lørdag 6. september 2008

Grønt er jo bare skjønt...


Grønn tapet fra Sanderson

Hei alle sammen! Beklager om det blir litt færre innlegg her de kommende par ukene, jeg er i gang med nok en overtidsperiode, og med nettbutikken i tillegg blir dagene mine ganske tettpakket...! For ikke å snakke om at det ikke er dagslys til å ta bilder i når jeg kommer hjem fra jobb, hihi ;) Men, jeg fikk her om dagen en utfordring fra Frk. Fryd, som går ut på å vise detaljbilder av en spesiell farge fra mitt hjem. Det var en morsom utfordring synes jeg!


Grønne liftgardiner, og grønt i bilder og puter

Håper du kan tilgi meg Maria, at jeg må jukse litt, og bruke bilder jeg har tatt før, pga ovennevnte mangel på tid og lys :) Men, da måtte jeg finne ut hva slags farge jeg skulle velge ut... Det utmerket seg ganske snart en farge, som går igjen i hvert fall i stuen her. Grønt! En ganske dus og svak variant av grønt for det meste, men endog grønt. Så her viser jeg i dag min lille grønne kavalkade :)


Hjemmelaget grønn pute


En grønn ramme med bilde av min kjære morfar :)


Mormors gamle stoler, med grønt i stoffet :)

Da vil jeg videre utfordre disse tre: Lykke & Lykkeliten, Livet er herlig og Litt av mitt.

Utfordringen lyder som følger:

De tre personer skal vise detaljer fra deres hjem, i en farve. Det behøver bestemt ikke være sort, kan være så mange andre farver. Men det skal være en, og kun en farve.

Fortsatt god helg til alle som er innom her!! (Og ikke minst; tusen takk for koselige kommentarer dere legger igjen, jeg blir jo så glad for hver eneste en...! :)

24 kommentarer:

Tove sa...

Takk for utfordringen, jeg skal nok gjøre det ganske snart:) Og nydelige grønnfarger hjemme hos deg, veldig lyse og delikate grønntoner. Lykke til med overtidsjobbing og nettbutikk, håper begge deler går så det suser, uten at du sliter deg helt ut!

Ha en god lørdagskveld
klem

Emmeline sa...

Så gøy utfordring dette var, og så fine bilder. Ser du er med i pelargonium klubben...Jeg ELSKER disse blomstene på bilder, og ikke minst så var det mange fine motiv her hos deg, i lekre grønnfarger!!
Ha en fin lørsdagskveld:)

hvorfor ikke... sa...

Grønt er skjønt, det er jeg heeelt enig i! og det å ta bilder nå, det er vanskelig...blir lett for mørke...eller blitzblink mind på...særlig i vinduene, da...
Det er nok nå man gjerne skulle hatt et bedre kamera, men pytt, pytt.
Synd tømmerveggene dine er i kjellernedgangen, da, blir liksom ikke det samme og sitte der med et glass rødvin på kvelden kan jeg tenke meg, hehe!
Ha en super duper lørdagskveld...i stua eller i kjellertrappa hehe!
smil Torunn

Unknown sa...

Så koselig blogg du har:)
Fine grøntonar i stova di...
Likte veldig godt stolputene, spørs om eg ikkje må innom nettbutikken din når eg har fått malt kjøkkenmøblane mine:)
Fortsatt god helg til deg.

Bestefars Verksted. sa...

Ligger noe til deg,inne hos meg !!! Så flotte stolputer,de kunne jeg virkelig ha taklet å eie.....hihiiiiii ! Nydelige bilder fra Bærums Verk,savner og gå der,både sommer og vinter......men,men....sånn er det,når man flytter til "vidda".....hehheeeee...! Ha en super søndag :) Klem fra nord.

Mitt hvite hus sa...

Jeg har i mange år likt grønn farge, men ikke alle nyansene ,Men dine grønnfarger var fine syns jeg. Du må kikke innom de siste innleggene mine så ser du tallerkener og mugge i samme mønster som dine.

ha en fin helg=)
Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Skjønne bilder fra deg og artig utfordring! Har sett bildene dine før jeg...men storkoser meg med de i reprise. Å ja du, snart er det lampegule bilder å se på bloggene igjen, uff, liker best dagslysbilder så jeg gruer meg til å måtte fotografere uten daylight .
ha en fin søndag.
Klem

sandra sa...

det frisker opp med litt grønt ja!! det ble kjempefint:)

by Siv sa...

Heihei, labbetuss
Grønnnyansene dine er utrolig flotte!
Skikkelig duse og fine :)
Og takk for utfordring, gleder meg til oppdrag ta bilder hehe
Sjekk bloggen min, ligger noe til deg der..
Ha en super søndag, og stå på med overtidsjobbing fremover!

Sologbolig sa...

Så fine bilder du viser av grønnfarge hos deg. Travelt ja, her og har det gått i hundre i det siste og eg har derfor vert litt fraverande i bloggverden. I dag, søndag, prøver eg å samle energi til ei ny hektisk arbeidsuke. Ha ein fin søndag!

elisabeth sa...

JEG EEEEEELSKER GRØNT, og denne gangen blir det grønt...hehe:)
Nydelig tapet!!!! Liker når det er litt farge, føler jeg gjentar meg selv overalt, men det er så frofriskende...hihi...eh...med farge altså, IKKE gjenta meg selv;)

Marianne sa...

Fine bilder hos deg Synnøve! Det er alltid noe fint å se på inne hos deg.
Det er det jeg ikke liker med awarder, nå skulle selvsagt du også ha fått den siste jeg fikk! Det går litt inflasjon i hele awardopplegget, men du vet vel at jeg setter pris på det du gjør uansett ; )
Erteblomstene har endelig blitt fine hos meg, har prøvd å så dem på flere forskjellige steder. Nå har jeg til slutt fått dem til- og de lukter jo såååå godt der de står rett ved porten : ) Erter gjør jo også godt for jorda. Men vent til neste år, vi skal nemlig endelig begynne med kompostering av matavfall, tenker det vil gjøre susen for hagen. Blogger nok nærmere om det.
God søndag til deg!
Hilsen Marianne

Ingunn sa...

Dette var jo en ganske artig utfordring!!!Kjempe fine bilder du viser!!!
klem

mali-mo sa...

Så fine grønne detaljer! Kosermeg her inne hos deg, og kommer snart tilbake ;) Ha en fin uke og ikke la jobben bruke deg opp ;)

Viola sa...

HEJSAN, HÄRLIGA BILDER SOM VANLIGT, SOM NÄTBUTIKSÄGARE JOBBAR MAN IBLAND DYGNET OM, EN DEL DAGAR KAN VARA LUGNA OCH ANDRA SÅ ÄR DET FULLT UPP FRÅN MORGON TILL KVÄLL. HA EN BRA VECKA, KRAM VIOLA

Garden Angel sa...

Fin utfordring og flotte bilder Synnøve!
Det ligger noe til deg på bloggen min:)
Ha en fin uke!

Mia sa...

Nydelige bilder av en herlig farge. Jeg har spesielt sansen for den duse grønne fargen du har i hjemmet ditt. Og den puten du sydde litt tidligere i sommer er bare nydelig. Pelargonien din ser også riktig så sunn og frisk ut. Det kan jeg ikke si om mine... de har vært, alle som en, ute på terrassen i sommer, og ser virkelig triste ut nå etter uker med regn. Jeg får nok renske og "stelle" noen av dem litt og ta inn (resten blir klippet ned og går til "vinterlagring" litt senere på høsten. Men jeg har ikke helt gitt opp tanken om tørre og solrike høstdager på terrassen med en herlig friskhet i luften, så jeg venter litt med resten... ønsketenkning?)

Jorunn sa...

Selvsagt tar jeg utfordringen :0) Denne var faktisk morsom! Innlegget er akkurat publisert, så ta gjerne en kikk innom.

Maria sa...

Reprise på billeder eller ej, de er lige flotte for det :-)

Dejlige grønne toner, næsten som forår / vår.
Kult du tog udfordringen til dig, det blir sjovt at følge den videre frem.

Klem Maria

elisabeth sa...

Award til deg fra meg;) Kom og hent:)

hvorfor ikke... sa...

Awarder til deg inne hos meg, Synnøve _ du fortjener alle fem!
så kom og hent dem;)

Sologbolig sa...

Så fine grønfarger. God helg til deg. Det ligg noe til deg på bloggen min.

Jorunn sa...

Hei på deg! Her er jeg igjen.. Det ligger noe å venter på deg på bloggen min ;0)

CosiFanTutta sa...

Morsom utfordring - nydelige de bildene du tar! Jeg skal snope i nettbutikken din etterpå. Så et par ting med mitt navn på :o) Må nok linke deg på bloggen min.

Lykke til med overtiden fremover, håper ikke det tar helt knekken på deg :o)
Ha en fortsatt fin dag!

Related Posts with Thumbnails