onsdag 25. februar 2009

Enda en grannyKom på at jeg glemte helt av denne "granny'en" i Granny Squares-innlegget mitt her om dagen...! Og det kan vi jo ikke ha noe av :) Dette var mitt første teppe i bestemorsruter, det er mormor som har laget det for mange år siden, og jeg var så heldig å få det av henne. Dette var lenge før jeg lærte meg å hekle selv, så jeg syntes jo dette virket svært avansert, og ikke som noe jeg kunne få til selv en dag ;) Liker veldig godt fargene i det, og det var veldig vanlig å lage dem i sort og mørke farger den gangen. Nå er det jo veldig pop å lage dem i lyse farger :)

Slenger med et lite bilde fra kjøkkenet også, har kjøpt en liten perleblomst som pynter opp her, det er en av mine faste vårblomster som jeg kjøper hvert år på denne tiden :) Perleblomster og Narsisser er blant favorittene.Men se på denne under her da...! Hurra! I fjor prøvde jeg å overvintre flere av pelargonene mine, uten hell, bu! Denne satte jeg litt halvhjertet inn på gjesterommet i høst, har egentlig ikke tenkt noe særlig over at den sto der. Men for et par uker siden satte jeg den inn i stua og klipte den ned, og nå spirer det jammen der...! Håper den fortsetter slik, hadde vært morsomt om den blomstret etter hvert :)Nei nå er det straks Brothers & Sisters og sjoko som står på menyen her, bare avslapning altså :) Ha en fortsatt fin uke!

This colourful granny squareblanket is one my grandma made years ago. And I was lucky enough to get it from her :) I am also happy to see that my pelargonium from last summer is showing some green after a couple of weeks in the living room. Maybe it will blossom again this summer...

10 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig et gledelig innlegg fra deg. :) Så flott at du har fått pelargonien til å overvintre. Har vinduene mine fulle av dem nå, de spirer og gror, så det er en fryd. :)

Jeg falt for bildet av perleblomsten, så fint!

Det teppet ligner veldig på et min mormor har heklet. Husker så godt at hun hadde det over sofaen, jeg syns det var så fint.

Torunn sa...

Yuhuuu....er det ikke morsomt med pelargonier som våkner til liv?? Jeg har hele 6 stk som ser ut til å komme igjen. I tillegg har jeg to som har stått i kjøkkenvinudet i hele vinter! Er helt imponert over meg selv....jeg har heller aldri klart dette før ;-)

Kos deg med tv og sjokkis. Jeg har kjøpt Landliv Og Drömhem och Trädgård i dag (også min efavoritter) så jeg slenger meg sanrt ned på senga med dem!(mens gubben hygger seg med fotball og øl...alt ved det vanlige..hehe)

Klem

Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Tror du har gått helt bananas med de heklenålene dine, herlighet så du produserer! Flinke du.
Krysser fingrene for din pelargonia, kan knapt vente til å se de blomstre igjen, sukk
Klem

Anita sa...

Så koselig med skudd i pellisen! Mine kommer også og jeg skal ta stiklinger en av dagene! Skikkelig vårgjøren! Så fint det teppet er! Mamman min har ett sånt, litt mindre lapper som min mormor har heklet! Ha en fortsatt flott uke!

Kine sa...

Så flink du er da,flott teppe!!Her dør pelargoniene inne,så det må handles hvert år..koselig å se at noen får de til å overvintre;)
Klæm

Brocante sa...

Hei og takk for tilbakemelding på eskene mine. Noter finner du kanskje hos Fretex - eller på loppemarked.... Kikker alltid etter noter jeg!

Mitt hvite hus sa...

nydelig hekleteppe..,har selv et teppe i svart liggenede som jeg kehlet for mange år siden.

Nydelig vårplanter hos deg Synnøve.... la våren komme å gi oss litt energi0)

Ha en fin kveld klem Kerstin

Mitt hvite hus sa...

nydelig hekleteppe..,har selv et teppe i svart liggenede som jeg kehlet for mange år siden.

Nydelig vårplanter hos deg Synnøve.... la våren komme å gi oss litt energi0)

Ha en fin kveld klem Kerstin

liven sa...

Det er gøy når man ser det spirer!!
Har klippet ned et par her også!!
Men nå lurer jeg på om jeg skal gjødsle de????
Får prøve å lese meg til litt på nettet:o)
nydelige perleblomster:o)

Magdalena sa...

heia...
kosleig du likte påske-eggene... nå har eg nettopp leget enda ett innlge om dem...
og du,- så koselig teppe!! driver selv med å hekle rute,- er bare litt utålmodig...
heldig du som klarte på pelargoniene til å overvintre,- de feste min er døde :O(

skal aldri mer sette dem i boden!! har noen som har stått inne i stua,- de har hatt det godt!

ha en koselig helg med masse sjokolade...

Related Posts with Thumbnails