fredag 19. september 2008

Litt nyheter mens vi venter...
...på at denne ufrivillige "minibloggepausen" skal være over... Her går det fortsatt i ett om dagen, må innrømme at 13-14 timers arbeidsdager (pluss arbeidet med nettbutikken etter endt arbeidsdag) begynner å merkes på kroppen... :/ Men, det er så rart med det, akkurat som om kroppen henter inn et reservegir i slike perioder, så det går jo på et vis. Men ingen tvil om at det skal bli godt med en liten høstferie når det er over for denne gang :)Enn så lenge får jeg da ikke tatt noen bilder eller gjort noe her hjemme, så jeg viser litt nyheter fra nettbutikken i dag, så får jeg i hvert fall vist noe nytt på bloggen...! Her hjemme trengs det også en kraftig "bloggifisering" som det så fint heter her inne, før kameraet så mye som kan tenke på å slå seg på...! Hm, av en eller annen merkelig grunn så er ikke Monsieur Maison så innmari opptatt av å bloggifisere huset mens jeg er på jobb....? Skjønner ikke helt det altså ;)


Bilder: Chic Antique


Er ikke denne sminkepungen fra Lisbeth Dahl nydelig?? Måtte bare ha meg en slik selv også ;). Alle varene på disse bildene finner dere under NYHETER i nettbutikken.

Takk for gode kommentarer, lover å renne ned bloggedørene deres så fort jeg er tilbake i normal modus ;) God helg til dere alle sammen!!

13 kommentarer:

Torunn sa...

Nå får du huske på å passe på deg selv da..... hilsen Klara klok..hehe...

Hyggelig å se et lite livstegn fra deg og du skal vite at du er savnet!
Rart at det aldri skal komme roligere tider?? Ser frem til høstferie jeg også!

Klem

anneskreative sa...

Så mange koselige ting du har i butikken....
Men pass på å ta vare på deg selv midt i alt dette kjøret.
God helg,,,og husk å slapp av litt.
Anne

Tove sa...

Merkelig mannen din er da, det første min mann gjør når jeg er opptatt er å rydde og vaske...NOT!! Han var på tur forrige helg, og alt han hadde med seg har ligge i gangen frem til i går kveld, da klarte jeg ikke mer! Jeg ryddet for all del ikke opp tingene hans, men forlangte at han gjorde det... Det er desverre altfor få menn som tenker som oss, hihi
Det høres ut som om du har utrolig slitsomme dager... Men håper ikke du sliter deg helt ut da, og at du får slappet av nå i helgen! Men så mye som du jobber og med nettbutikken så høres det ut som om du burde ha vaskehjelp hjemme. Eller det er vel det jeg drømmer om... Så fort jeg begynner å tjene penger ( og da er jeg avhengig av at noen handler i butikken min, hjelp! tenk om ingen vil kjøpe noe, og jeg bare blir sittende dag etter dag uten en krone i kassa!!) skal jeg nemlig ha hjelp med vasking hjemme. Hadde det før, da Hannah var baby, og vi begge hadde fulle inntekter... det var verdt hver krone!
I dag er Hannah og jeg på loppemarkedjakt. Har allerede vært ute å kjørt en halvtime bare for å se en tom skolegård.., så nå er vi hjemmom for å finne adressen til et annet loppemarked som sto i avisa.. Og etterpå skal vi på skeive dager her i Porsgrunn, og se på parade. Så skal det bli spennende å se hvordan Hannah reagerer, eller om hun reagerer på noe, og på hvilke spørsmål som eventuellt kommer, hihi
Du bor i Oslo, eller i nærheten ikke sant? Da er det bare to korte timer med bil hit. Og det er jo ikke sååå mye:) Hadde vært kjempekoslig om du kom innom en gang da!
Nei, nå må jeg slutte å "bable" her:)

Håper som sagt du får en rolig, avslappende helg

klem

Synnøve. sa...

Hei der min godeste Synnøve.
Fant deg hos Tove, som eg fant hos Persilja.
En lang vei hit alltså.
Måtte bare inom for å se vem du er.
Men med det flotte navnet kan du ikke hvere annet en ei koslig jente.
Heter detsamme sjøl.
Du har en kjempefin blogg så jeg stikker inom igjen. Er det greit om eg linker til deg og Anne Katt?

Ha nå en fin lørdag.
Hilsen Synne. (Synnøve)

Lene sa...

Titthei, Synnøve.

Hehe, må du ikke kjøre deg helt skakk, da :) Men jeg vet - alt går i en periode, har hatt nok av mine perioder opp igjennom og. Blandt annet da jeg, som daglig leder, var med å åpne en av butikkene på Bærums Verk. Såå koselig å se at dere har vært på tur der. Liker meg kjempegodt der selv, og må gjerne ha turen sånn en gang i året.

Så morsomt med krukkegullerøttene dine. Det er jo ikke størelsen det kommer an på ;) De smakte sikkert nammi :)

Masse koselige innlegg og bilder ellers hos deg, Synnøve, for meg, som selv har vært borte så lenge.

Ha en super dag, og ei fortsatt god helg. Puste bittegrann ut, du :)

Klem fra Drammen.

sortekatt sa...

Hei.Men når alt er gjort(for denne gang,hehe)så slapper en så godt av og med god samvittighet!Ha en strålende helg :)

Kaffekos sa...

Tror jeg skal slutte å si jeg kan bli sliten og trøtt av jobb, barn og heim. Hva du ikke får til:) Tenker det skal bli god med en pust i bakken for deg.
Ha en flott kveld!

Mitt hvite hus sa...

Så mange fine ting du har i butikken din. Travelt er det hos meg også, men snart høstferie før det setter inn igjen emd en tid som vil bli travel helt frem til jul. Men sånn er det :O=) Nyt søndagen iallefall Klem Kerstin

Melissa sa...

Huff ja kan tenke meg du blir sliten av så lange arbeidsdager ;D
Selv har jeg både skole og jobb, kjenner det på kroppen at jeg gjerne skulle ha vært på en liten ferie til varmere strøk.
Jaja...

Du får ha en flott søndag videre, nå skal jeg inn på nettbutikken din :;D

Klemmer fra Melissa

CosiFanTutta sa...

Hei du, ta livet med ro, vær så snill! Blogging har vel aldri dreiet seg om krav, stress og arbeid? Kun avkobling og lave skuldre :o)
Jeg har ikke tenkt å slutte å bestille fra Lille Maison selv om du er litt sliten, du skjønner, det er så mye flott!
Jeg har mottatt pakken fra deg, men ikke rukket å hente den - GLEDER MEG SÅNN!! Det betyr jo at det arbeidet du gjør bidrar til at andre blir skrekkelig glad! Håper det er en god følelse når det røyner på :o)
Ha en fin, fin kveld. Ikke besøk meg før etter nyttår - DET er et krav, heh

hvorfor ikke... sa...

hei på deg, Synnøve;)

så mye fint du har fått i butikken!
...men pass på deg selv nå, da. Kjenner til det der med ekstrareservene...det går en periode...også er det jo morro, da...når man vet at ferie venter...
Ha en god uke!
smil Torunn

Sologbolig sa...

Så mange fine ting du har i butikken din. Ta vare på deg sjøl da og ikkje kjør deg heilt til bunns. Ha ein fin kveld!

CosiFanTutta sa...

Hei igjen, tusen, tusen, takk for bonus presang på ordren min fra Lille maison!! Nydelige produkter, jeg er veldig fornøyd!
Beklager at jeg trodde det var en kakeform, hva vet jeg, hehe. Ikke kjent for kreativitet eller forestillingsevne :o)
Har lagt inn ny bestilling hos deg, men lurer på om du har flere håndlagede babytepper i blått? Jeg venter en liten nevø den 02.10??

Related Posts with Thumbnails