fredag 15. august 2008

Sur la cheminéeEller, på peisen på godt norsk ;) Her har jeg mitt lille "franske" hjørne. Min innredningsstil (om jeg har noen...??) heller vel kanskje mer mot country enn det franske, men det som står oppå peisen for øyeblikket, får være mitt franske alibi, hihi... Som hos så mange andre blir ting her i huset flyttet rundt omkring på, etter sesong, humør, og etter som nye/gamle ting kommer til :)For øyeblikket her har jeg en gammeldags sifon, en lysestake i antikksølv, et bilde av verdens beste mormor som ung pike, og en plante som passer godt inn i denne settingen. Trodde først det var denne som heter "pletter i luften" eller noe lignende, men tror ikke det er denne... Fin er den lell ;)Så har jeg en glassklokke med bunn, inne i den ligger en eldgammel, liten versjon av det nye testamente som jeg fant på loppemarked i vår, sammen med en tørket hortensia. Hortensia er veldig flott som tørket også :)

Og endelig er det helg igjen!! Må si det har vært en "tøff" første uke tilbake på jobb, er ikke bare bare å komme inn igjen i rutiner man har brukt ukesvis på å kvitte seg med, hehe... Kos dere i helgen! :)

10 kommentarer:

h.espe sa...

Nydelig lite "fransk hjørne"...! Ja, ikke sant, ting flyttes rundt, alt etter årstid, nytt/gammelt som kommer til, og ikke minst humør. Iallfall er det slik her hos meg:o) Nå som kveldene er mørkere, sniker flere lysestaker/-fat seg frem. Elsker levende lys, og har mange av dem...

Nå er det helg igjen, og deilig er det. Bare 4 arbeidsdager igjen,og så - juhuuuu- Hellas here I come..

Ønsker deg en strålende fin helg - kos deg masse!!!

Klemmer :o)

Kaffekos sa...

Synes hjørnet ditt var koselig, og vil tippe det er en vakker kontrast til country stilen din.
Nydelig bilder:)
Ha en fin kveld

Viola sa...

Hejsan, din franska hörna är så fin. Huvudsaken är att du tycker den är vacker och det är den, ha en skön helg, Viola

by Siv sa...

Så koselig peispynt :)
Den sifonen og glassklokken = me like!

Huff ja det er sikkert tungt å begynne på jobb igjen, jeg har noen mnd hjemme i perm ennå, digg digg. Skal nyte det til det fulle med interiør, hobby & kos! Hils din kjære og ha en fantastisk deilig frihelg (forhåpentligvis)...
*Siv*

Ingunn sa...

Så koselig peis!Skikkelig fransk stemning over det hele ja;)Blir koselig å tenne opp i den til vinteren!

Ha en super kveld

Tove sa...

Så morsomt at du la merke til at Hannah har vokst i sommer! For det har hun, sikkert 5 cm, syntes nesten jeg har kunnet se det fra dag til dag:)

Og såå flotte innlegg du har lagt ut siden sist. Det ene bilde flottere enn det andre. Alt fra den utrolig sjarmerende krakken, til nydelig syltetøy og et utrolig "lyst og romantisk" soverom. Med de enkle hekleprosjektene jeg har på samvittigheten klarer jeg ikke å forestille meg å noen gang å samle sammen nok tålmodighet eller evne til å sette i gang med et så stort prosjekt som i tillegg skal bli så fint! Og det er helt klart noe veldig spesielt med at mormoren din har heklet det da:) Og likte spesielt godt bilde av pusen din på sengekanten, kjempefint!!

Skjønner godt at det er litt tungt å komme i gang med hverdagen igjen... Selv er jeg allerede litt sliten etter en uke med barnehagestart, møter med regnskapsfører, bank div.., ommøblering og nå utpakking av en container.., og nå utvasking av sommerhuset, og til uka skal jeg begynne å pusse opp butikklokale!!!
Det er godt jeg gleder meg veldig, ellers hadde det nok blitt en litt slitsom tid ja:)

Kos deg i helgen
Klem

Anonym sa...

Kjempefint franskt hjørne. Du har en flott blogg - så mange delikate og fristende bilder. Jeg har også min første arbeidsuke og skal jobbe i morgen også.
Håper å få sydd litt også, ett rom som ikke har hatt gardin, men nå som mørket kommer blir det lunere med en gardin. God helg

Maria sa...

Det er et rigtig fint fransk hjørne :-)

Jeg kender til det med at flytte rundt på tingene. Gør det selv, men et sted har tingene stået på samme måde i laaaang tid. Det er konsolbordet i vores stue. Det er ligesom så godt med de ting der står der, så jeg finder ikke andre der ser ligeså fint ud - endnu ;-)

Klem Maria

Haust sa...

Nydeleg! Eg har òg denne planten, og eg trur den vert kalla "hjärtan på tråd" på svensk, "marmorlanterne" på norsk. Eg likar best det svenske namnet. :)

God helg!

Mitt hvite hus sa...

Hei Synnøve=)

Nydelig lite Fransk hjøren du har laget deg:O=)
Kjempekosleig. jeg har også tørket Hortensia i år. De er nydelig som tørket også. Elsker Hortensia!

Ønsker deg en fin helg=)
Klem Kerstin

Related Posts with Thumbnails