mandag 21. juli 2008

No paint todayBlir nok ikke noe maling på krakken jeg viste i mitt forrige innlegg nei! Nå har den fått sin plass som nattbord på gjesterommet, og der synes jeg den passet helt perfekt inn. Det er mange fargeklatter her inne, men det er alltids plass til en til... ;)Oppå krakken har jeg et lite utvalg interiørbøker. Den store plakaten har jeg kjøpt på allposters.com, der har de mye fint å velge i, bl.a under vintage. Dette er en filmplakat for en fransk film, "Mon oncle". Jeg kjøpte den for ca tre år siden, og da vi flyttet inn hit i fjor, passet den perfekt inn med fargene på gjesterommet :)Så slik ser det ut her inne nå, er vel strengt tatt ikke så lenge siden jeg hadde et innlegg om dette rommet, men syntes krakken ble så fin her, at det fortjente et eget innlegg...! Er vel bedre for den å stå her, enn å vansmekte nede i en kjeller og være bolig for edderkopper...?? Eneste som kanskje hilser på her, er vel en hybelkanin eller tre, hihi.. ;)

14 kommentarer:

Tove sa...

Den passet jo PERFEKT inn!! Som sagt tidligere, jeg bare elsker det teppet ditt, og hadde jeg vært gjest hos deg hadde det kanskje blitt vansklig å bli kvitt meg;)

klem

Min Verden sa...

Krakken var helt sånn som den skulle på rommet der. Plakaten :) Så herlig gjesterom du har laget. Kjempefint. Jeg syssler også med tanken om å sy egne puter, men foreløpig er det blitt med tanken. Hanne

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Super stilig, åhhh det rommet er så koselig synes jeg. Klart det fortjener et nytt innlegg!! Herregud, det nytter ikke å bare vise nye rom i bloggeverdenen, det skulle tatt seg ut. Det blir nok om att og om att, ihvertfall for min del, hi hi
Klem

joanna sa...

For eit flott rom og du dette teppet er til å spise opp... Huff skulle ynske at eg var flinkare med håndarbeid.
P.s Krakken passa heilt utmerket!

Hulda sa...

Kjempefine innlegg fra deg i det siste! Puta var nydelig, så flott knyting du har laga på den. Herlig stoff du har brukt også.

Loppefunnene var jo helt skjønne, krakk, fat og teppe, ja, alt sammen. Flotte bilder du har tatt. Syns også at krakken gjorde seg godt som den er på rommet du har satt den.

Mia sa...

Det gjesterommet ditt er bare så herlig at jeg ser gjerne bilder derfra om igjen. Og krakken din, den er virkelig herlig. jeg er så glad for at du har valgt å beholde den slik den er (i en helig farge!) istedet for å male den om. Poster´en var også stilig og passet virkelig flott til rommet.

Flott bilde fra Trollveggen (i det forrige innlegget). jeg ga opp å ta bilde, da vi var der, jeg klarte rett og slett ikke å fange herligheten med det lille kameraet mitt. Og så var fjellet også på skyggesiden da.

Skikkelig fine funn du har gjort på din ferie, jeg like spesielt godt det hekleteppet (heldige du!) sammen med den herlige krakken da.

by Siv sa...

Hei Synnøve

Siv her...
Takk for sist. Det var veldig hyggelig å treffes igjen. Og takk for at du sparket meg igang :)
Er fortsatt på ferie, så gleder meg egentlig vilt til å komme hjem til alle prosjektene mine igjen.

Håper det er greit at jeg linker deg:)

Torunn sa...

Kanonstilig!
Bra du ikke malte krakken, for den er jo helt nydelig der den står!

Klem Torunn

Prinsesse Elin sa...

Å så stilig:O)

hvorfor ikke... sa...

Jippi, i dag fikk jeg den gamle velslitte såpekoppen i posten =)
Den var bare enda flottere i virkeligheten, og passer perfekt inn hos meg!!! (det blir blogginnlegg senere)
- og en herlig såpe også, SÅ SNILL du er Synnøve!
TUSEN TAKK! Jeg er såååå glad og fornøyd, sånnt lyser opp i hverdagen!

klem Torunn

Mitt hvite hus sa...

Ja krakken er helt perfekt til rommet ditt:=) Man blir glad av fargene dine. Sengeteppet er også helt herlig fint.
Ha en fin kveld da.=)Klem..

Viola sa...

Hej Synnevö, vilken härlig blogg jag fann idag, blir så glad när jag hittar någon ny som jag ser att jag tycker om direkt. Här kommer jag att hälsa på framöver, titta gärna in hos mig, Viola

Jorunn sa...

Hei! Jeg har noe til deg på siden min ;0)

Maria sa...

Hvor blev det fint, den passer helt perfekt :-)

Klem

Related Posts with Thumbnails