synes vi var så heldige, den passer perfekt i stuen vår :) Bordet kan slås ut med to bordplater, så man da har plass til 10 stk rundt. Det hører 4 stoler til, men jeg ønsker meg flere stoler til å supplere med, gjerne litt gamle i forskjellig stil, synes det er så fint. Det blir nok noe jeg ser etter på vårens loppemarkeder :) Er veldig glad i skapet og skjenken også, de rommer masse og gir verdifull oppbevaringsplass, noe man aldri kan få nok av virker det som... (Jeg glemte å ta bilde av skapet, så det får jeg vise senere en gang :)Formen på bordet og salongbordet vårt er faktisk litt like, også utskjæringene på dem. Kanskje de er laget på samme tid? Så vil jeg bare takke for alle hyggelige kommentarer jeg får, de settes stooor pris på!

Ha en riktig god helg! :)

16 kommentarer:

Tove sa...

Hei, så koslig blogg su har og ikke minst et nydlig hjem:) Spisestuen var flott, har du malt både den og sjenken selv?

Mummimamma sa...

Så fin en spisestue!
Men for en jobb å male alt dette, sliter med mitt ene salongbord jeg :)

Ha en riktig god helg!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Den ble skikelig fin! Lys og lekker!
ha en strålende helg!
Klem fra Lisbeth

Marianne sa...

Så pent, virker skikkelig solid også det bordet der. God helg!
Marianne

elin1976 sa...

Å så flott. Jeg har disse stolene. Akkurat like. Fikk de av ei nabokone som skulle kaste dem. Så da var det frem med maling og nytt stoff. Ble så fornøyd.
Ha en fin søndag. Masse klemmer fra Elin:O)

liven sa...

Hei:) Så heldig du har vært med dette da!! Kjempefint!! Har du malt det selv og kanskje??
Ha en fin søndag:)

Linda sa...

Hei!Lyse lette farger hos deg.Flotte detaljer.Lykke til med
stoljakt.Ha en fin uke! Hilsen Linda :))

Anonym sa...

Så lekkert det ble i hvitt! Nydelige detaljer! Elsker sånt jeg :-) Min mormor og morfar hadde et sånt bord, vet dessverre ikke hvor gammelt det var. De hadde også soveromsmøbler med litt lignene dekor... dessverre bodde jeg hjemme da vi måtte rydde ut av huset deres, så alt ble gitt bort til frelsesarmeen.Men vi har gammel spisestue fra mannens oldeforeldre, og jeg syntes alltid det er så koselig å tenke på alle de deilige middagene og koselige samtalene folk har hatt på dette bordet gjennom tidene ;-) Ha en koselig kveld :-)

Kine sa...

Nyyyyydelig spisestue:))Er så svak for slike gamle hvite altså,desverre(for meg) har vi NYTT spisestuemøblement her:/ MEN,som jeg sa til gubben,om kansje en liten stund,er det så slitt at jeg kan MALE jeg også;) Ha en flott søndag!

Garden Angel sa...

Kjempekoselig hos deg:)
Fine hvitmalte møbler og vårstemning med tulipaner og perleblomster!!!
Kos deg videre i uken!
De muffinsene så veldig gode ut:)
Skåla den lå på var lekker. Hvordan servise er det?
Klem fra meg:)

Hulda sa...

Virkelig skjønne møbler! Nydelig og lys stue!

Hulda sa...

Vil gjerne linke deg. :)

@afjo72 sa...

For et flott skap! Koselig med slike gamle ting :o)

MODERN COUNTRY sa...

Hei Synnøve,
Så utrolig mange flotte møbler du har! Nydelige detaljer, noe jeg også setter veldig pris på. Det er jo det som er prikken over i`en :)

Ha en herlig herlig uke!

My little footprints sa...

Hei!
Jeg likte spisestuen din virkelig godt! I går var jeg selv og tittet på finn etter en gammel spisestue som jeg kunne tenke meg, den også i hvit! ;) Minte faktisk veldig om din! Jeg er også så veldig glad i disse skjenkene som følger med, en god plass til å samle servise i!
Ønsker deg en fin uke!!
Klemmer fra Beth

White Season sa...

Hallå där, vad kul att hitta hit! Tack för dina gulliga ord på min sida. Vad fint här var, jätte trevlig sida verkligen. Hit kommer jag igen. Kram Malin

Related Posts with Thumbnails