tirsdag 8. juli 2008

Fargerikt i hagen :)Jammen tittet ikke solen frem i dag, det var en velkommen overraskelse...! Det syntes nok blomstene i hagen her også, etter nesten å ha druknet i de siste dagers regn... Så da var det på med bikinien, ta springfart og hive seg i solstolen på terrassen, med god iste, og Country Living :) Deilig!Så ble det så klart knipset litt mer blomsterbilder rundt omkring her, som jeg viser i dag. En rød pelargon står på bordet her ute, den hadde en nær døden-opplevelse her for et par uker siden, men har hentet seg fint inn igjen. De er noen tøffinger disse, og det er jo greit for meg som bare har litt sånn svakt lysegrønne fingre ;)Oliventreet strevde også litt i begynnelsen etter at jeg satte det ut i mai, men nå vokser det og trives som bare det her ute! Jeg var så heldig å finne dette store treet på Plantasjen på halv pris i vinter. En stor flott lavendel kjøpte jeg meg for et par uker siden, ingen "landlig" terrasse uten...? Hihi ;)

Roser på rekke og rad her, de er så flotte nå, må bare nytes... :)I verandakassene i år har jeg prøvd rosa og hvite halvslyng-pelargoner, de blomstrer og trives bra ser det ut som. Fuchsiaen jeg plantet i krukke i mai har også overlevd, den var jeg litt spent på må jeg si, hadde ikke prøvd den før. Men det har gått bra! :) Håper på mer sol i morgen, får sjekke værmeldingen og krysse fingrene... ;)

6 kommentarer:

Maria sa...

Det ser dejligt og stemningsfuldt ud. Du har da vist mere end halvgrønne fingre tror jeg :-)

Her har det også regnet de sidste dage. Men jorden har jo godt af det, og det vender vel igen på et tidspunkt.

Klem Maria

silje-sin sa...

Så nydelige blomsterbilder! Nå vil vi ha sol ja:) ha en flott kveld:) klem fra silje.

Huset på toppen sa...

For noen nydelig blomster bilder far hagen din!! Herlige sommer flora!!

Ønsker deg en riktig fin og god sommer og ferie!!

Mitt hvite hus sa...

Så vakre blomsterbilder:=) Jeg får en følelse av at du har det utrolig pent rundt deg:=) Hadde likt å besøke hagen din:=)

Ha en fin kveld
Klem Kerstin

Tea Kristin sa...

Så herlig hage du må ha!!! Jeg får helt lyst til å løpe på hagesenteret og tømme lommeboka nå jeg!! :D

Lene sa...

Duuu, som du koser deg i sommerdagen og blomsterfloret :) Deeeilig, Synnøve. Og så flotte bilder.

Og så må jeg si jeg er imponert over første puta di!! Kjempefin. Hø - skal se du syr både glidelås og litt av hvert på rekordtid, du :) Stoff og Stil, ja - veldig bra. De har jo butikk i Drammen, og jeg er stadig innom. Men nå har symaskinen streika her, så nok av stoffer som ligger på vent til ett eller annet.

Ha ei god sommernatt, Synnøve :)
Og kos deg, også i morgendagens godvær :)

Sommerklem fra Drammen :)

Related Posts with Thumbnails