søndag 8. mars 2009

Keep calm!Hurra! Da har jeg endelig fått Keep Calm-plakaten i hus :) Jeg har ikke funnet denne plakaten her i Norge, kun i utlandet. Så jeg fikk trykt opp denne i lilla. Jeg gikk for denne fargen til slutt, selv om det var utrolig vanskelig å bestemme seg! Men jeg har noen lilla detaljer rundt omkring nå, så det var greit å plukke opp en farge jeg har i interiøret fra før. Men jeg har jo en del andre farger å velge i også, så det er ikke umulig at det blir en annen farge etter hvert... Forandring fryder, som vi vet her inne, hihi ;) Det er det jeg også liker så godt med å ha en hvit base, jeg kan bytte ut og endre på farger på detaljer og småtteri akkurat som det passer meg :)Har også fått en annen ny plakat i hus, denne er bestilt fra allposter.com. Likte veldig godt fargene og det grafiske i denne plakaten, og her går også det lilla igjen, som dere ser :)Her er også noen av fargene i mitt siste hekleprosjekt! De er ikke helt som de "vanlige" bestemorsrutene jeg har laget hittil ;) Tror det kan bli veldig fint, gleder meg til å vise det endelige resultatet! Men, det kan nok bli en stund til, siden det skal være litt størrelse på det, hehe...Så, tilbake til Keep calm and carry on! Denne plakaten har fascinert meg lenge. Det enkle er ofte det beste, er vel denne et perfekt eksempel på :) Originalen til denne plakaten ble laget i rødt og hvitt under 2. verdenskrig i England, og var ment til å roe ned befolkningen. Den er vel minst like aktuell med sitt design og budskap i dag, kanskje også med tanke på finanskrisen nå... ;) I forskjellige reproduksjoner har den blitt populær verden over.Men, det jeg lurer litt på, er om jeg skal få trykket opp flere av denne plakaten i forskjellige farger, og selge dem i nettbutikken. Så jeg tenkte å høre litt med dere her inne, om det er noen interesse for det :) Så hva tror dere om det? Kom gjerne med eventuelle fargeønsker/forslag også, om dette er noe dere kunne vært interessert i!

10 kommentarer:

Størhuset sa...

De plakatene er så stilige, tror det er marked for dem her i Norge. Personlig kunne jeg tenkt meg en i svak rosa:0), men litt mer nøytrale farger som grått, svakt grønt er kanskje mer anvendelig!

Herskapelig shabby sa...

Hei, å den der er så fin!! Venninna mi har en slik plakat, hennes er i sort og i hvitt, utrolig stilig!! Vet ikke hvor hun har kjøpt sin, men tror det var fra en norsk nettbutikk.
Ble veldig stilig i lilla også, og om du har flere kan du jo lett forandre, og det fryyyyder jo :)

Anita sa...

Hei! Bare rett fram?? Er jo nesten bare det jeg gjør også!! Men hekle kan du ihvertfalll til gangs! Tenker så på det røde juleteppet ditt jeg, så vi får se;0) Ha en strålende uke! KleM!

Tove sa...

Vet du, den plakaten har jeg hatt sveldig, veldig lyst på i lang tid. Men det har liksom vært så "tungvint" å bestille den fra utlandet. Så om du får sånne i butikken din kommer jeg garantert til å kjøpe en. Men farge, ja det er litt vanskelig, klarer ikke å bestemme meg for om jeg har mest lyst på rød, eplegrønn eller lys grønn, eller eller eller..
Og så spennende å se hva som skjuler seg i det nye hekleprosjektet ditt, iallefall veldig fine farger:) Stilig Japan plakat også, holder faktisk på å ordne litt på stesønnen min sitt rom, og han eeelsker alt som har med Japan ( og kampsport), så kanskje jeg skal inn å kikke der du har bestilt den.. Hadde passet veldig godt inn på rommet hans, men må jo sjekke om han liker den først også da.. og vi har ikke bestandig helt lik smak på ting ( kanskje ikke så rart, siden han er en tretten år gammel gutt, hihi)

Har solgt "masser" av det rosa og røde teppet, så kanskje til hun du snakker om også:) Nå har jeg nettopp satt på sex & the city filmen, og skal bruke kveldens siste time på å prøve å lære meg å hekle blomster.., har veldig lyst til å hekle et blomsterteppe.. Vet ikke om jeg har tålmodigheten til det, men jeg kan jo prøve:)

Klem

Josefine sa...

Hei..så tøffe plakater, helt sikkert marked for dem:) Enig med deg at det kan være lurt å velge ulike farger om du skal ta dem inn. Klem

mali-mo sa...

Vet jeg har funnet en norsk nettbutikk som selger reproduksjoner av denne plakaten, hvor man kunne velge mellom en 15 ulike farger eller så...men aner ikke hvilken. Husker det ikke!!! Har letet for å finne tilbake, for jeg hadde tenkt å kjøåe meg en lys pastellfarget, lilla, grønn, eplegrønn eller noe...

liven sa...

så lekre plakater Synnøve:o)
Blir spennende å se det nye hekleprosjektet ditt nå da.......
jeg har også kjøpt garn til teppe....medn det skal strikkes!!
Har sikkert arbeid i år fremover!!

Ha en fin dag og ny uke:o)

Synnøve. sa...

Den plakaten liker eg så godt. Kunde tenkt meg en i den fargen du har, eller en blå kanskje.
Den er så fin.
Håper du gjir meg beskjed om du får in den.
Er alt bra med deg og resten.
Her går det fremover. Var nettopp ute og måkte snö...
Har du sett våren?
Klems Synne.

Marias skriblerier sa...

Fin japansk poster!

Camilla sa...

Hei!
Den japanske posteren var kjempefin. Jeg har litt dilla på japanske ting. :) Du kan forresten kjøpe keep calm postere i webshoppen min. :) På www.snostorm.no finner du link til shoppen. :D

Related Posts with Thumbnails