onsdag 23. april 2008

Et skap og en dronningHer om dagen så måtte jeg jo gå til innkjøp av et par planter, da det plutselig ble så fint vær :) Så da ble også to flotte rosa pelargonier med meg hjem, Dronning Ingrid er det vel denne typen heter? De er så nydelige, elsker denne fargen :) Tror det er en av favorittblomstene mine! Vet ikke hvordan det kommer til å gå med de jeg prøvde å overvintre, de ser ikke så bra ut foreløpig... Men men, ikke meg imot å kjøpe nye heller altså ;) Jeg og en venninne var og handlet enda flere planter i dag, det er litt vanskelig å la være når det er så herlig vær...! Om det mot alle odds skulle blitt nattefrost nå, så sliter vel noen av de jeg har ute, kremt. Men da får jeg vel heller ta dem inn til natten også.Kom på at jeg hadde glemt å vise dette skapet, som hører til den gamle spisestuen vi kjøpte brukt på Finn. Her er det i hvert fall, er blitt veldig glad i dette skapet. Synes det har så fine detaljer, og så gir det verdifull oppbevaring, noe jeg i hvert fall aldri får nok av...! Her inni skjuler det seg mest deler til serviset vårt, og litt duker og forskjellig. Loppis-krakken min blir flyttet litt rundt på som dere ser, men tror den har fått sin plass i gangen nå altså, den skal få bli der ;)Ha en fortsatt fin onsdagskveld!

10 kommentarer:

ColonialEast sa...

Hej! Det är första gången jag kikar in här. Men inte sista! Jättetrevlig blogg och mycket trevliga bilder. Jag kommer gärna tillbaka.

h.espe sa...

Så nydelig skap du viser! Av og til lurer jeg på hvorfor vi går på ordinære butikker og kjøper til fullpris, når vi kan gjøre kupp på finn.no....

Flotte pelargonia du har kjøpt deg. Selv falt jeg altså for hvite :o)

Herlig dag videre til deg!

Klem:o)

mali-mo sa...

Så fint skap! Trodde først det var rosa, men ser på bildet lenger nede at det er hvitt? Veldig fint var det uansett.

Har kjøpt to pelargonier jeg også, på Plantasjen her i Bergen hadde de omsider fått dem inn. Hurra! Så nå står en Ingrid og en Margrethe og blomstrer i stuevinduet.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Flotte bilder og nydelig pelargonia :=) Skapet ser vakkert ut !!!

Maria sa...

Uhhh - jeg eeeellllskeer Dronning Ingrid pelargonier. De er bare indebegrebet af sommer og glade minder. Suk altså... og så dufter de fantastisk.

Dit skab er jo ret så likt med mit spise-stueskab. Eller i hvert fald samme stil /genre. Det er fint ;-)

Jeg vil liste i seng... Kan du have en god weekend min ven
Klem Maria.

Garden Angel sa...

Nydelige Pelagonier!
Skapet er flott det:)
Takk for koselig kommentar hos meg:)
God Helg! Kos deg:)
Klem(",)

Prinsesse Elin sa...

Hr også noen av disse perlargoniane og de er nydelige. Jeg er på stadig jakt etter andre i andre farger men kommer til stadig hjem med denne typen. Ønsker deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Mia sa...

Dronning Ingrid er jo litt av en dronning da! Jeg har noen selv også, de fleste har jeg overvintret i et isolert uthus, men den siste uken har jeg prøvd å herde de (sammen med x antall andre sommerplanter) ute på terrasse... og bært de inn om kvelden pga. nattefrost. Huh, det har vært en god del bæring, kan jeg si, men i natt tok jeg sjansen, og de har vært ute (heldigvis ingen nattefrost). Det hvite skapet ditt var bare nydelig, det er like imponerende hver gang å se hvordan litt (eller mye) hvitmaling forndrer møblene.

prinsesselinn sa...

hei på deg,
kunne du muligens være intr i å selge rustning boken ?
Ha en superfin helg.

MeyBiMe sa...

Hallo :-)
Jeg er på rundreise i Blogglandia i dag!!! Og datt plutselig innom din vakkre blogg!!!
Flotte bilder og vakkert hjem!!!
Her stikker jeg sikkert innom igjen:-)

Related Posts with Thumbnails