lørdag 7. februar 2009

Granny squares!


Bilde: Stilig gaveapir fra Larkmade

Hei alle sammen! Ja her snør vi helt inne atter en gang, så det er bare å holde seg innendørs og finne på litt forskjellig. Det er vel ingen bombe at jeg hekler her, holder bl.a. på med nok et teppe i bestemorsruter, men i en litt annen variant denne gangen, bare for å prøve noe litt nytt :) Babysteps altså, kan jo ikke gape over for mye her, hihi... Bilder kommer etter hvert, når jeg har kommet litt lengre :) Her er noen varianter jeg har laget selv, og flere skal det bli! (PS jeg har ikke heklet katten altså, så avansert er jeg ikke enda ;)
Man blir liksom aldri ferdig med slike tepper føler jeg, siden man alltid kommer på nye fargekombinasjoner og varianter man får lyst til å lage. Eller hva, Tove...? ;) Jeg ser i hvert fall ingen tegn til at populariteten til de festlige bestemorsrutene skal avta med det første. De er enkle å lage, og fine å se på :) Ser dem overalt i alle farger og fasonger, t.o.m. større kjeder og butikker begynner å plukke opp på dette. Hva med en stilig veske fra Odd Molly...? En slik tror jeg jammen jeg skal få laget selv også, i andre farger, det burde ikke være noe problem!


Bilde: Odd Molly

Eller, kanskje et fancy skjerf til å ha rundt halsen på kalde dager...? Det burde også være ganske fort gjort å hekle i hop ;)


Bilde: Etsy

Dette fant jeg på Etsy, der er det forresten masse stilig, søk f.eks på Granny Squares, så er det mye inspirasjon å hente! Hva med et teppe som er en eneste stor bestemorsrute...!


Bilde: Etsy

Så her skal det hekles for harde livet damer! Gode forklaringer og oppskrifter, kan du f.eks finne på Garnstudio, om du har lyst til å lære deg å hekle :)

Ha en god helg alle sammen!

12 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye nydelig! Det er utrolig hvilke kombinasjoner og farger man kan bruke i disse heklesakene. Flott alt sammen!

Synnøve. sa...

Så flotte ting du får til med kroken.
Eg kan ikke hekle, men vil gjerne läre meg.
Liker di dere teppene i milde pastelfarger eg.
Klems synne.

Josefine sa...

Hei på deg..så nydelig det du har laget..jeg blir såå inspirert når jeg ser dette. Men jeg kan ikke hekle..uuuu

Ønsker deg en superfin helg, klem

Mitt hvite hus sa...

Her var mange flotte bestemorsruter i herlige farger. Da er vi to som hekler på. Jeg holder på også med mitt redje teppe. Det er så avslappende å sitte med slikt håndarbeid.

Kos deg masse med dine ruterO=)

Klemmer Fra Kerstin

Anonym sa...

Hei, så mye fint du viser! Jeg strever enda litt med hekligen, men skal studere garnstudio sine tips nøye. Fin blogg du har også! Ha en fin helg:)Hilsen Linda

Petunia sa...

Mange gode ideer til bruk av betsemorsruter du hadde! Den vesken var knallstilig!

Ninas Drops sa...

Så koselige tepper.
Og du synes jo det papiret var kult og jeg.
Lykke til videre med nye farger og nye prosjekter.
Drops

Mamman til Nellie Pirellie sa...

Elsker teppene dine!! Vi har brukt det Nellie fikk masse og får stadig høre hvor flott det er ;)

Monicas sa...

henger meg på beundringen a teppan dine...veldig fine..her slit æ med ett, som æ føl aldri bli ferdig...men nu må æ...koselig her, så æ trur æ kjem innom igjen

Linda sa...

Så fine tepper du har heklet!
Har hekledilla jeg også!
Det er det vist mange her i bloglandia som har :O)
Smittsomt dette!

Anita sa...

Teppene dine er bare såååå fine! HAr jo heklet 3, men har lyst ti å hekle ett i rødt og hvitt, sånn som ditt! Men har kanskje nok tepper nå:0} Skal låne bort mitt rosa/hvite/grønne til hobbygarnbutikken her nå, hun skal lage en vårutstilling, og bølgeteppet mitt ligger der allerede:0) Koselig det da:0) Ha en flott dag!

Tove sa...

Nei, man blir nok aldri helt ferdig med disse lappene når man først har begynt..:) Har en ti- femten lapper igjen på teppet jeg holder på med i butikken.., og har hatt stooore planer om å ikke hekle slike på en stund.., men tror nok jeg mååå lage baaare et til:) Ellers kan man jo prøve seg på skjerf eller veske eller pute..

Nå har Hannah og jeg nettopp spist nybakte rundtstykker til "frokost" ( jeg var så heldig å få sove et par timer ekstra i dag til tross for at mannen min er på fjellet, veldig kjekt med en storebror på tretten som ordner opp:)) Og resten av dagen skal vi bare kose oss hjemme, inne og ute i hagen i all snøen:)

Ha en deilig søndag!
klem

Related Posts with Thumbnails