onsdag 7. juli 2010

Linduk og liljerJa, her har det kommet noe nytt i hus! Jeg har kjøpt duk til spisestuebordet, en stor linduk fra H&M Home. (Kjøpte også et par andre ting jeg skal vise senere :) Jeg er veldig fornøyd, og syntes duken passet fint... Jeg er vel egentlig ikke noe dukmenneske akkurat, men jeg har sett etter en duk å bruke til dette bordet. Ileggsplaten som forlenger bordet er ikke så fin, og i en annen farge enn spisestuen. (De hvite stolputene er å få hos Lille Maison)Kjenner at det var litt kjekt med en forandring, så kanskje den skal få ligge en stund, selv om ikke platen ligger i. Og duken ikke er strøket enda, hehe... ;) Har også hatt disse flotte liljene på bordet, de har holdt seg så lenge! De fyller stua med en herlig duft, og ser ut som de aldri har tenkt å tape seg :)Her har det vært nydelig sommervær i mange dager, men nå kom det jammen en liten regnskur gitt. Kanskje en fin anledning til å få gjort noe innendørs... ;)

Fortsatt god sommer!

9 kommentarer:

Prinsessen paa erten sa...

Ble kjempefint, synes jeg!!!

Klem

Christina Mari sa...

Kjempe flott!
Å nydelige liljer.
Ha en vidre fin dag!
Klem fra Christina

liven sa...

En kjempefin duk....og nydeliljer :o)
Ha fine sommerdager Synnøve

Anonym sa...

Hei. Så fin duk du har kjøpt,passa godt i den flotte spisestua di. :)Nusselig den lille gutten din og. :)Legger meg til som følger jeg. :)Mette.

Magdalena sa...

rent og pent og vakkert...
kose deg---

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei snille!

Linduker er så vakre! Grattis med ny!
Her venter bordet på et oppfriskende malingsstrøk,katten tar knekken på dukene, så jeg er forberedt på å leve uten, i hvertfall til hverdags.
Håper dere har nydelige sommerdager.

Klem

Lottemora sa...

Nydelig!

Jeg pleier å knipe av disse pollenbærerne på liljene, så de ikke drysser på duken etter noen dager (men gjør det over kjøkkenbenken og ikke over duken da...)

Maris sa...

Ja, her var det mange positive kommentarer! Jeg må dessverre være litt negativ si lykke til med å holde glunten unna den duken der! HO HO! Her i huset har vi sluttet med duker. Og alt annet på bordet.

Jannes lille sted sa...

Hei:)

Så fin duk. Syns det gjorde seg på det bordet:)

Vi skal til St Tropez. Har leid hus, så gleder oss. Tror det kan bli koselig:)

Ha en flott helg og sommer
Klem Janne Merethe

Related Posts with Thumbnails