lørdag 21. februar 2009

TidelibomEn morgen før jeg skulle dra på jobb tidligere i uka, var det et veldig fint lys som kom inn vinduene på stua. Så da måtte jeg frem med kameraet og knipse litt i full fart før jeg dro :)Har kjøpt meg et fint fuglebur, vet ikke helt hva jeg skal ha inne i det enda. Kanskje en lysslynge, eller en liten plante? Pletter i luften f.eks, det har jeg litt lyst på... Dette var forresten en av de få dagene med sol og oppholdsvær her, slik så det ut for et par dager siden:Og nå snør det enda mer...! Det snør og snør og snøen når snart opp til vinduene på soverommet vårt, det er slike mengder! Heldigvis trenger jeg ikke gå utfor dør i dag, vi gjorde unna innkjøp og ærender til helgen i går, hurra! Så da skal jeg bare la meg snø inne med to av mine favorittblader; Drömhem & trädgård og Lantliv.Og ikke minst, to av mine favorittpuser! Vi passer pus i helgen, en flott herremann som heter Snoopy. Han og Anne Katt leker og koser seg her, kjekt at de kommer så godt overens og får masse selskap i hverandre... :)Så da gjenstår bare å ønske god helg herfra, håper de fleste av dere har litt bedre vær enn oss her! God helg!Again, it has been snowing non stop here. The snow almost reaches up to our bedroom window now, so I hope it will stop soon... Meanwhile, I'm staying indoors with my favourite magazines, and my favourite cats! We are looking after my friends cat this weekend, and he and Anne Katt are playing and enjoying themselves :)

14 kommentarer:

liven sa...

Heisann!!
Her regner det nok like mye som det snør hos dere!!
Men når det først er begynt å regne kan det bare fortsette til snøen er borte!!
Så fine bilder hos deg Synnøve.....
Kos deg innendørs med fine interiørblader!!
Det er koselig det:o)
Ha en fin helg:o)

Anonym sa...

Å det fine fugleburet!!! Hm, det må eg vurdere å kjøpe ;-) Hadde vert fint med kubbelys og litt anna 'stæsj' ;-) *drømme*
Fortsatt god helg!

Josefine sa...

Hei..så flotte bilder fra stuen din, lyset var vakkert..og vårlig!
Fuglebur var fint..sikkert tøft med blomst i:) Ønsker deg en fin helg, klem

Mitt hvite hus sa...

Hei SynnøveO=)

Jeg beundrer den flotte hagen din jeg, syns den er vakker i vinterprakten sin. Kosleig stue du har osgå: Hres ut som dere har enorme mengder snø. Her regner det, men nå kan snøen bare fosrvinne. Den er skitten, ekkel og stygg... bort med den.
Kos deg med de flotte bladene og de nydleige pusene. Lantliv fikk følge med meg hjem i dag også0)

Go helg klemmer Kerstin

Crinoline sa...

Så vakre bilder fra stuen din.Her snør det også i store mengder.Ønsker deg en fin kveld.

Frøken Lykkelig sa...

Nydelig lys... superfin spisestue du har!! Og for en flott blomst!!! Helt herlig... tenkte på vår da jeg så bildene dine!!! :-)

Prinsesse Elin sa...

For noen nydelige bilder....ser du har kjøpt samme lektyre som meg denne helga. Kanonbra lesestoff:O)

by Siv sa...

Det er bare så fantastisk flott hjemme hos deg :)
Nydelig lys ja...
Her styrtregner det og jeg er bare SÅ glad for det hurra!
Ikke ofte jeg er glad for at det regner, men nå passer det midt i blinken. BORT MED SNØEN, jeg vil ha vår hehe!
I dag sover herremannen litt utpå, poker hos naboene blir sent hehe. Så jeg har allerede vært oppe med de små i maaange timer allerede (kl er bare 9 nå hehe). Rundstykker står på hevings hurra!
Ha en strålende flott søndag
*Siv*

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Å ja, det er så herlig når lyset endelig flommer inn vinduene, nydelige bilder!
ha en fin søndag.
Klem

Hulda sa...

Flotte bilder i sollys, det er noe eget ved det. Interiøret får en annen glans, så og si. :) Du har det skikkelig fint, syns jeg. Likte fugleburet veldig godt, blir nok fint med en slyngplante i det. Søt pus du har passet også. :) Ser at Lantliv er kommet, må ta en tur på Narvesen da. :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempeflotte bilder :) Og ikkje minst kor flotte dei interiørmagasinene er :) Trur min mann begynner å bli litt oppgitt, då eg har fult opp heile magasinkurva vår med interiørblader :D hehe. Ha ein fortreffelig søndag! Godklem

Marias skriblerier sa...

Nyyydelig varmt vårlys ja :D Fin dag til deg!

hvorfor ikke... sa...

Utrolig flott Synnøve;)
Det lysspeilet av vinduene ble så dekorativt!
og så koselig for Anne Katt med besøk. Maja liker seg ikke særlig ute nå hun heller...bare ute nødvendig ærend...Matmor derimot, hun elsker at snøen daler i store mengder;) Men så har vi traktor til brøyting, da!
HA en flotters uke:)

Vintersmil Torunn

Fjordheim sa...

Nysdelige bilder. Flott når en en sjelden gang får se sola.
Her kom det også mye snø på lørdagen. En som brøyter sa at det kom så mye på kort tid at det kaltes ekstremvær. Så da vet vi det. Håper sola kommer frem i morgen også å begynner å smelte snøen bort.
Ønsker deg en flott tirsdag :)

Related Posts with Thumbnails