fredag 13. mars 2009

Vårfarger :)En skikkelig "vårfarge" for meg, er så klart grønt :) Så jeg tenkte å vise dere et par nyanskaffelser i stua, i nettopp grønt. Denne søte lille lysholderen i grønt med gulldetaljer på, har nå fått sin plass på stuebordet. Får liksom aldri nok slike lysholdere i alle slags farger og varianter, litt kjekt å bytte etter sesong også, synes jeg da... ;)Tulipaner er alltid fast inventar hos meg på vårparten, og denne gangen ble det en "karamellbukett" som de kalles, blir glad bare jeg ser på den, med alle fargene sine! Og ved siden av den står en annen grønn nyanskaffelse, en oljelampe som står på peisen. Jeg liker slike små oljelamper, har et par forskjellige :) Begge disse nye sakene i grønt er nyheter fra Lisbeth Dahl. I like!Jeg må dessverre jobbe i helgen, men skal nok få tid til kos og snop også, hehe... Og så krysser jeg fingrene for at været blir litt bedre, her ble vi belemret med nok et snøfall i går, men håper det var siste for i år...! Våren virker fortsatt langt, langt unna her... Så da ønsker jeg dere bare en riktig god helg der dere er, som dere ser har Anne Katt i sofaen allerede tatt helg... ;)Green is definitely one of the colours which signifies spring to me :) So I have bought a couple of new things in green for the livingroom. And also a fresh bouquet of tulips in various colours, that brightens up our livingroom...

14 kommentarer:

Synnøve sa...

Det er så fint med tulipaner:) Det er så koselig med blomster til helgene.

Har arbeidshelg jeg også. men skal vel få tid til blogging og kos fordi:))

ha ei fin arbeidshelg:))

Frk Mille sa...

Å så flotte bilder, mange vakre farger. Knallfin pute du har i sofaen.

God helg

Jannicke sa...

Nydelig og vårlig!
jeg er også veldig glad i grønt,
og har vært det i veldig mange år nå :o)
God jobbehelg til deg!

Frida sa...

Så lekre , grønne vårdetaljer det var her hos deg Synnøve!
Jammen godt å ha litt av det slaget å glede seg over når snøen ligger metervis opetter husveggen enda. I følge avisene er det 3 (TRE) uker til det blir bart her enda....jeg har ikke det minste problem med å tro på det...

God arbeidshelg :-)

Klem Torunn

liven sa...

Så flott og vårlig inne hos deg Synnøve:o)
synest synd på dere med all den snøen.....her er det bart!!
Men her kan ennå komme snø.......
så vi må bare nyte det!!

Ha en fin helg:o)

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder, ja dette skapte vårstemning.. grønt er kjempefint=)
SElv om snøen faller fremdeles hos dere må du få vårstemning i stuen dinO=)

Ha en fin jobbe helgO=)
KLem Kerstin

Tove sa...

Så søte nye, grønne ting du har. Har faktisk det lille telys glasset på bestillingslista til L. D jeg også, men vet ikke når jeg får bestilt.. Det er iallefall veldig mange fine telysholdere i katalogen..

Var nettopp inne på yr å så på langtidsvareselet og det ser ikke ut til å skulle komme mer snø/ regn den neste uka. Med alt det fæle været som har vært i det siste så har ikke akkuratt byen vært full av folk... Godt å ha nettbutikken også i perioder:)
Og så tenkte jeg på en ting... skriver en mail til deg jeg..

Ha en kjempefin helg, og håper du får kost deg masse tiltross for jobbing!

klem

Anita sa...

Nydelige bilder! Og vakkert lysglass! Ha en flott helg!

Jorunn sa...

Anne Katt har lagt seg i den ene solstrålen som kommer inn ja, he he. Tror jammen hun også gleder seg til våren :0) Så fine ting du har kjøpt deg, grønt er også en farge jeg liker godt. Da får du kose deg på jobb og fritid i helgen!!

Ninas Drops sa...

Ja grønt er skønt...
Også karamell tulipaner da..*sukk*-nydelig vettu..
ha en fin lørdag
Drops var innom deg en tur skjønner du=)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Har du det bra?... hope so.. Her er jeg blitt smittet av snuppa, så litt host og hark,men kjennes ikke ut som jeg kommer til å bli kanonsyk, håper ikke det.
Vårfarger, så fint hos deg. Sant vi lengter etter vår nå, skal bli så godt.
Klem

Mia sa...

Sååå deilig og vårlig det er i stuen din, Synnøve! Jeg lengter etter grønnt selv, men helst ute da (selv om det er veldig vakker inne hos deg også). Men denne snøen... den ser ikke ut til å bli borte med det første, selv om min kjære har påtatt seg oppgaven med å kvitte se med snøen på terrassen vå (en stor og tung jobb, har jeg blitt fortalt... hihii). Og med mildere vær er det vel håp om at snøen blir borte andre steder også etterhvert.

PS. den hekleputen din er bare så herlig og vårlig i fargene!

Hege sa...

Jeg har også dilla på sånne lyslykter, innbiller meg at jeg aldri kan få nok. Kjøpte noen superfine på Indiska forrige uke, i rosa, lime og turkis - sååå fine!

Hulda sa...

Fikk Lev Landlig i dag, gratulerer med bloggomtalen, det så fint ut.:) Flotte bilder du viser i innlegget. :)

Related Posts with Thumbnails