fredag 26. mars 2010

Vår babybay



Hei hei alle sammen! Takk for koselige kommentarer på mitt lille innlegg under her, jeg er langt i fra noen poet akkurat, men man sitter og gjør seg noen tanker under disse nattmatingene :) Jeg er jo ofte trøtt som en strømpe om dagene på grunn av dem, men samtidig så tror jeg nok det på en måte blir litt trist, når denne tiden er over også... Kall meg gal, hihi! Skal jo bli godt å få sove en hel natt gjennom etterhvert også da, ingen tvil om det ;)



Når vi først er inne på natt og søvn her, tenkte jeg at jeg kunne vise dere sengen vi valgte til lillegutten vår. Det er en såkalt babybay-seng, og den var en gave fra snille besteforeldre i nord :) Vi har ikke angret et sekund på at vi kjøpte denne. Den er så utrolig praktisk, den er laget slik at den har kun tre sider, og hektes på vår seng, så det bare er å strekke ut hånden om man må gi smokken osv, man slipper å stå opp. Veldig greit å ha ham så nærme synes jeg :) Den ser jo fin ut også, og passet ganske fint inn på soverommet.



Denne sengen kommer han vel til å ligge i så lenge han sover på samme rom som oss, og når han etter hvert skal inn på eget rom, blir det en ny og større seng. Oppi sengen her ligger han på et deilig soveskinn fra Nøstebarn, det var en gave fra mormor, og oppå det ligger han godt virker det som... Sover som en engel om natten gjør han i hvert fall :)

Og vips, så var det helg igjen, skjønner ikke hvor tiden blir av...! Ønsker dere alle en god en :)

4 kommentarer:

Synnøve. sa...

Godmorgen sier eg her,
Håper du sover nå. For man blir sliten av å stå opp natta.
For en flott seng. Men kan han ikke dette ut av sengen når det kun er tre sider på den. Eller rulle over på deres seng?
Har aldrig sett noe lignende.

Håper våren har kommet til deg.
Nå föler eg at det er på tide. Lengter efter vårblomster ute og sol på nesen.

Nå får dere kose dere i helgen.
Klems Synnöve.

Tove sa...

Hei!
Så kjekk og fin seng. Greit å bare kunne strekke ut hånden ja:) Kjenner så igjen følelsen av trøtthet... Hannah sov ikke en sammenhengende natt før hun var nesten tre år, og fortsatt våkner hun nesten hver natt og kommer inn til oss. Men det er bare koslig nå, verre når hun våknet halv fem på morgnen å skulle stå opp... slike dager blir man jo nesten umenneskelig trøtt... Men igjen, det er jo bare en liten periode..
Og helg ja, endelig sier jeg:) Kos dere masse, og sov godt i helgen!!
klem

Jannes lille sted sa...

Hei:-)
kjempefin seng. Og nok veldig praktisk. Deilig å ikke måtte våkne ordentlig ved nattamming og slikt. Nå er jo vi så heldige at Noah sover så og si hele natta, men for oss fungerte det egentlig best med ammestol og seng i et annet rom. Selv om man blir veldig trøtt! Det hører nok med det å være småbarnsforeldre.

Ha en flott helg og god påske!
Klem Janne Merethe

Magdalena sa...

ja en slitsom tid, men man glemmer det fort..
har forresten mak esengetøy...
rikig god påske!
klem'¨¨♫♪¨ ♫ ♪

Related Posts with Thumbnails