fredag 26. september 2008

Høstkos......er det eneste jeg skal bedrive den kommende uken, hurra!! :) Nå skal det sannelig bli godt med litt fri... Jeg skal en liten tur hjem til mine foreldre på nordvestlandet, og så klart er det myyye som har hopet seg opp og må gjøres etter mitt "fravær" her på hjemmebane i det siste. Men, først og fremst skal jeg prøve å kose meg og slappe av!Her har jeg laget meg en liten koseplass ute på terrassen. Når solen titter frem, varmer den godt, og det går fint an å sitte ute med en god kopp te, og så klart er de obligatoriske interiørbladene på plass ;) De har jeg nesten ikke rukket å åpne en gang enda, så her har jeg mye lesestoff som venter på meg, I like...Her ute har også lyngen gjort sitt inntog, som hos så mange andre. Mange av høstens farger er jo fra naturens side lilla, og det er visstnok også en veldig trendy farge for øyeblikket. Så terrassen min er kjempetrendy akkurat nå altså ;)Denne hortensien skal jeg tørke, tror jeg måtte ta den nå, selv om det var litt trist å klippe den av når den enda står og blomstrer så tappert... Men men, nå får jeg jo glede av den veldig lenge innendørs da! Har den ikke en nydelig farge?Dette flotte grå teppet har svigermor strikket, jeg og monsieur Maison har fått ett hver, ett i grått og ett i offwhite. De varmer godt på kjølige høstkvelder... Fikk også "forespørsel" her om dagen, om å vise mer av fasaden på huset vårt, så her viser jeg bittelitt mer ;)Vi bor i en gammel tømmervilla, som er delt inn i tre seksjoner. Huset ble visstnok bygd i 1950, så så veldig gammelt er det faktisk ikke, men morsomt at de valgte å bygge det i en slik gammel tradisjon akkurat på den tiden...! Det er jo så flott å se på synes jeg :)Nå skal jeg etter hvert ta meg en skikkelig runde på bloggene deres, føles ut som jeg har vært lenge "borte". (Selv om jeg så klart har sniktittet rundt omkring ;)

Ha en deilig høstdag alle sammen!

25 kommentarer:

Magdalena sa...

åååhhh får dånetippen her eg sitter...
virkelig vakkert innleg,- huset er UTROLIG , og nydelige stillében...
ha en herlig helg i ditt Vakre Hjem...

Synnøve sa...

Åå så fint du har det.Så nydelig pledd du har. Ha ei fin helg

Anita sa...

Så nydelig!! Og det pleddet er bare såå skjønt da!! Vet du hvor hun har mønster fra?? Ikke det at jeg har mulighet til det akkurat nå, men.....Heldige er dere iallefall som innehar TO sånne! God helg!

h.espe sa...

Så utrolig flotte bilder Synnøve!! Bildene er jo som tatt ut av et interiørmagasin. Nydelige omgivelser og nydelig stæsj... Likte så godt teppet du har fått fra svigermor. Nei, gu' så koselig du har det!!!

Ha en riktig god helg, nyt friuken og ha en god tur til nordvestlandet :o)

Klemmer fra Hildegunn :o)

Tone Yvonne sa...

Ser det er flere enn meg som er klar for å nye høsten ute :o)

kos deg masse med hødtferie og ha en riktig god helg!!

Whoopsi Daisy sa...

Så koselig plass du har laget deg. Det teppet var bare nydelig!!!
God helg og god høstferie :o)
Mvh
Whoopsi Daisy

Torunn sa...

IIIIKKK, sånt hus vil jeg ha også!!! Du må vise mye mere!

Verandaen din er nydelig med de blomstene/fargene og pass nå på å nyte det i høstferien. Ønsker deg en deilig tur hjem til mor og far :-)
Her blir det bare late morgener og kos og hygge her også (håper jeg :-))
Klem

Ingunn sa...

Så utrolig nydelige bilder!!Skikkelig fine!Ser ut som en deilig kosekrok du har der. Pleddet fikk jeg veldig lyst til å tulle meg inni! Vi har et ganske lignenede fra Scapa på jobb!Det er skikkelig herlig, og UTROLIG dyrt!!!;) Tror jeg må ta frem strikkepinnene og strikke et selv!

klem fra Ingunn

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kjempeoselig hus! skikkelig flott med hvite vinduer til det stilige mørke huset!
Så deilig å kose seg ute med mykt pledd. Koselig å sitte inne også, ihvertfall for frysepinner.. ;O)
God helg! :O)

Jorunn sa...

Så fin plass du har laget deg på verandaen :0) Det pleddet var bare rålekkert! Også har du fått 2, din heldiggris ;0) Kos deg i ferien!

Ingrid sa...

Så herlige bilder! Kjempekoselig uteplass.. her regner det bare, så her tror jeg hagemøblene snart flytter inn...
Ønsker deg ei god helg! :)

Torunn sa...

Måtte bare innom å titte igjen....hehe....det er så vakkert :-)

Kaffekos sa...

Fantastisk koselige bilder. Får lyst til å krype opp i benken med pledde godt rundt seg og med en god kopp te eller kaffe.
Ha en super helg

Viola sa...

God kväll i hötmörkret, vilken mysig uteplats du gjort dig, ha det gott och skönt i helgen, själv är vi ute i stugan undr helgen i skogen, så skönt, klem VIOLA

hvorfor ikke... sa...

For et nydelig innlegg, Synnøve!
Endelig ble det ferietid for deg, godt å se at du kan kose deg!
Ønsker deg god vestlandstur, hjem til mor og far. Nyt ferien i fulle drag!
smil Torunn

Hulda sa...

Virkelig et innlegg du kan være stolt over! Så fint sammensatt, både fargemessig og tingene du har bilder av. Alt utfyller hverandre. Teppet så så lung og godt ut, og sammen med lyngen i lilla og fasaden på huset er jo dette helt komplett. Nydelig!!

Gamlå sa...

WoW her var det flott, likte alt jeg ser her jeg, Alt er fint. Kommer tilbake igjen i denne bloggen jeg!!

Marianne sa...

Nydelige farger i bildene! Høsten har helt klart sine gode sider: )
Takk for sitronvannråd, det skal selvfølgelig prøves ut. Mannen kom med en teori om at det var gammlekatta som var synderen fordi hun er sjalu og vil legge skylda på den nye, men så utspekulert tror jeg vel ikke katter er ; )Og selv om det ikke høres sånn ut i innlegget så er jo lille Strofen såååå søt og snill og kjælen som bare en kattunge kan være!

by Siv sa...

Så fantastisk flotte bilder, utrolig koselig :)
Så sinnsykt heldig dere er som har fått de teppene. Lurte liksom på hvor dere hadde kjøpt de hehe.
Kos deg masse heime hjå ho mor, og nyt fridagene
klem fra vestlandet

Mitt hvite hus sa...

Hei
Så urolig flotte bilder. tømmerhus er så flotte. Jeg drømmer om det en gang Kankjse??
Nydelig uteplass du har laget deg og det teppe var kjempefint. Håper du får mange koselige stunder på den plassen
Klem

elisabeth sa...

Her måtte jeg lete opp et bilde på nettet, for å finne den ultimate høststemningen utendørs, da det er litt stusselig med utemøbler og diverse hos meg....hehe, også kommer jeg inn her, og det er bare de lekreste stemningsbilder...sukk!!!
Nydelige bilder, og farger, og må bare si at jeg synes huset ditt er veldig vakkert...hehe;)

God helg og nyt den!!!!

Mia sa...

Vakkert, vakkert, Synnøve! Og med det mener jeg alt sammen, huset, lyngen, hortensiaen, hagebenken, teppet, you name it... VIrkelig et nydelig, høstlig innlegg, og så fikk jeg såååå lyst til å strikke et pledd... (man skal jo fra tid til annen prøve noe nytt, og strikking hører såklart til den kategorien...) Jeg håper du koser deg i høstferien (?) og nyter livet, både hjemme og på Nordvestlandet. Måtte været bli bra, slik at du kan nyte herlige stunder på ved den vakre benken din.

Synnøve. sa...

Hei Synnøve.
Kiker in til deg seint søndagskveld.
Håper du har hatt ei flott søndag.
Her i Hedmark har det vært en del vind men sola har vært her.
Savner sunnmøre på den tiden av året.
Der er så flott i fjellene nå.
Håper eg får mulighet å reise oppover så eg får med meg ein skikkelig høststorm.
Ha nå ein flott mandag når klokka bikkar 24.
Klems fra meg vid Nuguren.
Synnøve.

pepperkverna sa...

Sånne en nydelig veranda. Deilig med en liten stund i høstsolen her... Og så flotte bilder på bloggen din.

CosiFanTutta sa...

Hei du, nydelige bilder, virkelig. Det er fantstisk fin stemning i bildene din, og på bloggen. JADA, det stemmer - termin i går, men fredeles ingenting, hehe. IKKE stress, Synnøve, vær så snill. Ingen problem om hun får teppe litt senere. Jeg har flere presanger! Håper du finner vin du liker - kos deg :o)

Related Posts with Thumbnails