søndag 27. april 2008

Lopper IIHer kommer enda et loppe-innlegg, håper dere ikke er lei allerede...?? Nå blir det ikke flere slike før uti mai en gang da, så det får bare stå sin prøve! Og det blir enten dette eller enda flere blomsterbilder, er ikke stort mer jeg tar bilder av for øyeblikket, hihi ;) Vi får ta de friske blomsterbildene en annen regnværsdag...Jeg fant litt forskjellige kopper og fat denne gangen, denne koppen er jo bare skjønn...? Synes det er så flott når de også har et lite mønster på innsiden. Jeg er veldig svak for fat med slike mønster i blått og rødt/rosa, og får nesten ikke nok av dem. Bruker flere til å sette under f.eks. terrakottakrukkene mine, de passer så flott sammen, det rå mot det fine porselenet.Fant også denne nydelige lille boken, "Min første blomsterbok" for barn. Den er så søt, med fine fargeillustrasjoner inni. Den er fra 1951.Jeg fant en ting til på loppemarkedet, som jeg ble veldig fornøyd med, men det skal jeg vise en annen dag, siden det innebærer en liten makeover ;) Så med disse nydelige peonene ønsker jeg dere en god søndag, og en fin start på den nye uken i morgen :)

22 kommentarer:

Maria sa...

Det er nogle rigtig fine lopper. Du har virkelig sans for det der.
Flotte kopper og motiver, og så friske peoner - suk.

Vi har utrolig lig smag, på mange måder. Det er faktisk ret morsomt at se, for det du viser er samme som det jeg kan lide at se. Den smag du (og jeg)har inden for blomster, kalder jeg for "mormor-blomster" *smil*

Stolene vi har købt til haven, er af den type der kaldes "amerikanske dæk-stole". Vores er garanteret ikke de originale, men det er ganske udmærkede til os. Man sidder virkelig afslappende godt i dem.

Ha en flott aften,
klem Maria.

Hulda sa...

Åh, så heldig du har vært med dine loppefunn! Den boka falt jeg helt for!! Så vakre illustrasjoner. Kan jo brukes til så mye, jeg liker så godt å scanne slike bilder og bruke i både oppheng og kort.

Så nydelig skap og flott DRONNING!! Nydelig, altså!

Jeg var i Svolvær i helga, har akkurat lagt ut shoppebilder derfra. ;)

Garden Angel sa...

Heeei!
Tusen rakk for koselig kommentar hos meg! Jeg blir sååå glad!
Her har du jammen funnet litt av hvert du! Så koselige ting:)
God ide å bruke sånne skåler som underlag! Det skal jammen jeg tenke på neste gang jeg er på loppis også:)
Og peoner er en av mine absolutte favoritter!
De er bare sååå skjønne, og dufter sååå herlig!!!!
Kos deg masse med dem!
Fortsatt god søndag til deg også:)
Og den blomsterboken var også søt!
Klem fra meg(",)

Helene sa...

Nydelige kopper du har kjøpt deg. Litt svak for kopper med motiv inni. Blir liksom prikken over i-en det:0)

me and alice sa...

Vilka vackra loppisfynd! Helt rätt att de blå faten är så fina till terracotta krukor...
Fin blomsterbok också...
kram Susanne

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Oa, alle har nydelige peoner på bordet denne helgen unntatt meg.. .de er jo s flotte. Har ikke hatt tid til å lete rundt etter skjønnhetene i butikkene, men konstaterer at de er kommet langt i hagen min, ser knoppene, juhuu:o)
Nydelige loppefunn, nyter bildene:o)
Klem

Kine sa...

Åhhh så heldig du er da,koppen og asjettene var jo nydelige!Peoner er fine ja,venter i spenning på at mine skal vokse seg store og mørk rosa;) ha en fin kveld!klæm

My little footprints sa...

Hei Synnøve! Loppis innleg blir jeg ALDRI lei av, skrive gjerne et nytt loppis innlegg hver eneste dag for min del, hihi... ;) Koppene var nydelige, er enig med deg at det er en ekstra sjarm med de koppene som har et ekstra motiv inni koppen. Har ikke fått kjøpt meg så mye slikt gammelt servise enda, men nå har jeg kjøpt meg spisestue med sjenk, så nå har jeg en unnskyldning til å handle hihi ;)
Klem fra Beth

Ann Helen sa...

Vakkert, vakkert, vakkert:) Du har jo gjort noen riktige kupp, da! Nydelige peoner også!

Brocante sa...

Hei - hyggelig å hilse på deg! En loppe til - det var hyggelig!

Anonym sa...

Dette var en gøy blogg å komme over takket være "norske interiørblogger" ;) Nydelige loppefunn. Den blå koppen var herlig. Ei god uke ønsker jeg deg..

Emmeline sa...

Dette var jo bare LEKRE kopper og nydelig loppefunn. Blått og rødt/rosa er mine favorittfarger, og jeg blir så glad når jeg ser at du har funnet disse tingene og satt dem sammen til en sånn inspirerende liten kolleksjon;) STILIG!!
I dag er det siste runde med bloggbesøk etter ettårsjubileums innlegget der mange hadde vært på besøk. Det har vært så koselig å titte innom til alle som hilste til meg den dagen, mange inspirerende og lekre blogger og din er en av disse!!! Tusen takk for hilsenen fra deg, det satte jeg stor pris på! Håper du får en fin uke og at været viser sin vårlige side:)

liven sa...

Åh....så nydelige loppefunn!! Tenk å finne en sånn kopp da!! Så fin!! jeg også liker det så godt når det er motiv på innsiden :)
Koselig bok fant du også ser jeg:)
Ha en fin dag:O)

Tove sa...

Så vakre ting du har fått tak i, nydelige kopp og fat, og den boka falt jeg helt for! kjempesøt. Også tar du jo så utrolige nydelige bilder også da!

Gleder meg til å se makeoveren:)

Tove sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
krinkelkroken sa...

Heisann
Så mange flotte lopper du viser, jeg er også en ivrig loppejeger he he
Likte spesielt godt den pinnestolen, vakker;)

Nydelige peoner:)
ha en fin uke!

Magdalena sa...

NÅ VAR DU HELDIG..... VAKKERT ALT SAMMEN! NYDELIG MED PEONEN TIL... kLEM mAGNY:o)

Anonym sa...

Nydelige loppefunn. Den krakken du har malt kunne jeg dødd for. Jeg har arvet en av oldemor og skulle gjerne hatt flere.

Oppdaget bloggen din i dag. Håper at det er greit at jeg linker. Her var mye til inspirasjon.

prinsesselinn sa...

Nydelige peoner, nydelige lopper,
Gleder meg til å se det gjenværende kuppet...
Sendte deg en mail på mailadr din jeg, ang boken;-)
klem

MODERN COUNTRY sa...

Heisann Synnøve,

Nå har jeg sittet og kost meg og sagt Wow, oh, nææ i lang tid. Hjelpes så mye flott du har i ditt hjem!!! Skapet ditt skjønner jeg godt du er kjempeglad i, det var sååå fint! Nydelige detaljer.. Og dine fine blomster og så dine siste funn. Ja, for å ikke glemme det fine ørelapp bordet ditt, Det ser jeg ikke så mye av her nede, men oj så fint det hadde vært på mitt fremtidige kjøkken.

Jeg synes alt er så delikat her inne Synnlve, du har en vakker vakker blogg!

Klem Aina

Grip dagen sa...

Du har jammen gjort mange kupp på loppis. Så kjekt å se, da!
Vi blir ikke lei av slikt! Det er jo kjempeinspirerende!
-Og ei trøst å se at andre er like gale som en selv... Jeg kommer av og til hjem vel vel mye... Men en må bare grabbe det en ønsker, ellers er det jo forsent!
Det blå servicet var flott. Det er fint å dekke sommerbordet med.

Da vi kjøpte oss ei gammel hytte ifjor, fant jeg et slikt service til 6 personer i et skap!
Jippi!
Ha ei fortsatt kreativ uke!
Kjekt å se innom hos deg.
Klem Marit

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så masse flott du finner på loppemarked, da!
:O) Kjempesøte kopper!

Related Posts with Thumbnails