lørdag 5. april 2008

Farger!
I dag er det strålende vårvær her, man får godt humør og energi av det kjenner jeg :) Så da passer det vel med et innlegg med masse farger...! Gjesterommet er desidert det rommet i huset med mest farger, jeg blir nesten litt glad av å komme inn der ;) Basisfargen på vegger og møbler er lys, så da føler jeg at jeg kan spe på med litt farger her, uten at det blir for mye... Så endelig er dette rommet begynt å komme litt i orden, og endelig er jeg ferdig med det store teppet mitt, i alle tenkelige farger!! Det har tatt sin tid, og innimellom har jeg vært så lei det at jeg har hatt et par lengre pauser... Men jeg må si meg fornøyd nå, og synes det passer så godt her inne. Dagsengen kan dras ut til en liten dobbeltseng, så da er det plass til to, veldig praktisk!Teppet er tydeligvis godkjent av Anne Katt også, siden hun innviet det med å posere som bare hun kan, da jeg skulle ta bilder, hihi... Hun er så rar, det er akkurat som om hun liker å bli tatt bilde av, hun lå helt stille for ikke å ødelegge poseringen sin, selv om jeg var helt oppi ansiktet på henne...! Strike a pose, pus! Kattenes svar på Tyra Banks er hun ;)
Globusen har jeg også funnet i kjelleren til mormor, jeg synes den er så flott. (Hva er det jeg ikke finner i kjelleren til mormor, kan man spørre seg...!) Husker jeg likte den så godt da jeg var liten, satt og snurret rundt og rundt på den, og prøvde å huske navn på landene. Det har jo vært en del forandringer i verden siden den gang, så den er vel litt utdatert i så måte.... Men fin er den fortsatt!På hyllen over sengen har jeg to lubne og fargerike damer, den ene er fra tanten til min bedre halvdel, den andre hadde han med seg hjem etter en tur til Kiev. Og de har så klart mange små inni også :)På nattbordet (som egentlig er en krakk som egentlig skulle vært malt) har jeg noen av interiørbøkene mine. Begynner å bli trangt i bokhylla... Men de er jo så fine også, så jeg liker å ha dem fremme, og lett tilgjengelig! Og så de stakkars pellisene mine da, som står og strever, men ser ut som det er liv i dem da, så jeg får bare fortsette å pleie dem...Ønsker dere alle en fortsatt fin, fargerik helg! :D

20 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig hobbyrommet ditt så ut, må jo blomstre kreativiteten der! Etter inspirasjin fra deg i forrige innlegg, såå kjøpte jeg den boka, var jo helt herlig, og så raskt den kom fra Capris.Tusen takk for tips. Ha en fin helg! Hilsen Vivian

Emmeline sa...

Nå har jeg kost meg lenge og vel på denne fine siden din:) Syns du viser så mye inspirerende. Bøkene under her var så utrolig fine, og jeg må bare innrømme at jeg ble inspirert til å kjøpe noen vaskemidler på nett akkurat som du har gjort. Jeg har jo ofte sett på Durance såpene og tenkt at det hadde vært kjekt om det duftet litt annet enn ajax hos meg..Men det blir liksom aldri til at jeg kjøper vaskemidler---bare alt mulig annet.
Bøkene du har kjøpt er SÅ fine også, kjekt å få en smugtitt!
Tilslutt må jeg jo få kommentere det fantastisk gøye gjesterommet som du viser:) Blir bare GLAD når jeg ser de friske fargene, den søte hyllen og ikke minst tenk så deilig det må være å være gjest hos deg---Legge seg i den deilige sengen og bare bla i alle de gøye bøkene dine?? Fantastisk. Fortsatt god helg til deg og Anne Katt

Hulda sa...

Kjempefint gjesterom! Det var virkelig et glad-rom! :) Flott teppe du har hekla, og nydelige detaljer fra hyllen. likte så godt det runde bildet med blomster, nyyyydelig!! Anne Katt er kjempesøt!

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!
Åh vad koselig det ser ut i rummet!!!
Dina bilder är helt fantastiska också..underbart!
Kram
Mia
Ps jag har lagt dig till min länklista för jag vill inte missa något här :) Hoppas det är ok

MODERN COUNTRY sa...

Så lekkert gjesterom!! Oj, jeg kjente jeg ble glad i hele kroppen :)) Jeg er også veldig glad i farger, men bare i mindre doser. Og dette var akkurat passe. Og for en skjønn pus du har! Klart Anne Katt koser seg på den vakre teppet. Du er dyktig!! Jeg kom ikke lenger enn 32 ruter jeg så havna det i puffen. Tror nok fargevalget hadde skylden der, for det var moro å hekle. Men jeg skal nok få laget et jeg og. Du motiverte meg litt nå!
Mange fine bøker hadde du og, flere av dem står på lista mi over bøker jeg MÅ kjøpe. Å så likte jeg så godt det fine bildet i den runde ramma, så romantisk og nydelig!! Nei her var det mye fint..

Takk for inspirerende og vakker post!

Klem Aina

PS: Har lagt deg til lista mi

Marianne sa...

Hei Synnøve, god helg til deg også! Nydelig rom, det er så gøy å titte inn til andre : ) Teppet er så fresht, får lyst til å sette i gang med et selv. Har nemlig to fine, gamle tepper som rakner her og der og kan bare ligge til pynt. Har så vidt begynt på vårrengjøringen, men det går i tradisjonelle vaskemidler. Vet ikke om jeg ville bruke av de fine du har! Nesten for pene til å ta av jo!

Anonym sa...

Så deilig med litt farger! Sånt blir man virkelig i godt humør av :-) Og den globusen din var jo bare kjempe lekker!! Håper du har en koselig helg! Endelig ser det ut til at våren har kommet for godt ;-) *fingers crossed*

Kine sa...

Ååå deilig med litt farger også,ikke bare hvitt:)) Jeg er altfor pysete med farger,for det blir helt feil(føler jeg),finner aldri DE fargekombinasjonene:/ Flotte bilder!!!Ha ei god helg:)klæm

Marie sa...

Vilket härligt gästrum, man blir glad av färgerna! Vilket fantastiskt täcke du har gjort, vad duktig du är!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Garden Angel sa...

Hei på deg!
Her var det skikkelig vårsprett!!!
Grattis med ferdig teppe! Det ble kjempefint! Har visst bare kommet til 10 lapper jeg da...
Masse lekkert på bloggen din siden sist! Har kost meg lenge her inne nå! Ha en fin uke!!!
Klem(",)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Blir helt satt ut av den katten, den er så vakker og gjesterommet med, herlig, herlig
Klem

Maria sa...

Åhh, der ville jeg gerne være gæst. Der ser så hyggeligt ud, og meget velkomment.
Tror ikke man kan have andet end gode drømme der.

Og hvor er det blevet flot dit tæppe, det er jo en kæmpe job, og må virkelig have taget maaange timer at lave.

Masser af detaljer, masse af sjæl.

Klem Maria

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Hei,

Så nydelig blogg du har! Jeg finner masse inspirasjon til sommerhuset mitt her. Jeg kommer nok tilbake for en ny titt.

Elisa Day sa...

Vilka härliga färger! Mysigt gästrum. Och din katt Anne är jättesöt! Kram

Mia sa...

HERLIGE bilder, Synnøve! Det er jo sååå deilig å se farger i bloggverden (hvor hvitt stort sett dominerer...) Hekleteppet ditt ble alldeles nydelig, herlig med så mange forskjellige farger, og alikevel blir helheten rolig og behagelig. Og så Anne Katt da... jeg er fortsatt like betatt av henne!

Angående Cabbages & Roses stoffer, så har jeg som sagt kjøpt mine i London. Men for noen år siden var de å finne i noen interiørbutikker i Oslo også (til en nokså stiv pris...) Men flere av butikkeierne fortalte at det var nesten håpløst å få bestilt noe fra Cabbages & Roses, det gikk visst veldig tregt med leveransene. Så om butikkene i Norge har gitt opp av den grunn vet jeg ikke. Mener dog at butikken "At Home" på Lilleaker i Oslo har også senere reklamert for stoffene. Dessverre lite informasjon å finne på hjemmesiden deres.

Tove sa...

Fy søren så flott gjesterom! Der kunne jeg gjerne ha bodd ja:) Teppet ble jo utrolig stilig, og putene, og tingene på og under hylla, og og og ... og jeg ser vi har mange av de samme interiørbøkene:)

Når jeg ser dette gleder jeg meg "som en unge" til å komme hjem til Norge og huset mitt for å ommøblere, male og dekorere. Du er kjempeflink!!!!! Også en poserende pus da, morsomt:)

Ha en flott uke, og gleder meg til neste innlegg fra deg:)

klem

Marianne sa...

Hei igjen! Må spørre deg hvordan du får til å legge bildene dine i par eller fire sammen, gjør du det på forhånd eller rett inn på bloggen?
Hilsen Marianne

Marianne sa...

Føler meg dum nå, får ikke til jeg. Ta det step for step please???
Marianne

Marianne sa...

Hei igjen! Tusen takk for hjelp, jeg forstår godt hvordan du forklarer, det er bare det at det ser ikke sånn ut hos meg... Får ikke no firkant rundt, bare piler for å stille størrelsen. Men så er ikke jeg på akkurat noe geni på dette området, får plundre litt til, kanskje jeg finne ut noe.
Takk en gang til, hilsen Marianne

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg og god morgen. Dette var et koselig gjesterom så hvis du ikke har noe imot det så inntar jeg plassen....he he
Teppet er også flott. Jeg fatter ikke at dere hekle damer klarer dette. Tolmodigheten deres må være stor...og det er ikke min. FLOTT SYNNØVE:o)

Related Posts with Thumbnails