søndag 29. mars 2009

Karamell og et bordHei hei! Det har vært langt mellom innleggene her i det siste, har hatt veldig mye å gjøre, men nå blir det litt bedre her fremover... :) Og for et vårvær vi har her nå...! Sola skinner, men isen ligger fortsatt tykt ute på sjøen her, vi var ute og gikk tur på den i dag. Da virker sommeren og bading på det samme stedet veeldig langt unna, men nå går det nok fort fremover, med plussgrader og snøsmelting, hurra! :)Før helgen fikk jeg kjøpt meg en karamellbukett med ranunkler, for å friske opp litt i heimen :) Disse bukettene er helt nydelige, og de liver virkelig opp på stuebordet. Dette bordet er en av mine absolutte favoritter i huset, synes det er så flott! Det hadde stått nede i kjelleren hos mormor en stund, før vi fikk lov til å hente det og de flotte stolene som hører til, da vi flyttet inn her :)Fikk en kommentar på dette bordet en gang tidligere jeg viste bilde av det her på bloggen, om at det var et "smykke", og det synes jeg egentlig er en flott beskrivelse av det :) Jeg er ingen motstander av å male ting hvitt akkurat, men noen ting må man bare la være som de er, og dette er så absolutt en av de tingene... :)Ha en herlig søndag alle sammen, snart er det påskeferie, hurra! Og til slutt et lite PS til dere som venter på at vi skal få inn Keep Calm-plakatene, de er forhåpentligvis rett rundt hjørnet! Har tatt litt tid å finne et bra trykkeri, så da håper jeg at de skal være på plass i løpet av neste uke :)I have bought a bouquet of flowers, to really brighten up my house with lots of colours :) I placed them on this table in the livingroom, it is an old table, which belongs to my grandmother. For a long time it was kept in her basement, together with these two lovely chairs, but when we moved in here, we were able to bring them here, and now they are my favourite pieces of furniture in our house :)

12 kommentarer:

Hulda sa...

Helt enig, dette bordet må du ha som det er, det er jo så fint! Flott bukett med ranunkler også.

Josefine sa...

Hei på deg...så fint og vårlig bilde fra stuen din. Lekker bukett med ranunkler:) Og bordet er jo så stilig...klart du ikke kan male det!

Ps. Den pelargonien i vinduet mitt er nok sikkert en ekstra hardfør en...pluss at den har fått stått fremme i hele vinter. Noen har stått i vaskekjelleren (dronning Ingrid) de har ikke kommet langt.
Men det går fremover...og heldigvis er det snart påskeferie:)) Ønsker deg en fin uke, stor klem

Marianne sa...

Herlige farger, trenger det nå! Gode vårdager til deg : )
Klem fre Marianne

Mitt hvite hus sa...

Så kjekt å høre at dere har sol og at den har startet med å smelte snøen hos dere:O=)
Ja dette bordet er nydleig..og jeg er hekt enig med deg..at noe skal forbli slik det erO=)

Helt nydleig bukett med Ranukler du viser...
Ønsker deg en fin uke Klem kerstin

Rikke sa...

Nydelig!!
Kjøpte selv noen for en ukes tid siden..men desverre visnet de fort..men nå har jeg ikke akkurat de grønneste fingrene heller da:)
Rikke

Jannicke sa...

Jeg er så enig med deg :
Mal aldri det bordet hvitt!!!

Helt nydelig var det :o)
Og buketten med ranukler like så!

J.

MODERN COUNTRY sa...

Hei Synnøve!

Karamellbukett, for et herlig ord!
Helt nydelig med ranunkler, og det frister mer med farger nå som våren snart er her. Vi var heldige i dag, for i går lå snøen, i dag var den smeltet og vi gikk rundt i tynn genser. Snakk om forskjell, og deilig!
Ja bordet må du detinitivt la være, den gir fin kontrast til det hvite.

Ha en ny god uke!
Klem/Aina

MODERN COUNTRY sa...

Så nydelig Anne katt er :))

liven sa...

Hei Synnøve:o)
En herlig bukett med ranukler:o)
Deilig med litt farger nå!!
Det trenger jeg når våren er her!
Flott bord også.....og er enig med deg at noe må bare være som det er!!
Håper det går mot vår hos dere nå.....vi er snart i april:o)
Ha en fin dag og en god ny uke:o)

Synnøve. sa...

Hei på deg Synnøve.
Så flott det borde der er. Tenk at dem lagde så flotte møbler førr. Nå er det ikke så mye tunge møbler lenger. Er enig i at det er ett smykke.
Ranunkler er flotte. Men har aldrig hatt noen hjemme. Står dem lenge?
Kanske eg skulle finne meg noen når eg skal til Kongsvinger neste gang.

Så bra det blev dem blå plakatene som vannt.
Dem var penest.
Men vad koster en slik plakat å kjøpe?

Anne Katt er vel verd sine 15 minutter av berømmelse. Hun er så fin..

Nå skak eg ut og måke vekk litt nysnø som kommit. Er litt lei av det kvite som kommer ovefra.

Ønsker deg en flott mandag nå.
Klems Synne.

LIVS LYST sa...

De blomstene er jo bare så nydelige. Nå har jeg sett det to steder her inne. Kanskje jeg må ut og kjøpe slike i morgen?!!!

Hilsen Ljo :O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Så enig med deg, bordet er nydelig som det er. Blomstene var skikkelig friske i fargen, herlig oppkvikkende. Tenk,nå er det ikke lenge til det eksploderer i farger ute, det skal bli så godt.
Ha en fin dag.
Klem

Related Posts with Thumbnails