mandag 1. september 2008

Lopper og litt sightseeing
I helgen har vi hatt svigers på besøk nordfra. På lørdag var vi på (høstens første!) loppemarked, så da er sesongen i gang for min del, hurra!! Selv om det er en stund til neste igjen, sukk... Tjuvstart får vi kalle det da, hihi... Loppemarkedet var ikke så veldig stort, men jeg fant da noen småtterier. Kopper og fat, som nok legges ut for salg i nettbutikken :) Fant noen gamle barnebøker jeg egentlig kunne tenkt meg også, men de var litt for slitte og ødelagte synes jeg...
Så dro vi en tur til Bærums Verk, der har jeg ikke vært før. Det var litt gråvær, men for et koselig sted. Tenk å kunne bo der da...! Jeg så jo med en gang for meg hvordan det hadde vært å bo der, hihi...
Mange koselige små butikker, vi spiste lunsj på Pannekakehuset, og var selvfølgelig innom Den Lille Sjokoladefabrikken til slutt... Nam, sier jeg bare! Måtte hamstre inn litt der, det under her er det som var igjen da jeg tok bilde, hehe... (Rakk dessverre ikke å ta bilde av den håndlagede konfekten, kremt ;)Bare fire dager igjen til neste helg :) Ha en fin uke alle sammen!

6 kommentarer:

Anka sa...

mmm... sjokkis:) Nå har jeg "bladd" meg gjennom bloggen din og den er kjempe fin! Likte gjesterommet ditt. Har aldri hvert flink til å bruke sterke farger men likte v i r k e l i g hvordan fargene fungerte i det rommet:) God mandag.

joanna sa...

Så fin blogg du har og loppisfunna var kjempe søte! Og det med sjokoladen er du ikkje aleine om ;O)

by Siv sa...

Aiaiaia så masse fint du har funnet. Og så heldig du er som bor i Oslo med alle disse loppemarkedene deres. Her har jeg funnet et marked i OKTOBER (=lenge til), arg!
Nå skal jeg og min kjære kose oss med pizzabaguetter, nam nam! Skulle hilse fra mannen og si at du må passe på å ha gymsokkene dine på deg når du går i trappen... :)
*Siv*

Mitt hvite hus sa...

Nydelige fat og kopper. Dette mønsteret har jeg på dessertskåler og en mugge. De spiste vi riskrem med rød saus av på julaften når jeg var liten. De er så sjarmerende og fine. Bærums Verk har jeg vært en gang. Det er utrolig flott der=)

Ha en fin dag=)
Klem

Maria sa...

Hej min ven.

Dejlige fund du har gjort dig :-)
Specielt den lille tallerken med blå kant, uhhh.

Prøv at kigge ind til mig, jeg har en udfordring til dig.

Klem Maria

Magdalena sa...

nyydelige loppefunn,-liker også så godt gamle vakre fat...
og bærums verk,- der er vakkert,-særlig der nede i fabrikkområdet du har vært...
klem til deg...

Related Posts with Thumbnails