lørdag 3. juli 2010

Tripp Trapp ♥Endelig! Så ble den over 30 år gamle Tripp Trapp-stolen ferdig :) Unge Pedersen har nå blitt så stor gutt, at han kan gå over til å spise sine måltider i en skikkelig stol, for store gutter ;) I påska fikk vi med oss nedover min kjære gamle Tripp Trapp-stol, og jeg tenkte å gi den en liten makeover og gjøre den klar for en ny generasjon! Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å male den hvit, men så fikk jeg et innfall av at jeg ville male den i en fin, litt skitten blågrønnturkis farge, hvis dere skjønner hva jeg mener, hehe...Det er ikke bare, bare å velge ut farge ut fra disse små fargeprøvene fant jeg ut, og jeg endte selvfølgelig opp med en nyanse lysere enn det jeg egentlig hadde sett for meg. Men jeg syntes fargen ble ganske fin tross alt, så jeg lot den være slik :) (Ser forresten at vi ikke har satt i den nederste platen på dette bildet)Men det var jammen litt av et prosjekt å male denne stolen! Jeg tenkte jo som så: "Ååå så koselig å bare gi denne flotte gamle stolen et lite malingsstrøk, heller det enn å kjøpe helt ny stol". Men jommen sa jeg smør!


Koselig barneservise i melamin, med motiv fra Elsa Beskows "Putte i Blåbærskogen"

Å vaske den med salmiakk, pusse ned med fint sandpapir, for deretter å male alle delene med grunning + 2 strøk maling, og ikke minst vente 1 døgn før du kunne snu hver del og male den andre siden, tok sin tid gitt...! Så lillegutt måtte vente en stund på stolen sin, men jeg tror da han synes den var vel verdt å vente på :)


Peder i nymalt stol, og skjorte fra 4children, og bukse fra Guttelus. Trekket til stolen er fra Stokke :)

En svært fornøyd liten kar, som trives godt oppe i høyden :) Hvor er maten min mamma??

Fortsatt god helg!

9 kommentarer:

Hulda sa...

peder ser veldig fornøyd ut i den fine stolen sin. Flott farge du valgte! Men, kan tenke meg det var litt av en jobb, den er jo litt glatt i materialet.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Så lekker den ble! Å ja, kan fint forestille meg jobben du har hatt! Har en tripptrapp-stol stående.... den blir det ikke meg som maler:) Skjønne gutten din, takk for at du deler av herligheten.

Varm klem

lisje astrid's husblogg sa...

Hei!
Så søt liten venn♥

Stolen vart kjempe lekker!
Eg har og mala lisje Olav sin tripp-trapp stol i ein liknandes farge..Isblå.

God sommar♥

Klem frå Astrid:)

Jannes lille sted sa...

Hei:)

Kjempefin den ble! Ser ut til å være en fornøyd kar :) Så søt da :)
Kan jeg spørre hva fargen heter? Var veldig fin!

Ha en flott dag
Klem Janne Merethe

Dorthea sa...

Åååå, den ble kjempe fin, nydelig farge! :) Og det Elsa Beskow-settet har vi også, er i bruk hver dag...er jo så fint et motiv!

Dorthea! :)

Chanette sa...

Kjempe fin, likte fargen veldig godt :)
Er nettopp ferdig med tripp trapp prosjekt selv, men her gikk det fort. Lakksprøyte var min store hjelper :) Herlig gutt du har. :)

Maris sa...

Kjempebra farge!

Torunn sa...

Jøje meg, som han vokser denne gullklumpen :-). Stor og kjekk kar har han blitt, og det er klart han må ha skikkelig stol å sitte i!

Kos dere videre i sommervarmen (forhåpentligvis....)

Klem

Anonym sa...

Hei!
Kjempe fin stol og fin farge! Tenker å sette igang med et lignende prosjekt :) Kunne jeg spurt om hvilken farge dette er, kode?
@

Related Posts with Thumbnails