fredag 22. april 2011

Enkel påske

Ja, nå er påsken her, og det er jammen deilig vær vi har fått! Det er jo mer sommervær enn typisk påskevær her, men jeg sier ikke nei takk til det altså! Fregner i solveggen er ikke å forakte uansett :)


Her blir det som vanlig pyntet ganske enkelt til påske, det går mest i påskeegg og så klart gule blomster i forskjellige varianter... Men i år har jeg laget noen nye påskeegg! Forandring fryder jo, som kjent ;)


Jeg kom på at jeg hadde noen fine servietter liggende, som jeg kjøpte på Vollywood for en stund siden. De er veldig vårlige og fine både i motiv og farge synes jeg, så jeg tenkte de kunne passe til å dekorere påskeegg. Som sagt, så gjort, jeg kjøpte slike egg, (3 i en pakke) på Panduro, klare til å dekoreres. Jeg kunne sikkert malt dem hvite også, men jeg ville gjøre det kjapt og greit denne gangen, så det hoppet jeg over.


Dette er jo superlett, til og med barnehagebarn kan gjøre dette :) Jeg brukte bare en pensel til å ha på litt decoupagelim, og brettet det ene laget av servietten rundt de to halvdelene av egget. (Sørget for at litt forskjellige motiver kom til syne på de forskjellige eggene, slik at f.eks blomstene kom best frem på det ene egget, og fuglen på det andre, slik at de ikke ble helt kliss like) Og når det var tørket, surret jeg litt grov hyssing rundt, enkelt og greit!Synes de ble rustikke og fine påskeegg, liker fargen på dem veldig godt, og forandring fryder jo som sagt, også på påskeegg-fronten :) Har du laget påskeegg i år?


Fortsatt god påske til deg som er innom!

5 kommentarer:

Silje Sol sa...

Kjempefine påskeegg!! Blåfargen på serviettene va helt nydelig, og fugler e søtt :)
God påske!

Klem Silje

Hulda sa...

Det ble jo noen søte egg! Herlig med fuglene på, og så artig å lage dem selv. Lekkert!

liven sa...

Kjempefine egg du har laget Synnøve!
Ønsker deg en fortsatt fin påske :o)

Heddas gode grunner sa...

Kjempefine ble de! Enig med deg i at fargene er veldig fine :)
Fortsatt god påske! KOs deg i finværet :)
-Hedda-

Sang Tao - Judith sa...

Kjempelekre egg! Nydelig motiv:)

Related Posts with Thumbnails