lørdag 30. april 2011

The Dress


Ja, da var bryllupet vel overstått! Jeg fikk med meg litt av slutten av vielsen inne i kirken, og var selvfølgelig veeeldig opptatt av å få sett kjolen! Som sikkert så mange andre, hihi... Jeg må si jeg synes den var utrolig vakker, og veldig kledelig til henne... En lignende kjole kunne jeg tenkt meg selv tror jeg, om jeg skulle hatt et stort bryllup... ;)


Jeg syntes den minte meg om noe jeg hadde sett tidligere, og så begynte jeg å lure på om det kunne være en av de vakreste brudekjolene jeg har sett! Nemlig Grace Kellys... Den er en av mine absolutte favoritter!


Hva synes dere, minner den litt om denne klassikeren av en kjole? Blondeermene, det hvite korsettet under, og blondene i sløret? Kates er jo så klart mer åpen i halsen, men ellers synes jeg den har mange likhetstrekk... Til og med liljekonvallene i buketten var jo på plass... ;) Uansett var den helt nydelig, helt klart en av mine kongelige favoritter så langt :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

For en fin blogg du har:) La meg til som følger.

Er å enig med deg! Kjolen til Kate var helt fantastisk nydelig! Hun var så pen. Synes også kjolen minnet om Grace Kelly sin.

Ha en flott dag videre! :)

Unknown sa...

Kjolen minnet veldig om Grace Kelly ja! Nyyydelig var den;)

Ha en fin 1.mai
KLEM

Skaperkompaniet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tone Yvonne sa...

Prøver igjen med rett profil:

Kjolen er helt klart vakker og ingen tvil om at Kate har god smak :O)

Ha en fortsatt fin søndag!

Yvonne :O)

Related Posts with Thumbnails