tirsdag 3. mars 2009

En skikkelig fargekatt......og en fargeklatt, hihi... Her har det lavet ned med snø igjen, og været har vært så dårlig i det siste, at jeg fikk et kjempebehov for å få inn litt farger i stua. Så med blomster og fargerikt garn ble det en liten mini-makeover i full fart i stua i helgen.Har jo litt restegarn liggende, så da laget jeg på null komma niks denne fargesprakende puta :) Den er jo så lett å lage, siden det bare er to store bestemorsruter som er sydd sammen... (Hm, må vel kanskje snart døpe om denne bloggen til Bestemorsrute-bloggen, kremt... ;)Den er inspirert av et bilde jeg så ett eller annet sted, men jeg klarer selvfølgelig ikke huske hvor... Fargene gjorde seg i hvert fall veldig i sofaen, og jammen ble det ikke litt sol på lørdagen også, så jeg kunne knipse litt bilder :)Kjøpte også et par hortensiaer som får pynte opp i vinduskarmen på stua, I like! Hvis jeg knep sammen øynene og latet som jeg ikke visste om snøen utenfor vinduene denne solskinnsdagen, så kunne jeg nesten late som om det var sommer, hihi..Anne Katt poserte som vanlig velvillig som modell sammen med puten, og er her i ferd med å legge seg godt til rette ved siden av den. Så da er med andre ord Fargeklatten godkjent av Fargekatten ;)Since this winter seems to be neverending, I felt an urgent need to bring some colour into my livingroom. It didn't take long to make this pillow, from two large Granny squares :) Anne Katt the cat, poses willingly (as usual) for the camera, and seems to have accepted the new colourful addition to the sofa... :)

9 kommentarer:

Anita sa...

Kjempefin! Har veldig lyst til å hekle lapper igjen jeg også, var innom her tidligere idag og siklet litt på "juleteppet" ditt! Syns det er såååå fint! Ha en fin kveld fortsatt!

Tove sa...

Så søt pute! Og så vårlig det ble med de blå blomstene i vinduet:) Og dnår det gjelder bestemorsruteblogg... ja, vi skulle kalt bloggene våre Synnøves bestemorsruteblogg og Toves beste... Vel , du har heklet en pute, og jeg holder på med sekskanter.. så litt variasjon klarer vi jo, hihi

Og sjokolade ja.. jeg er alene hjemme så får ikke kjørt avgårde, ellers tror jeg det hadde vært fare for at jeg hadde gjort det..:)

klem

krinkelkroken sa...

Kjempefin pute, har nettopp fått teken på bestemorsrutehekling, denne puten var fristende;)

Hulda sa...

Ja, kan skjønne fargekatten likte fargeklatten, skulle bare mangle, for den klatten var skjønn! Herlige farger du har satt sammen. Så fint! Passet godt i den hvite sofaen.

Torunn sa...

herlige farger Synnøve! Blir glad av det :-)
Forsatt fin uke til deg også. Snart helg!! Yiha :.-)

Klem Torunn

Josefine sa...

Hei..så fin pute..en skikkelig fargeklatt det der ja, det skal ikke så mye til! Veldig søøøt pus også da... klem fra meg:)

Hulda sa...

Så spennende at du også få bloggomtale. :) Bloggen din er så flott, så det er vel fortjent. Koser meg alltid her hos deg. :) Gleder meg til å se neste nummer.

Sologbolig sa...

Så fint. det eg godt å få inn litt farger nå når våren nærmer seg ( mer eller mindre etter hvor en bor ) Eg har fått helt dilla på hekleruter og holder på med et stort teppe (spørs hvor stort det blir....) Ha ein fin kvled

hvorfor ikke... sa...

Hærlig fargesammensetting, Synnøve!
Jeg elsker sånne fargeklatter, man MÅ jo bare bli glad av det. Virkelig flott ble det!

smil Torunn

Related Posts with Thumbnails