tirsdag 2. september 2008

Stolputer!

Hurra! Nå har vi endelig fått inn disse lekre stolputene som også er så populære i Sverige :) Vi har foreløpig fått dem i tre farger, sand stripet, mørkeblå stripet og ensfarget hvit, alle med volanger på tre sider... (Får også inn røde til jul :) Ta en titt i nettbutikken Lille Maison!Jeg må selvfølgelig teste disse selv (kremt), skal ha dem i sand stripet til spisestue-stolene, bilder kommer! :D

17 kommentarer:

elisabeth sa...

Superfine...kan du kanskje skaffe de pepitarutete også...???
Tenkte på til det nye køøøøøøket mitt;)

by Siv sa...

Yoyo!
Kanonstilige. Var faktisk inne på en svensk blogg i dag som hadde syoppskrift på slike puter.... Tenkte og vurderte om jeg skulle virkelig ta på meg enda et prosjekt. Men har dessverre ikke noen fine stoler å ha de på. Så lot det være. Får heller kjøpe av deg når noen fantastiske stoler får innpass her :)
Hej då
*Siv*

My home is my Castle sa...

Sååååååååååå nydelige !!!
Skal gå rett inn å kikke :)

Klem

Torunn sa...

JA....disse stolputene er så nyyydelige!! Trro jeg må kjøpe meg noen nye stoler, slik at jeg kan kjøpe nye puter...hihi :-). Kjedelig med stoppa spisestuestolr(og kjøkkenstoler)....blir litt mer styr å bytte trekk da...

Ha en flott dag .-)

Klem

Mitt hvite hus sa...

Nydelige trekk... de må jeg kikke på.
Klem

Brocante sa...

Fine puter - de gjør gamle stoler virkelig fine. Skal titte litt i nett butikken din nå - ser ut som du har samme interesser som meg. Lykke til med loppesesongen!

Marianne sa...

Kjempefine puter, ja. Jeg har et spisestueprosjekt på gang og må ha slike puter etter hvert. Skal si du drar meg ut i netthandelen ; )
Takk for olivenråd, tror jeg tar sjansen. Men det jeg ikke skjønner helt er om treet mister bladene og blir naken for en periode slik som andre "normale" løvtrær? Kan selvsagt spørre på gartneriet...
Ha en strålende dag Synnøve!
Hilsen Marianne

Marianne sa...

Hei igjen! Er det trekkene du selger, uten pute inni?

elisabeth sa...

ja, jo kanskje...hadde veldig lyst på noe rødt på kjøkkenet, så kanskje jeg skal ta det istedenfor...Får du de i striper i rødt også? Kunne tenkt meg to av hver:)

Ingunn sa...

I like I like!!!Jeg er faktisk på utkikk etter puter til stolene mine. Eneste problemet er at stolene er runde!!!Tor jeg må inn i nettbutikken din å se litt mer!!;)

Ha en fin dag!!!

Hulda sa...

De stolputene er så vakre. :) Har sydd et par som ligner, så romantiske de er. :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Stolkjolar är ett sånt lätt sätt att förnya, supersnygga tyger du visar ovan! Mari.

Heidi og Cathrine sa...

Så superfine stolputer. Er på utkikk etter noe sånt til kjøkkenstolene mine, så nå må jeg inn å se litt i Lille Maison :O)

Ha en fortsatt fin kveld!

:-)

elisabeth sa...

Hehe...du skjønner jeg vingler litt i smaken her;) Men jeg tror nok at rødt er tingen ja, de andre var jo også fine da...
Gi meg en lyd du når de kommer:)

Ha en super duper kveld:)

Garden Angel sa...

Hei!
Titter innom for å ønske deg god helg! Kos deg masse! Deilig at solen skinner litt igjen:)
De putetrekkene er utrolig søte!
Klem:)

liven sa...

Disse putene var jo så fine!!
Har et par stoler jeg fant her om dagen og kanskje disse kunne passe....
Fikk tips hos Molly om putene og ser at dette kunne vært lurt!!
Kommer tilbake

Tove sa...

Nå var det lenge siden jeg har kommentert hos deg..., men har vært innom å kikka og kost meg med flotte innlegg altså! Tiden strekker liksom ikke til bestandig..
Når det gjelder husmor"genet" så må jeg nok si jeg har det, men det er sjelden det kommer til "overflaten".. elsker å bake, prøve nye oppskrifter og å ha det rent og ryddig. MEN, når det gjelder de to første punktene er det "overskuddsfenomener", og vasking og rydding er ikke det jeg koser meg mest med å gjøre.. Men koser meg veldig ETTER det er gjort:) Mormor var en perfekt husmor, kunne alt av husarbeid, matlaging og håndarbeid. Hun lagde blant annet vannkringler, noe du kanskje kjenner til siden du kommer fra vestlandet?? Husker jeg var i fryseren å henta frosne vannkringler når jeg var liten, kjempegodt. Har prøvd å lage det selv, men det blir IKKE det samme. Mormor døde da jeg var 21 år og frem til det var jeg mest opptatt av venner, kjærste(r), fest og morro... Nå skulle jeg virkelig ønske jeg hadde lært mer av hun. Men hun lærte meg iallefall å strikke sokker. Dvs hun og mamma lærte meg å strikke når jeg var 4, så strikking har jeg kunnet bestandig:)
Og så mange flotte ting du har fått tak i, ( og i det jeg skrev husket jeg at det er et loppemarked her i dag....må få stelt meg og dra å se..) Og nydelige stolputer!
Kommer sterkere tilbake i forhold til "kommentering", men det tar litt tid og ikke minst energi og åpne butikk;)

Ha en flott helg!

klem

Related Posts with Thumbnails