søndag 7. desember 2008

Julestrømper!I dag må jeg bare få vise de utrolig flotte julestrømpene vi har fått i hus her... :) For en liten stund siden så jeg hos Silje-sin, at hun hadde fått tak i noen kjempelekre julestrømper som hun viste på bloggen sin, de kan du se her. Jeg falt helt for dem, akkurat slike jeg har drømt å ha, til min røde og hvite jul...Jeg skyndte meg inn til Metteflette, som hadde laget dem, og var kjempeheldig og fikk bestille 2 stk julestrømper, en til meg og en til Monsieur Maison. Før helgen fikk jeg dem i posten, og jeg er så fornøyd! De er rett og slett helt nydelige, og kjempefint laget :DDet var en overraskelse for min kjære, han visste ikke om at jeg hadde bestilt dem, hihi... Han ble kjempeglad, julestrømpe har han ikke hatt siden han var liten ;) Kjempefine broderte monogrammer i bokstavene våre, A og S, på hvit lin. Jeg er superfornøyd, så tusen takk igjen for at du tok deg tid Mette :) Blogshopen hennes kan du besøke her.Her er det kjempevær i dag, så vi har vært ute og gått tur, og nå skal vi drikke kakao, nam! Ha en strålende søndag alle sammen!

14 kommentarer:

Magdalena sa...

nyyydelige.....
klemmms~~~~

mali-mo sa...

De vakreste julestrømpene jeg har sett, uten tvil;) Fantastisk fine!

Hulda sa...

Så nydelige julestrømper, og for en jobb det må ha vært å sy og brodere disse. Har sett på de før, hos Metteflette, syns de er så fine.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Grattis med julstrømper, de er bare så lekre at dååån!
Jepp, at det er jobb å sy disse det kan jeg skrive under på, om en ikke er skikkelig motivert for alle de korsstingene føles det nesten som en straff å brodere de store monogrammene hihi.
Fryd deg med nyanvervelsen.
Klem

Christinas låvebutikk sa...

Heisann!
Har 3 sånne jeg å!
Kjempeartig å ta de frem igjen i år!!
Nydelige!
Ha en fin advent videre!!

sortekatt sa...

Sååå nydelige!Ligger litt arbeid der ja..
De kransene hos meg kjøpte jeg slik...vet ikke helt hva de er lager av..:)
Ha en fin kveld:)

Chanette sa...

Di var utrolig flotte. Koselige julestrømper :)

Metteflette sa...

Så utrolig flotte bilder!!!! Må ansette deg som reklameansvarlig tror jeg :-) Du har virkelig vist strømpene på best mulig måte! Tusen takk for kjempefine ord og jeg er såååå glad for at du ble fornøyd! Stooor klem fra Mette

Mitt hvite hus sa...

Julestrømpene var helt nydelige:O=) for en overraskelse til din mann=) De blir nok fylt opp med noe fint til jul Klem kerstin

h.espe sa...

Kjempenydelige julestrømper, og for en koselig overraskelse til din mann. Så gøy med "store barn", har sansen for sånt... ;o)

Ønsker deg en flott kommende uke!

Klemmer fra Hildegunn

Kine sa...

Nyyydelige da Synnøve!!!!Kjempeflink er du;) Ligger en utmerkelse hos meg!klæm

Ingrid sa...

Ja, de strømpene er fantastiske! :) Heldig du som fikk sikra deg to før jula setter inn.. :)

Synnøve. sa...

Så flotte julströmper du har.
Det må väre en fryd og ta fram til jul.
God natt nå vennen.
Klems Synne.

Marias skriblerier sa...

Kjempeherlige julestrømper!!

Related Posts with Thumbnails