søndag 11. juli 2010

Jajamennsann


Da har jeg gjort det! Etter mange års lengselsfulle drømmer, er den i hus... En kremhvit Kitchen Aid Artisan kjøkkenmaskin! Yay! Det har vært litt tvil her i huset om vi skulle kjøpe akkurat den, da det er andre kjøkkenmaskiner som strengt tatt har gjort det bedre i tester etc, enn akkurat denne... Og derfor mente min bedre halvdel at vi burde se på andre. Æsj, er det mulig å være så praktisk liksom.

MEN! Da jeg nå fant denne billigere enn jeg noen gang har sett den her, tok jeg jammen det en sjefsavgjørelse, og slo til :) Jeg mener jo at den er mer enn god nok til vår bruk, for å si det slik...! Og Monsieur Maison måtte innrømme at den tok seg svært godt ut på kjøkkenbenken når den først var i hus her :) Vi har også Kitchen Aid-blenderen i kremhvit, så nå har den fått godt selskap på kjøkkenbenken...

I dag regner det her, vi hadde egentlig tenkt oss på bruktmarked, men det spørs om jeg ikke bare må bli hjemme og beundre nyanskaffelsen i stedet, sukk... ;)

Ha en god søndag!

8 kommentarer:

Christina Mari sa...

Kjempe lekker den der!
Jeg vil å ha,en gang..
Ha en vidre fin dag.
Klem fra Christina

Hulda sa...

enjoy! Den var virkelig flott! Nå kan du bake mye godt.

Marianne sa...

Ja, den er kjempeflott! Og til en hyggelig pris også da : ) Jeg er sikker på at den klarer jobben mer enn bra nok. Glad søndag!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Grattis! Skjønner godt der er fryd og lykke, maskinen er lekker...og etter min erfaring god. Har både monsteret:) Kenwood, som er en knallgod maskin, og skjønnheten KitchenAid. Fungerer like godt spør du meg.
Klem

Josefine sa...

Å så lekker den var, gratulerer!
Den får du nok mye glede av:)

Ønsker deg og resten av familien en flott sommer!! Sommerklem

KRUSEDULL sa...

Så heldig du var da!! Den er virkelig fin!!

Ellen Marie Albertsen sa...

Vakker!:)

Heims verden sa...

ÅÅÅÅ! Her er det en som er utrolig MISUNNELIG:P hehe, NYDELIG!

Related Posts with Thumbnails