onsdag 31. desember 2008

Bonne Année!Ja, her har det vært stille hele julen, kom hjem hit sent i går kveld, så jeg har ikke fått tid til stort annet enn å rydde ut av kofferten, og pakke ordrer som har kommet inn i romjulen :) Men må jo så klart få til et lite innlegg her i dag, for å ønske alle et godt nyttår!Tusen takk for koselige kommentarer om teppet mitt, og ønsker om en god jul :) Her inne står sviblene på sitt flotteste nå. Det luktet som den rene blomsterbutikken her når vi kom hjem...! Alle sviblene i alle rom spretter av hjertens lyst, og siden det har vært ganske kjølig her inne, har de holdt seg kjempefint mens vi var borte. Glad jeg ikke er allergisk mot svibler, for da hadde jeg vel ikke holdt ut her nå, hihi...Disse nydelige hvite skålene fikk jeg til jul, de er vel egentlig ment til løksuppe som det står på dem, men jeg skal nok bruke dem til litt annet også tenker jeg :) Kanskje plante en svibel eller to i for eksempel...? Og så fikk jeg dette kjempefine salt og peppersettet, de er fra House Doctor. De skal få stå på spisebordet tenker jeg :)Her er det ikke noe snø, men bitende kaldt! Masse frost på bakken, så det skal bli en kald nyttårsaften...! Vi skal på middag til noen venner, så det blir vel bare å sprette champagnen, fyre av et par stjerneskudd og rope godt nyttår så raskt man kan, og løpe inn igjen tenker jeg ;)Så da vil jeg bare ønske alle dere som leser bloggen min et feiende flott godt nyttår, vi ses snart igjen i det nye året :)

GODT NYTTÅR!

9 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så godt å komme hjem til den herlige duften. jeg måtte kaste noen av mine i dag=)

takker for et hyggelig blogg år SynnøveO=) Gleder meg til 2009.

ha en herlig kveld0)
Klem Kerstin

Josefine sa...

Hei på deg ..så kjekt at du er tilbake! Ønsker dere en fin feiring i kveld og et riktig GODT NYTTÅR!! Så snakkes vi i det nye året, klem fra Josefine

Hulda sa...

Dette var et koselig innlegg, Synnøve. Svibler er jo bare så fine, jeg har også mange hvite i år, og en rosa. Var heldig å få to knopper på nesten alle, så da står de jo dobbelt så lenge. :) Så fine ting du fikk, både skåler og salt og pepper-settet var flotte. Man kan se på mønsteret at det er house doctor. :)

Søtt det bildet nederst med godt nytt år. :) Fint med slike detaljer.

Ja, var heldig å få de snellene. ;) De står pent på arbeidsrommet nå.

Godt nytt år!

Synnøve sa...

Ønsker deg et godt nytt år:))

klem Synnøve

Anita sa...

Godt nytt år til deg og dine! Kos dere i kveld! klemmer fra Anita!

Marianne sa...

Alt godt til deg og dine også! Gleder meg til å lese bloggen din neste år også : )Kos dere i kveld, nå drar vi på familiefest og skal spise kalkun, gleeeeder meg!
Klemmer fra Marianne

elisabeth sa...

Ønsker deg det beste for 2009 Synnøve, og stikker nok innom deg på nyåret også:))
Superklem herfra;)

Synnøve. sa...

Hei der.
Velkommen hjem til eg helt nytt år.
Med 365 blanke ark som er dine til odel og eie.
Du kan bruke dem som du vill.
Her sitter eg glad og nyter natten.
Kom inn til oss etter en meget koslig aften hos hyresverten.
Haft en kjempekoslig nyttårsaften.
Önsker deg nå det beste i 2009.
Gott nytt år vennen.
Klems Synne.

liven sa...

Nydelige svibler!!
De har nok hatt det godt mens du var borte.....trives vel best i kjølige rom:o)
Nå skal mine bare få blomstre av så er det ut med dem og resten av julen!!

Ønsker deg et kjempefint nytt år:o)

Related Posts with Thumbnails