mandag 7. juli 2008

I made this!
Hurra! Jeg har sydd min første pute...!! Eller, det er ikke helt sant da, jeg har noen vage minner om en slags patchwork-pute som ble sydd i formingstimene i 7. klasse på ungdomsskolen... Men, det er jo tross alt noen år siden nå, så her måtte nesten alt læres på nytt, bl.a. hvordan man trer tråden på maskina, hihi... Så jeg håper ikke sypolitiet går meg for nærme etter i sømmene her altså...! ;)Men jeg ser så mange som er så flinke og i hytt og gevær lager nye, vakre puter, og det er jo så mye flotte stoffer å velge i...! Ofte finner man ikke akkurat en slik pute man vil ha, i de helt rette fargene, men om man da også kan velge og vrake i metervare, blir jo mulighetene uendelige...! Så jeg kjøpte meg en billig symaskin på ikea, (tenker den holder til en nybegynner som meg) og bestilte stoff fra Stoff og Stil, (som jeg ikke hadde hørt om før jeg begynte å blogge) og satte i gang! Og her er da resultatet :)Denne puten er jo veldig fargerik, syntes stoffet var så stilig. Baksiden er stripete, og det er båndene også. Den må så klart få bo på gjesterommet, som er det mest fargerike i huset. Dette er sikkert den enkleste pute man kan lage, men det gjør ingenting synes jeg, synes det er veldig dekorativt med sløyfene også :) Tror ikke jeg skal kaste meg over glidelåser med det første, hihi... Dette er jo perfekt tidsfordriv i regnværet også, men håper jo at solen kommer tilbake snart.Her er også en nettside som er verdt å ta en titt på, apropos farger :) Frank er en nettside for britiske designere som selger håndlagede ting, alt fra kunst til små tørklær, som disse under her, er de ikke flotte? Liker å titte på slike sider, massevis av inspirasjon å hente :)

10 kommentarer:

Tea Kristin sa...

Kjempekul pute! Skulle ikke trodd at dette var det første syprojektet ditt! :)

Tove sa...

Se på den da! kjempefin. Jeg kjøpte meg symaskin ( en 300 kroners..) i fjor, og svigermor og jeg brukte over en time bare på å få tredd tråden, hihi. Nå har jeg satt hele maskina i "gi bort esken" Jeg er ikke skapt for å sy, må iallefall lære det av noen som er skikkelig drevne. Men som jeg misunner dem som tryller frem den ene etter den andre flotte tingen..


Gleder meg til å se hva du finner på videre med maskina di:)

klem

Maria sa...

Åhh, jamen du er jo flink du også !!
Stilig pude, og rigtig sød med sløjferne *smil*

Jeg elsker jo at sy puder, men mærker at når jeg skal sy til andre er jeg lidt mere præcis og "pernippen". Så går det ikke med skæve kanter og grimme lukninger. Så proff er jeg bestemt ikke, jeg hygger mig bare.

Netsiden du linker til skal jeg gå ind og se, lyder lovende.

Klem Maria

Anonym sa...

Du er jo flink jo! Stilig pute du har sydd. Det må du absolutt gjøre flere ganger. Og flotte farger var det også. Det hekleteppet ditt var fantastisk flott også. Har akkurat begynt på sånn et oldemorteppe selv, men har ikke så mange farger, men nå ble jeg faktisk litt lysten på flere farger etter disse deilige fargebildene :)

De kakene i forrige innlegg så forresten helt nydli'e ut. Til å dø for nesten om det går ann å si ;) jam. Nå har du fått meg i både syhumør og bakehumør. Her er det dessuten innevær så det er vel bare å sette i gang :D
Ha en flott dag.
klems Miriam

Ann-Cathrin sa...

Kjempefine puter:) Nydelig farge og mønster. Synes du er flink jeg!

Tara sa...

skulle ønske jeg klarte å sy noe! de ble jo super-koselige:)
bra jobba!!!
klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Knallkul! jammen så kan du da sy, det er kjempegøy, fortsett med det!Gleder meg til å se mange flotte hjemmesydde puter hos deg fremover...
Klem

Mitt hvite hus sa...

Så flink du er, puten ble kjempefin den:=) Så dette kan du trygt gjøre flere ganger!!!
Gleder meg til å se hvor mange du lager:=)

Klem Kerstin

hvorfor ikke... sa...

HURRA
for deg som bare setter i gang å sy! Flott resultat...det er bare å fortsette, helt enig: mye fine stoff, GØY å sy selv, da får man noe ikke alle andre har.

Imponertsmil - og yess! -fra Torunn


(ai,ai,ai - nå skulle du sett den dysleksitesten under har - men jeg får bare hoppe i det)

hvorfor ikke... sa...

Jammen kom jeg gjennom på første forsøk ;)....YESSS!

Related Posts with Thumbnails