lørdag 21. mars 2009

Bloggomtale og litt gult :)Først må jeg bare beklage mangelen på innlegg og aktivitet her inne i det siste, pga mye jobbing... Men snart er det påskeferie og fri, hurra! :) Her har jeg ikke fått frem noe påskepynt enda, litt tidlig for det. Men litt gult fikk jeg med meg hjem fra butikken, i form av gule plommer :) De er kjempegode, søte og saftige. Og når de kom på kjøkkenbordet ble det plutselig svært så frodig der foran kjøkkenvinduet, sammen med urtene som ble kjøpt inn til matlaging forrige helg :)Pelargonen jeg har overvintret på mirakuløst vis, står der også, for å få mest mulig lys. Men må si at jeg ikke akkurat er imponert over den "rivende utviklingen" på den kanten, synes egentlig ikke det har skjedd så mye oppi potta de siste ukene....? Skal det gå så sakte? Synes det virker som den har stagnert litt der den står, men mulig det bare er jeg som er utålmodig altså ;)Og så har jeg vært så heldig å få bloggomtale i den siste utgaven av Lev Landlig...! De har skrevet litt om bloggen, og fått med et bilde av den nye puten min, samt av Anne Katt :) Nå får hun virkelig sine 15 minutes of fame altså...! Så om hun ikke var stjerna på bloggen her fra før, så er hun det i hvert fall nå, hihi! Vet nesten ikke om jeg tør vise det til henne, vil jo helst unngå divanykker fra den kanten ;)Tror dette bladet kommer i salg neste uke, jeg abonnerer og synes det er et veldig fint magasin, det skiller seg litt fra de "vanlige" interiørbladene :)Så dett var dett for nå, her er det strålende vårvær, håper det holder seg en stund :) Ha en fin helg!

It's a bit too early to bring out any Easterdecorations, but a few yellow plums in my kitchen will do for now :) The magazine Lev Landlig has written about my blog in their latest issue, and Anne Katt is getting her 15 minutes of fame, which I am sure she is very happy about... :) Have a good weekend!

15 kommentarer:

Hulda sa...

Hihi, ja, Anne Katt var heldig som fikk bli med i LevLandlig. ;) Puta di er så skjønn også, artig med bloggomtale der, det kan jeg skrive under på. :)

Fint innlegg du har i dag også, så vårlig og fresht. :) Plommene så gode ut, og det var fint på bordet med en lysestake og det andre sammen.

Ha en fin vårkveld!

Hulda sa...

Glemte helt å skrive om pelargonen. Jeg tok mine opp fra kjelleren i begynnelsen av februar. Jeg klippet de helt ned. Nå er de store, det er to av dem som også har fått store knopper. Det er tidlig, så kanskje de har hatt det bra i vinduskarmene i vinter. :) Noen er mindre, men alle kommer seg etterhvert. Du må nok bare ta tida til hjelp.

liven sa...

Grattis med omtale i Lev Landlig:o)
Har bare såvidt kikket i det og så ikke dette da!
Men skal kose meg med bladet i kveld....og med Vakre Hjem:o)
Så koselig her hos deg....og er virkelig plommene gode nå??

Ha en fin kveld og sol deg i glansen....både du og AnneKat

liven sa...

Sorry...Anne Katt selvfølgelig:o)
Hun må jo ikke forveksles!!

Camilla sa...

Så gøy med omtale:-))
Og plommene så goooode ut - påske eller ikke påske;-)

Prinsesse Elin sa...

Grattis.
Jeg bøyer meg i støvet over fantastiske bilder og omtalen. Det er en grunn for det. Du har en fantastisk blogg:O) Klem fra Elin:O)

Ingrid sa...

Gratulerer med omtale i bladet!! :) De plommene så gode ut, og pelargonie-spørsmålet lurer jeg også på.. jeg har også prøvd å overvintre mine for første gang i år..

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer så masse med omtalen... jeg leste den. Nydelig bilde av Anne Katt og puten din... Herlig innlegg i dag også. Fikk veldig lyst på plommer nå=)
God helg. Klemmer O=)

Josefine sa...

Hei...så friskt og fint innlegg...de gule plommene så herlig ut:) Og hipp hurra for deg som blir omtalt i Landliv. Det er helt fortjent, du har en nydelig blogg. Ønsker deg en flott søndag, klem

Tove sa...

Så vårlige og fine bilder:) Og gratulerer med bloggomtalen!

( har akkuratt sendt deg en mail)

klem

Marianne sa...

Gratulere med "hedelig omtale" : ) Det var gøy! Ang pelargoner er jeg like utålmodig, men jeg har ikke potta og og gjødsla ennå, tipper ting skjer da. Og nå har jeg lyst på plommer!
Klem fra Marianne

sortekatt sa...

Ja så omtalen,jeg abonnerer også,masse grattis til deg og pus.Tror forresten du gjør rett i å ikke fortelle henne,hihhi

De plommene så deilige ut,tør sjelden kjøpe slike utenlandske fordi de pleier å være sååå sure, men kanskje jeg skulle prøve da,hehe

Ha en flott kveld;))Mona.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Er så hoppende glad på dine vegne for bloggomtale, jippi!!!!!!!! Du fortjener det så vel :o)
Skjønne bilder hos deg.
Klem

hvorfor ikke... sa...

Det er så morsomt når noen jeg "kjenner" er i bladet, veldig stas, altså: GRATULERER Synnøve! Virkelig vel fortjent, men pass litt på AnneKatt, ja, de blir såååå vanskelig når de får sånne madonna-nykker, katter vil jo helst bestemme selv uansett, hehe! Men må bare si: Hun har all grunn til å være stolt, hun er jo så flott der ved siden av den fargerike, flotte puta!!!!Maja kommer til å bli dødsens misunnelig, det bladet får vi legge litt unna...

For et flott innlegg, dette også, Synnøve. Skikkelig vårlig, med gult og grønt. plommer mmmmmm!
Ha en koselig våruke, ikke slit deg heeelt ut, da;)
Smil Torunn

Størhuset sa...

Ja det så jeg, så moro da. Liker godt det bladet jeg også. Ha en fin dag

Related Posts with Thumbnails