fredag 12. mars 2010

The 70's show!Her hos oss er det det rene 70's show om dagen...! Da vi fikk besøk forrige uke, hadde mamma med seg disse flotte stoffene, må si de gir meg skikkelig flashback til barndommen min på 70-tallet :) Det er gamle sengetøy, som jeg har tenkt å bruke i et lappeteppe. Jeg har jo ikke spesielt mye av slike farger her i huset ellers, men på det som skal bli lillegutts rom kommer nok dette til å passe veldig bra! Jeg har aldri prøvd meg på å sy lappeteppe før, så jeg håper resultatet blir til å leve med... ;) Jeg har kjøpt noen fine stoffer fra Stoff & Stil også, som passer til disse gamle, og jeg liker tanken på at de gamle dynetrekkene fra barndommen min får nytt liv i et lappeteppe på hans rom :)Mamma hadde også med seg noen gamle klær, er ikke disse dressene flotte?? De er faktisk kjøpt i USA, på Sears på 70-tallet en gang, og både jeg og min bror brukte disse da vi var små bebbiser :)De er jo bare så kule, og skikkelig i tiden vil jeg tro, nå som det er så poppis med retro-klær til barna... Det er til og med en liten bambi sydd inn på den ene ;) De er litt for store enda, men jeg gleder meg veldig til Peder kan bruke disse!
Tenk at det er fredag igjen...! Tiden går om mulig enda fortere nå som vi har en liten baby i hus :) Vi har ikke store ambisjoner for helga, jeg skal møte en venninne på kafé på søndagen, og det er mulig vi tar oss en tur for å se på ny seng... Vi er så lei av knirkesenga fra ikea, og det har skjedd mer enn en gang at lillegutt våkner når vi legger oss, pga at den hersens senga bråker slik...! Forferdelig irriterende, knirkesenga kan du lese mer om her om du vil ;)Har du noen spennende planer for helgen?

Ha en strålende helg alle sammen! :)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så stilige stoffer og babyklær. Artig at både du og broren din har brukt dem. :) Fine mønster på dem. Koselig. :) Du har tatt fine bilder av klærne også, stilig med kleshengeren.

Mitt hvite hus sa...

Herlige stoffer du har fått av din mor... kan huske stilen igjen...

skjønne klær du har fått til gullet ditt... han kommer til å bli så fin ..

Ønsker deg en fin fredag.:
klem Kerstin

Ellen Marie Albertsen sa...

SÅ lurt! Tror det blir kjempe fint!
Her blir det avslapning i helgen..og store planer om å gjøre ingen verdens ting:) Men først en middag med andre choiceresepsjonister:)
Løveklem!

Ingrid sa...

Kjempestilige dresser! :)

Marianne sa...

Kjære guttemamma

Jeg "frir" til dere her i bloggverden om litt hjelp! Lurer nemlig på om du kunne tenke deg å bruke noen minutter på å dele dine meninger med meg og samtidig bli med i trekningen av min give-away.

Blir kjempeglad for all hjelp!

Klem fra Marianne

Anonym sa...

Såå fine de dressene var! Og de stoffene var veldig søte.. heldiggris:-)

Josefine sa...

Heisan..

Så fine ting du har fått av moren din! Både buksene og sengetøyet var kjempefint..
Blir spennende å se teppe du skal lage:) Klem fra meg

Related Posts with Thumbnails