søndag 20. april 2008

Sol i hjertet, sol i sinnet!For et vær vi har hatt i helgen...! Helt fantastisk, nå kan man vel endelig trygt si at våren er her! (Det ser jo riktig så sommerlig ut det bildet her, om man bare overser at epletreet i bakrgunnen ikke har blader, hihi... ;) Så i går turte vi endelig å sette ut utemøblene, det var et hjertelig gjensyn må jeg si, satt ute både i går og i dag, og nøt varmen i solveggen :) Var en tur på vårt lokale hagesenter i går, skulle bare en kjapp tur innom for å kjøpe oppheng til de nye verandakassene mine. Men der bugnet det selvfølgelig av alle slags blomster i alle slags farger, så jeg måtte jo ta med meg litt mer hjem enn bare opphengene ;) Denne lille hvite stemoren, og et par lyserosa pelargoner. Herlig å endelig kunne kjøpe slike blomster!Jeg har også plantet litt forskjellige frø i hagen, og malt om en liten sittegruppe som skal stå et annet sted i hagen. Kan vise bilder av dem en annen dag. Satte også ut oliventreet i dag, det som har stått inne i gangen. Vet ikke stort om hvordan jeg skal behandle det, men jeg leste et sted at det kan settes ut så fort det ikke er nattefrost. Så det skal få en lang sommerferie ute på terrassen :) Det ser litt pjusk ut nå, men det kommer nye skudd, så får håpe det vil trives der ute.
Var også en tur på loppemarked i går, men det var ikke så mye spennende der syntes jeg. Kjøpte litt flere Norgesglass, og et par bøker. Denne gamle franske ordboken/leksikonet fra 1930 syntes jeg var litt artig. Nouveau Petit Larousse illustré har også fine illustrasjoner, her kan man bl.a. se et utvalg av forskjellige rustninger. Kan jo være greit å kunne noe om, eller hva...? ;) Plukket også med meg en gammel barnebok fra 1950, synes de er så fine og nostalgiske å bla i...Ellers har vi hatt besøk av denne kjekke herremannen i helgen, vi har passet ham for en kollega av meg. Han og Anne Katt har lekt og kost seg sammen hele helgen, så nå ligger de helt utslitte og sover i hver sin stol her :)

Vi får håpe finværet holder seg en stund nå, ønsker dere en finfin uke!

Synnøve

10 kommentarer:

Garden Angel sa...

Ååååh herlig med vårlige bilder!
Ja nå har det virkelig vært fint vær!
Så heldig du er som har så fint oliventre!
Har liksom ikke turt å kjøpe de ennå jeg....Litt kjedelig å kaste flere hundre kroner ut av vinduet, hvis det hadde krepert i løpet av en uke...hahaha
Men de er kanskje ikke sååå vanskelige eller?
Har du hatt ditt lenge?
De er utrolig fine! Minner meg veldig om Italia:)
Ha en fin uke!
Klem(",)

h.espe sa...

Hei Synnøve!
Ja, er det ikke deilig at våren endelig er kommet :o) Utrolig flott uteplass du har da, der blir det nok mange flotte stunder fremover :o) Blir så misunnelig på alle dere med hage jeg - jeg vi også ha..!

Har storkosa meg i helga - fått hagemøblene på plass på verandaen, og rukket å bli litt rød i kinna... Vet du, jeg kunne i dy meg, men litt tidligere i kveld måtte jeg bare sette meg ut på verandaen. Tente lys, og lagde meg en kopp med te, og svøpte pelspleddet rundt meg.... Kunne ha vært noen grader varmere, men jeg bare måtte - og det var deilig!!

Natti natt fra meg, og herlig kommende uke til deg!!!

Prinsesse Elin sa...

For et herlig og vårlig innlegg. Å så elsker jeg fargen på huset? deres. Jeg har store problemer med å gå rundt på hagesentere uten at visaen lukter svidd plast. Nå er det så mye flott der og jeg ønsker meg ALT!
Å det der er ikke noen bra kombinasjon. Har ikke helt turt å sette ut planter enda i fare for at det skal bli frost men jeg tror jeg kommer til å kjøpe noen blomster i denne uka så får jeg heller flytte dem fram og tilbake om kveldene. Ønsker deg en fortsatt vårlig uke. Klem fra Elin:O)

Magdalena sa...

tenk at våren er her.... det er bare å nyte det! min favoritt-årstid! vakker blomst du har, og koselige bilder....

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nydelige vårbilder. tenk så herlig tid.. har også satt ut hagemøblene, ikke alle,... men en kan vel ta sjangsen nå på at kong vinter har gått og lagt seg, fniis. Skjønne pusekattbilder, er så betatt.
klem

Anonym sa...

Såå kooselig blogg du har, datt innom her via en annen blogger. Måtte bla mæ igjennom alt, fikk med mæ grove muffins oppskrift også, den står nå i boka mi som "LIlle Maisons grove muffins". Har stor sans for alle de gamle skattene du finner i mormors kjeller osv.
Ha en fin dag , takk for at æ fikk se innom!

Ann Helen sa...

Så fin blogg du har! Oppdaget deg på norske interiørblogger, tror ikke jeg har vært her før. Kjempekoselig uteplass, og krakken bel jo flott! Hva man kan få ut av et loppisfunn!

Ha en fortsatt fin uke:)

Tove sa...

Det var vårlige bilder:) Ser vi har nesten like utemøbler, så savnet hagen vår hjemme nå. Skal bli gøy å se resultatet av såingen din, og ja, det er jo nesten umulig å være på et hagesenter uten å komme ut med mer enn man hadde planlagt..

Kule loppefunn også, den boka var skikkelig stilig altså.

klem

Prinsesse Elin sa...

Er innom for å ønske deg en fin onsdag. Masse klemmer fra Elin:O)

My little footprints sa...

Heisan!
Lenge siden jeg har tatt meg bloggerunde, måtte gjøre ferdig oppussingen, så da ble det ikke noe tid til overs for blogging! Men nå har jeg masse av tid, og kan kaste meg over masse herlig vårinspirasjon ;) Er det ikke herlig med sola om dagen? Det er jo sååå utrolig godt at våren endelig hilser på oss! Det så riktig så koselig ut i solveggen din ;)
Jeg tittet litt lenger ned på bloggen din også. Så du hadde fått deg en kjempefin stol på loppis! Og det var også en annen ting som fanget interessen min på det bildet, jo det var bordet ditt! Fantastisk flott bord! Ser etter kjøkkenmøbler om dagen jeg se, til den nye kjøkkenkroken min. Hadde håpet å finne noe på loppisen, skal ta meg en tur til helga, gleder meg!! ;)
Ønsker deg en kjempefin vårlig dag!
Klem fra Beth

Related Posts with Thumbnails